Výstava nábytok a bývanie - je 1.deň aj pre verejnosť?

1. deň je aj pre normálnu verejnosť alebo len pre odbornu? Dakujem.
Odpovedať
1
2
@martina833 sekunda hladania, nic o odbornej verejnosti http://www.agrokomplex.sk/vystavy/nab...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.agrokomplex.sk/vystavy/nab...
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell telepatia :-D
Odpovedať
kamoska ma zneistila, ked mi povedala, ze po minule roky bol vzdy prvy den pre odbornu verejnost...
Odpovedať
@martina833 usetrim ti cas a prachy minuly rok ta nebolo nic zaujimave skoda casu nafty a vstupneho, prejdi si v ziline obchody s nabytkom a mas to to iste.
Odpovedať
Profilova fotka
Dnešný deň bol pre novinarov...Pustali aj verejnosť,ale vstupne bolo drahšie..a ani by sa neoplatilo,keďže stánky vystavovatelia iba dnes "dávali dokopy"..Od zajtra normálne..
Odpovedať
@sysell súhlasím.minulý rok som sa sklamala.slabota,až na pár kuskov.
Odpovedať
Ahoj, ja mam naopak vcelku pozitivnu skusenost, nakupila som vsetok kupelnovy nabytok + obklady... Je na tebe co ocakavas, ziadne velke zlavy sa nekonali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najdeme tam vsetko? kupelna, kuchyna,obyvka? je tam nieco specialne? su ceny lepsie ako v predajnach? nebola som ani jeden rok, tento sa chystam, snad nebudem sklamana @123nikita aky obklad a nabytok prosim? mas v albume? aka bola cena? lepsia ako v obchode?
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a na sedacky a stolicky je super, velky vyber, vies si vybrat,dohodnut cenu,objednat. Zvysok mna nikdy neuchvatil.
Odpovedať
Profilova fotka
Výstava N+B tak ako takmer všetky ide dolu vodou. Jedna z mála, čo neupadá, je AquaTherm - aj tohtoročný bol (na slovenské pomery!) veľmi dobrý.
Odpovedať
Profilova fotka
uz to nie je co to byvavalo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj sa tam chystate ist?
Odpovedať
Bol tam uz niekto pozriet? Chcel by som tam pozriet okna, dvere. Je tam take nieco, alebo si mam pockat na coneco?
Odpovedať
Profilova fotka
vsak to este len dnes zacalo nie?
Odpovedať
Ja sa chystam zajtra a velmi sa na to tesim.chceme ist vybrat sedacku a stol so stolickami tak dufsm ze nam nieco padne do oka
Odpovedať
Profilova fotka
@sloto tak to drzim palce
Odpovedať
Ja som bola pred 3 rokmi a veľké sklamanie:-/
Odpovedať
@j_ank_a kupelnovy nabytok bol od firmy hopa vana calos, skrinka s umyvadlom, baterie CAE....Na tom vsetkom som usetrila cca. 380 oproti cennikovym cenam. Juj, cenu obkladu uz netusim, ten som riesila este do nasho terajsieho bytu. Ale na ten bola zlava tusim len 10%. Tento rok som som nepockala na vystavu, vsetko som nakupila v Malackach, obklad porcelanosa taco oxford natural v kombinacii obkladom od tosco ker /nieco na styl betonu/...Na vystave sa chystam na exterierove zaluzie, sedacku a kuchynu ked sa podari ;-)
Odpovedať
@originalx malo vystavovatelov s dverami a oknami...podla mna sa neoplati ist... @j_ank_a boli tam hlavne sedacky, postele, kupelna velmi malo, kuchyna tiez velmi malo ja som bola celkom spokojna, co som chcela vidiet, to som aj videla: plynovy krb, dvere so skrytou zarubnou, vybrala som si aj podlahu, jedalensky stol, postel, nejake doplnky... takze spokojna... ale kto je z velkeho mesta a ma taketo predajne poruke, tak sa asi neoplati ist....
Odpovedať
@martina833 vazne sa tam neoplati ist?
Odpovedať
@fantom_tom podla toho, co ocakavas...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si pred rokom na vystave zajednali sedačku so slušnou zlavou.....
Odpovedať
@martina833 ahoj, chcela som tam ist specialne kvôli kuchyniam.. takze sa neoplati?
Odpovedať
@mimidlo podla mna nie, viac kuchyn je v decodome... ale nezameriavala som sa na to, len co som si len tak vsimla, tak tam bola jedna firma s vysuvnymi systemami do kuchyne, jedna firma so sklenymi zastenami, jedna firma s pracovnymi doskami... jedna firma s ciernymi retro sporakmi, potom som tam videla par vystavenych celych kuchyn, ale nech ma opravi, kto to sledoval detailnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
a postele a take veci?
Odpovedať
@romanesnr postelí bolo celkom dost
Odpovedať
Profilova fotka
stale premyslam, ci ist, ci nie... sme v stadiu prerabania a na konkretny nabytok moc este nemyslime, skor na navrh kuchne, kuchyne, a vhodne materialy a tak... najdeme tam niekde podlahy??? vinyl? chystame sa v nedelu, bude to tam este v nedelu zit? tusim to maju len do 15:00.. stihame to pobehat od rana???
Odpovedať
@j_ank_a videla som tam jedneho vystavovatela vinyl. podlah, my sme hladali dodavatela masivnych, takze sme sa na inych nesustredili... mas to celkom blizko, tak by som tam zasla, ja som nasla celkom dost inspiracie, uplne v pohode sa to da prejst do tej 15:00
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola tento rok prvý krát - ale čakala som viac - takže za mňa slabota. Bohatá ponuka je hlavne zo sedačiek. Kuchyne - kúpeľne - bieda.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?