Výstava nábytku v Nitre

Profilova fotka
budem vďačná za každú radu, pomoc ... chceme si kúpiť sedačku Fines, obývačkovú stenu, stolík do obývačky a stôl do kuchyne so stoličkami, prípadne aj nejakú stenu do chodby. Boli sme si dnes pozrieť sedačky Fines v jednej predajni, ale vypočítali nám cenu cca 1300,- eur s tým drahším poťahom v kvalite č.5. Chcela by som vedieť, či ste niekto využili zľavy na veľtrhu v Nitre, či sa tam oplatí ísť a samozrejme akú zľavu na tieto sedačky poskytujú a či sa zľava vzťahuje na všetky druhy poťahov. Ďakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako Fines, ale nam v Milenium Sipos ponukli zlavu 20%, vraj taka bude aj na vystave. Treba sa spytat priamo ich ake zlavy budu davat na vystave. Ak mas uz vybrane, nema vyznam ist na vystavu. My tam ideme, lebo dufame, ze najdeme nieco este lepsie :-)
Odpovedať
@hnedooka2015 Využila som zľavy na veľtrhu kedysi dávno, ale aj som oľutovala, že som kupovala nábytok na výstavisku. Veľký problém s dodaním nábytku, reklamovaním a celkovo so všetkým bol problém a stresy okolo celého neskutočné. Mám ponaučenie na celý život. Odvtedy už nakupujem len od overených, profesionálnych, úslužných predajcov v mieste bydliska. V čase zliav majú v predajniach nábytku asi veľký nával práce, lebo robia strašne veľa chýb v objednávkach a aj iný neobjednaný nábytok mi už dodali v čase zliav...takže keď počujem slovo zľava, tak mi stúpa adrenalín.
Odpovedať
Ano so zlavami z vystaviska mam aj ja podobne zle skusenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?