Vývoj cien spotrebičov na internete počas Vianoc

Ahojte, chcem sa opýtať či má niekto prehľad ako sa pohybujú ceny kuchynských spotrebičov v tomto a povianočnom období. Riešime teraz kuchyňu a manželka si už vybrala každý spotrebič (chladnička, varná doska, rúra, digestor a umývačka). Zopár ľudí nás teraz ale odhovára, že máme počkať a nakupovať po Vianociach. Nie som si ale istý, či sa ceny na internete budú tak výrazne meniť po Vianociach, keďže už teraz sa dajú nájsť výrobky za dobré ceny. Myslíte, že sa oplatí počkať a nakupovať po Vianociach? Ďakujem.
Odpovedať
Presne toto som riesila min. roku. Kazdy mi hovoril, ze "pockaj, budu vianocne akcie a zlavy"....nic nebolo. Dokonca uz rok si sledujem cenu mycky, doteraz klesla minimalne a uz ju asi kupim, lebo sa nakoniec prestane predavat, tak budem nahrana :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez vyckavam ale dnes idem objednat umyvacku a kaslem na to ..... nech mi na vianoce uz sluzi :) varna doska, kde si cenu sledujem klesla zatial o 110 eur co je slusne, tak chvilu pockam a kupim.
Odpovedať
Profilova fotka
@sanoba nam sa oplatilo po Vianociach, resp. po Novom roku... Firmy vyhodili nove modely a tie " minulorocne" dali lacnejsie, dost sa na to usetrilo
Odpovedať
Tiez uvazujem kedy objednat. Bojim sa, ze v januari bude vsetko vybrakovane :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?