Vstavaná skriňa- tak trochu netradičná

Ahojte, mám takú dilemu trošku.... Máme vstavanú skriňu - teda, nie skriňu len dvere. V chodbe máme taký výklenok, a tam sme dali posuuvné dvere ako na vstavanej skrini.S tým, že tú výplň si urobíme podľa seba, lebo tam chcem aj miesto na žehličku a sušič prádla, prádlový kôš, takéto veci tam chcem poskrývať. A pôvodný plán bol dať police na stenu..... Viete, že žiadna doska nič, len tapeta-aby sa vedi nešpinili od bielej steny, a na tú vytapetovanú stenu dať police, vešiaky, ako v klasickej skrini. Ale včera mi mama povedala, že sa mi tam môžu robiť pavučiny, ak to budem mať len tak, na stene. Samozrejme sú tam tie posuvné dvere, čiže bude sa zatvárať.... Ale aj tak, som sa trošku zľakla. A teraz uvažujem, že ako ináč to urobiť. Máte to niekto takto, že na stene police, a zavreté posuvnými dverami??? V skrini by sa mi teda pavučina rozhodne nepáčila, takže rozmýšľam nad iným riešením, len ma nenapadá ako to inak vymyslieť?? dať police,normálne aj zo zadnou stranou?alebo ako? Poraďte prosím :-) dakujem
Odpovedať
@zuzka_puska ved je to akoby normalna vstavana skrina. Tapeta je zbytocna, veci sa od steny nespinia, dnes nie su take farby ako kedysi, ze pustali. A pavuciny sa robia len naprd gazdinej. ;-)
Odpovedať
A to si fakt tak pyšná dievka, že nebudeš nikdy vymetať (dnes vysávať) kúty ?? :-))
Odpovedať
@stolverka neviem, v skrini sa mi nikdy pavucina neurobila, viete v takej klasickej skrini,uzavretej z kazdej strany. Preto som teraz trocha zavahala :-) Dufam, ze nie som naprd gazdina, uvidim, ci budu pavuciny :-) @pripad001 Ale budem, budem, jasne ze budem :-) Ale zas ked tam dame vsade police,a do polic kopec veci, tak sa priznam ze budem vymetat kuty pred velkou nocou a pred vianocami, castejsie sa mi asi chciet nebude(ako sa poznam)...... neviem,ci to v takej otvorenej skrini bude stacit......snad ano :-)
Odpovedať
@zuzka_puska Ak budes do tej skrine casto chodit a veci vyberat a zase vkladat, tak sa ti pavuciny nebudu mat ako spravit. A pavuciny sa nerobia len naprd gazdinam, nerob si tazku hlavu z takychto komentarov... ;-)
Odpovedať
@lubinkag. Bolo to myslene zo srandy, hned ides lutovat zadavatelku temy.
Odpovedať
@zuzka_puska urcite sa pavuciny robit nebudu, mama jednoducho zbytocne strasi. To som chcela povedat.
Odpovedať
Mat voje problemy. Pavuciny sa napr.teraz v dome robia neustale, pavuky sa stahuju do domov, jeden den ich dam prec, zajtra su tam zasa. A ked sa urobia v skrini tak co? no vezmes prachovku a das ich prec, tak ako z chodby ci kuchyne,ziadna veda. Ono pavuky nejakym zazrakom aj tak preferuju presvetlene rohy na pavuciny.
Odpovedať
@stolverka A ved som sa zlakla, ze chuda mlade takto my, staruchy, zdepceme, tak som ju trosku "pomojkala", no... 😄☺️
Odpovedať
@lubinkag. ja som mladá krásna vysoká blondína a cítim sa na tých 25 :-D
Odpovedať
@stolverka Aj ja! Ale citim sa na tych 27... niekedy... (kedy to len bolo???) :-D
Odpovedať
@lubinkag. šak minulý rok, ne? ;-)
Odpovedať
@stolverka :-D :-D :-D Asik!
