Loxone, cirkulacia vody

Ahojte. Kto mate Loxone ako ste si nastavovali spinanie cirkulacky vody? V podstate som prisiel na tri riesenia. Prve a asi spravne by malo ist cez modul Schedule, tu mi to ale pride extra dlhe ponastavovat a v pripade zmeny este horsie trapenie prestavit to. Druhy sposob je nastavit budik na x casov denne a nech ma spustaci impulz napr 2 min. Posledny sposob a pre mna najviac vyhovujuci je generator impulzov, napr kazdu polhodku 2min impulz a k tomu dopojit podmienky. Otazka je, ktory sposob je ten spravny a pripadne ake podmienky mate k tomu pripojene? Chcel by som nejak zriesit pritomnost v dome, aby nesla cirkulacka ak nieje nikto doma. Momentalne mam nastaveny akurat casovy ramec, ale preco sa obmedzovat na nejake hodiny. Na chodbe mam cidla, mohol by som to spojit s nimi, no cirkulacka nedokaze potlacit vodu za par sekund co clovek prejde do kupelne.
Odpovedať
Schedule je fajn, pokial máš v domácnosti pravidelý režim. Časté impulzy nie, obeh.čerpadlo má doporučený max.počet štartov za deň aby ti dlhšie vydržalo. Blokaciu automatiky(schedule) pri nepritomnosti nám zapína alarm(output:AO dáva info o stave alarmu).
Odpovedať
Mam tam nejake obehove Grundfos, netusim aky typ. Pozeram navod k Alpha 2 a nejak tam nevidim doporuceny pocet dennych cyklov. Ty to mas teda nastavene ako? Inak mame vnutornu macku, tak alarm neprichadza do uvahy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?