Vonkajsie kamery - kolko ??

zdravim, kolko kamier na dom z vonku odporucate? viem ze je to od osobnych preferencii ale keby som mal umiestnit kameri na nasom dome aby to bolo z kazdeho uhla ako tak pokryte tak vychadza 7 aby to bolo typ top tak 9 😄 a to je moc jednak po financnej stranke a jednak po vizualnej.. minimum su 4 na rohoch aby bol dom dookola snimany ale na vchode je mala veranda vysunuta pred dom a ta prerusi snimanie tej prednej strany vzadu na dvore je to iste pri francuz. okne. 🤔 takze sa neviem pohnut.. napada ma z predu a zo zadu nadavat na rohy ale rovno nad vchodove dvere a fran. okno aby bol aspon vstup snimany a boky domu v rohoch aby bola cela strana doma v zabere.. inak neviem Diky za rady
Odpovedať
Ja mam 5,v predu 2,vzadu 2,a 1 co snima vchod do kotolne. No ale z boku nemam nič,tak ak ,,Lúpežník Rumcajz"preskoci od susedou cez plot,klepne po okne v kuchyni a je dnu,tak ani neviem komu podakovať.
Odpovedať
@pby ono to dosť závisí aj od pôdorysu domu, samozrejme že "štvorec" so 4 obvodovými stenami ich potrebuje podstatne menej ako dom s 6 alebo 8.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?