...www.vivrehome.sk

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s webovou stránkou https://www.vivrehome.sk/ " Objednávali ste už niekto? Spokojnosť,doručenie a všetko s tým súvisiace? Ďakujem vopred
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@trinastka Ja este nie, ale chcela by som si. Prisla som sem v nadeji, ze najdem nejaku pozitivnu spatnu vazbu... Objednali ste nakoniec?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
obj. som si na mlieko mliečnik ten o.k. aj keď krpatý ale tak pekný ostatné neodporúčam set korenie ocot v ratanovom košíčku no košíček okolo ratanu nechodil labilné trčí prútie otras tovar je nekvalitný ďalej podstavec na sviečku handmade robota otras v popise to chýbalo samozrejme pohár oblepený korálikmi pár aj chýbalo a lampu labilná za 31,76€ lampa sa nakláňala a padala tienidlo bolo ťažké tienidlo bolo vyrobené z koráliek nič v zlom ale lepšie by som ju spravila strašné boli lepené už pri vybalení padali nebol vôbec popis k výrobku aká žiarovka sa môže použiť dala som 20W a lampa sa po chvíľke strašne prehriala povedala by som nebezpečný výrobok majú na stránke pekné kúsky ale už nikdy viac :-( v stredu to má prísť kuriér zobrať uvidíme ako bude prebiehať vrátenie peňazí :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a čakanie na výrobky 2 mesiace takže moje peniaze môžu točiť niekde nikdy viac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Objednala som si termohrnček- prišiel mi poškrabaný. Držiak na hubku na riad s prísavkami - nedrží. Prišli ešte dve fľaše na ocot a olej, tie sú ok.
Odpovedať
Moja skusenost z pred 2 tyzdnov je taka ze som komplet vsetko poslala spat... podla mna to su cinske haraburdy... aj ked nemaju made in china :DDD kupila som si rozne ulozne boxy na oblecenie, do suflikov atd. Dreveny podnost s "krytom", ale aj sandale 2x a neviem co este... nic sa mi nepacilo, nic nebolo podla mna hodne ceny ktoru za to pytali (a to teda nakupujem online velmi vela a casto... )
Odpovedať
Ja mam odtial par veci-zavesy-tie su uzasne,prehoz na postel,v bonami zan pytali o 11eur viac,misky,ozdobnu misu,dazdnik,kobercek do wc,ja som bola zatial so vsetkym spokojna.samozrejme,vzdy si treba pozriet rozmery a material
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tak to kukam.tiez som chcela nocne lampy objednavat .minuli sa skor ako som stihla objednat.teraz vaham ci vybrat na ich stranke a nieco vobec objednat
Odpovedať
@nitka1157 ja objednavam pravidelne uz nejake tri roky a v pohode, objednavala som vsetko mozne. Obcas vychytam super zlavy a hlavne viem kupit veci, ktore hocikde nemaju. Nejaky ten skrabanec neriesim, ani v obchode nekupim nic dokonale. A vsetko je dnes bud made in china alebo nieco podobne, ak si niekto robi iluzie, ze ma nieco "lepsie", tak je naivny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@baska158 Ahoj. Ako prebehlo to vrátenie peňazí?
Odpovedať
Je to RUMUNSKY obchod predavajuci cinske vyrobky. Ak niekto caka kvalitu za nizku cenu, nacaka sa dlho.
Odpovedať
Profilova fotka
@jamaat bez problémov cez účet viac som neobjednala
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň sa praje. Ubehol nejaký čas. Chcel by som sa spýtať či má niekto v poslednej dobe skúsenosť s týmto obchodom? Páčia sa mi tam nejaké produkty, pričom okrem Modrej Strechy som nikde nenašiel recenzie. No a tie sú tu nie najlepšie ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Za mna bezproblemov 🙂 sedacka je odtial a je super 🙂 objednavali sme odtial viacero veci a vzdy bez problemov 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zipsuliak ahoj, prosím o akú sedačku ide ? 🙂 vyzerá pekne.. prosím koľko ste na ňu čakali ? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@sabina_scheibenreif neviem ci ju maju este aj na vivre ale je to tato 🙂 https://www.bonami.sk/p/siva-rozklada... Dosla cca do tyzdna 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, my sme objednávali z tejto stránky veľa vecí do domu ... Prvá várka prišla riadne zabalená , boli tam aj misky porcelánové tie boli ok ale druhý balík s jedálenským servisom aj napriek dobrému zabaleniu bol poškodený😞 jeden tanier na vrchu bol rozbitý...kvalita sa mi zdá dobrá , asi je zajedno či kupujete doplnky IKEA, Merkury Kik atď. ...😅 V košíku vám aj veci hneď rozdelí podľa predpokladaného termínu doručenia...Prikladám aj foto produktov ako to vyzerá naživo ak by to niekomu pomohlo🙂 Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinakatka89 aj nejako s tou supravou na reklamaciu ides? my mame z tade len stojatu lampu, dodanie trvalo dlhsie ako slubovali, ale tak to nebol pre nas nejaky zasadny problem.
