Vstavané skrine - Trnava a okolie

ahojte, s akym dodavatelom mate skusenosti? pozitivne alebo negativne, hladam samozrejme optimalnu cenu aj s dopravou a montazou. na nete som nasiel firmy, ktore dodaju material s tym ze si to montujem sam ale tomu velmi neverim. hlavne ked si to nahodou zle zameriam
Odpovedať
Profilova fotka
mam od zama interier uz 14 rokov a spokojnost. Farby su stale, dvere ako nove. Ked pom potrebovala dorobit jednu skrinku mensiu a moje dvere boli vyradene zo vzorkovnika cca pol roka, tak boli ochotni a hladali zvysky a nasli na tu mensiu skrinu. Odlepili sa mi tie protiprachove stetiny, ale nalepila som naspat herkulesom. To by sa asi odlepilo vsade po tolkych rokoch. Ak ja poviem ze spokojnost, tak je to spolah ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sissik dnes su uz nasuvacie nelepia sa
Odpovedať
Profilova fotka
@pekny posli mi ss s obrazkom a dekorom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr no 14 rokov som nekupovala skrinu, tak neviem. Ale co sa tyka prevedenia toho, co mame, tak je to v poriadku
Odpovedať
Profilova fotka
@pekny najlepšie si dať spraviť vstavané skrine stolárov, ktorý už v cene majú zahrnutú aj montáž a aj dopravu :-) V Trnave ti nikoho neviem bohužiaľ poradiť ale pevne dúfam, že niektorí ľudia ti napíšu konkrétnych stolárov, na ktorých sa budeš môcť obrátiť.
Odpovedať
@brnkinka: malych stolarov velmi nechcem .. lebo sice mozno usetrim 5-10% ceny ale dodacia lehota bude aka bude, ked nieco chcem dodatocne tak musim cakat kym sa uvolni lebo pracuje sam, max 2ja. ked nieco reklamujem to iste s cakanim atd atd .. maly stolar je fajn, ale je to risk oproti firme ktora je na trhu niekolko 10tok rokov. maly stolar nikdy nedostane take mnozstvene zlavy na material ako velka firma ale rozumiem pointe co chces povedat ale ma to svoje rizika, ktore teraz nechcem podstupit :) maleho zivnostnika chcem na lubovolnu pracu len vtedy, ked ma co ponuknut navyse oproti firme .. ak sa jedna o skladanie velkych dosiek, kde netreba prakticky ziadnu zrucnost len skusenost v postupe, tak tam mi to velky zmysel nedava :)
Odpovedať
@sissik dik za info, ale 14 rokov je velmi dlha doba, firma sa mohla zmenit k horsiemu / lepsiemu ako to byva velmi casto zvykom na slovensku uz po velmi kratkej dobe :) ale ajtak dik za snahu pomoct :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pekny rozumiem a chápem tvoje rozhodnutie. Tak v tom prípade ako keby som ani nič nenapísala :-) :-D
Odpovedať
@pekny tak ale zase velke firmy niekedy daju vyssiu cenu ako nejaky stolar, ktory len zacina a chce ziskat novych zakaznikov. ale jasne, pokial to chces takto ako si napisal, tak skor takych hladat. dufam, ze najdes. drzim palec
Odpovedať
@pekny Skús osloviť https://fabros.sk/
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?