Zbúrať, alebo nechať priečku?

Zdravim, neviem sa rozhodnut, ci ponechame priecku medzi obyvackou a chodbou. Podorys nie je velmi prehladny tak doplnim ze: Vchod do bytu je vedla WC, do obyvacky su dvere hned za kupelnou, z obyvacky sa ide do detskej izby a do kuchyne a z kuchyne do pracovne. Vchod do spalne je priamo oproti vchodovym dveram. Po celej dlzke bytu je 15 m loggia. Spominanu priecku sme najskor chceli zburat, hlavne kvoli "zruseniu" dlhej uzkej chodby a presvetleniu malickej predsiene. Lenze na druhej strane si neviem predstavit, ze po zburani bude obyvacka cela "derava", / spolu stvoro dveri resp. vstupov/ a bude mi tam mozno chybat nejaky kutik. Tiez na tu sucasnu chodbu planujeme urcite vstavanu skrinu, ci uz priecka bude alebo nie. A do tretice, spalnu by som rada ponechala trochu odizolovanu. Poradte mi prosim, mozno Vas napadne nejake zaujimave riesenie.
Odpovedať
nenajde sa nikto, kto by poradil :-(
Odpovedať
@jaroe ja osobne som zástanca, ponechať predsieň. či už kôli vykurovaniu (predsieň - chodbu nemusíte vykurovať tak ako obývačku, takže vykurujete menšiu plochu), ale aj kôli odhlučneniu. i keď u vás sú takmer všetky izby priechodné, tak v tomto asi veľa neodhlučníte. taktiež ak chcete do chodby skrine, bude to krajšie ak necháte obývačku oddelenú.
Odpovedať
@jaroe No... pôdorys fakt za veľa nestojí. pomohol by obrázok v lepšom rozlíšení, alebo aspoň rukou nakresliť a odfotiť, nech skutočne vidno kam sa z čoho vchádza. Popis moc nepomáha, keďže hovoríš o dlhej úzkej chodbe a tento popis sa nehodí na žiadnu miestnosť na obrázku. Možno tá dole v strede ale fakt neprečítam popisku. Každopádne predsieň by mala byť oddelená od ostatných priestorov, ale to si myslím ani nechcela meniť, či? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?