Odpovedať
V žiadnom prípade tam nič neobjednávajte. Sú to podvodníci. Kvalita tovaru je absolútne nevyhovujúca a keď sa niečo stane prestanú komunikovať. Je to v Rumunsku a peniaze už nikdy neuvidím. Ušetríte si kopu problémov.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_mendel ty si cely podvodnik 🙈🤣 normalny eshop ako kazdy iny 🙂 a kvalita tych veci je uplne v pohode 😉
Odpovedať
@zipsuliak Zjavne si od nich a robíš im reklamu. Dokonca priamo linky na stránku. Sú to podvodníci. Nenechajte sa oklamať.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal_mendel ty brmbolec 🙈🤣 jasne 🤣 urcite robim pre eshop 🤣 nie, nerobim. Ale na tvoju smolu sme odtial objednali uz asi 3-4 krat mimo ineho aj sedacku ktoru som tu aj s fotkou pridal… a vsetko je v perfektnej kvalite a s nicim nebol problem 🙂 Podozrivy je skorej tvoj profil. Registrovany vcera, jedine dva prispevky zrovna v tejto teme. Ziadne blizsie info co si tam nakupil, aky bol problem. Atd… Len bohapusty hejt na nejaky eshop… Neposobis zrovna doveryhodne….
Odpovedať
Áno, hľadal som recenzie a našiel som ich tu, tak som tu od včera. Čo je na tom divné ty brmbolec? OK, tak zopár vecí som tu nafotil. Naposledy ich riešenie bolo že ak sa mi nepáči čo mi poslali (miesto 5L džbánu 1L) mi dajú body 🙂 Tak že čo som objednal nedostanem a že ak chcem mám im to vrátiť na svoje náklady. Tie budú vyššie než keď to hodím do koša. Vecí mám viac ale naozaj sa mi to nechce fotiť. Len som chcel každého varovať že sú to podvodníci.
Odpovedať
Ešte dodám že som im odpísal aby mi poslali to čo som si objednal a zaplatil + zároveň si objednali prepravu na vrátenie toho čo poslali. Tak prestali so mnou komunikovať. Keď že sú v Rumunsku aj keď komunikujú bez problémov v slovenčine tak sa môžete sťažovať tak na lampárni. Bežná praktika podvodných eshopov.
Odpovedať
@zipsuliak @michal_mendel Máte obidvaja pravdu, pozeral som svietidlá (v tých sa vyznám) a majú tam od kvalitných po absolútne paškvily. Tomu zodpovedajú aj ceny. Malý nástenník od FERROLUCE za 200,- aj veľký čínsko-turecký luster za 49,-.
Odpovedať
Ja mam taku skusenost, ze som objednala sadu jedalensku... Prisla mi deka... Bola sice pekna.. Ale 6 tyzdnov trvalo, kym som sa doprosila, aby mi vratili peniaze... Takze neviem ci uz zmenili spravanie, ale aknie tak neviem...
Odpovedať
@domix147 Áno, zmenili. Už neodpovedajú vôbec 🙂
Odpovedať
@ernesttyukos ked sa vyznas, vies poradit, NÄVE a Rabalux sú ok (pomer cena/kvalita) značky?
Odpovedať
Nedopisala aom to, ze sada stala 63 a deka 23..tak jasne ze som si ju nechcela nechat namiesto toho.. Nuzten co dostal moje taniere sa potesil😀😀😀mal ich za 23 eur.
Odpovedať
@mya_33 Näve robí aj vlastné realizácie a niečo aj vyrába, Rábalux je čistý komerčný obchodník. Ťažká rada, hlavne pri LED svietidlách s trvale zabudovanou LED, pretože ak sme v kategórii "svietidlá pre domácnosť", každý výrobca sa zaoberá len štatistikou reklamácií v záručnej dobe. Keď si vyberiete svietidlá, v ktorých sa LED zdroje menia = majú objímky, tak je dôležitejšie skôr dizajnové spracovanie.
Odpovedať
@domix147 to radosť potom niekedy tak nakupovať, ale takéto prekvapenia osobne nemám rád, najmä keď nejde o malé sumy 😄
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?