Odpovedať
Článok sa načítava...
daj tapetu a ked pride mama tak jej povedz nech ti tolko nefrfle ale radsej poometa neake te pavuciny. ;-)
Odpovedať
ja som mala v byte original vstavanu skrinu, co mi firma robila, taku, ze jeden roh bol roh miestnosti, takze cela skrina mala len jednu bocnicu a posuvne dvere. Veci som nemala od farby ani pavuciny som nemala, a pritom verejne priznavam, ze som naprd gazdina 8-) :-D @zuzka_puska
Odpovedať
dakujem baby, ste ma upokojili trosku :-) Mam 26 a teda tie skusenosti stale len zbieram, a moja 60 rocna mamka sa snazi ma upozornit fakt na vsetko mozne aj nemozne :-) Podla nej som naprd gazdina a musi ma poucat :-) Vsetko co sa mne paci,je u nej naprd, kos do kupelky si daj taky,nie taky, to naprd..... Do kuchyne toto nedavaj, naco to tam mas.....Plastove nic, len nerezove, toto nie prutene,kup drevene..... Taku farbu nie,ta je skareda....A podobne :-) Samozrejme, moj byt, takze si robim po svojom, ona doma nech si robi ako chce ona, ale niekedy mi fakt da taky napad, ako teraz s tymi pavukmi, ze som sa naozaj zamyslela, ci to sa mi tam nezapavuci cela skrina ked nebude mat bocnice a zadok :-) Ale tak dakujem vam, skrina teda bude bez bocnic a ked budu pavuky, zavolam mamke ze mala pravdu,ze pavuciny sa robia,a ci nepride poometat lebo som naprd gazdina :-) dakujem este raz
Odpovedať
@zuzka_puska s tým plastom má mama pravdu, jediný plast čo za niečo stojí je LEGO :-D
Odpovedať
@zuzka_puska Na tuto situaciu sa uplatnuju dve zlate pravidla: 1. vo vsetkom s mamou suhlas (ma vela zazite a chce ti dobre) a urob si po svojom :-) a 2. pamataj si toto vsetko, lebo jedneho dna budes ako mama davat rady. A budes taka ista, to si mozes byt uz dnes ista ;-)
Odpovedať
kukám, že naprd gazdín je nás tu kopu, hlásim sa do klubu. Pavučiny síce nemám, ale ktovie, možno len o nejakých neviem. :-D @zuzka_puska, že pozdravujeme mamu z "Klubu naprdgazdín". :-D
Odpovedať
@lubinkag. uz teraz pozorujem, ze som podobna, svojej malej len prikazujem a rozkazujem :-) Zatial jej to je jedno, ma len 2r :-) :-) @stolverka Ktovie, ked pred vianocami upratujete, nachadzate pavuciny? :-) Ak nie,tak myslim ze pavuciny nemate , hehe :-) Ja ked upratujem, tie dva razy za rok, tak pavukov nenachadzam, cize necitim sa az tak naprd :-) :-) Ale samozrejme, podla mamky urcite som aj budem naprd, ale samozrejme viem ze mamky to nemyslia nikdy v zlom, od mamky to berem :-) Priznavam, ze naprd varim a preto sa tesim ked navari mamka a my sa len fajne napapkame :-) A umyjeme riad(co je tiez mimochodom naprd lebo pritom miňam vela vody ) hehe, no co uz :-)
Odpovedať
@zuzka_puska asi sa budes divit, ale ja pred vianocami upratujem ako cez rok, ziadne manevre. Pavuciny, nachadzam celorocne velmi zriedka, ale v novom dome sme cca 5 mesiacov, ale nemam iny pocit ako v byte ohladne pavucin. To sme robili doma a pod stromcek sme padli od unavy. Mame cely rok upratane normalne, vianoce su sviatok, ale my nie sme ich otroci, neblaznime ani v obchodoch, ani s darcekmi, ani s upratovanim. Vianoce su o inom ako o tomto. Vies, mamy su mnohokrat pre nas vzorom ako to nerobit. Dalo by sa vela pisat o tom, ze? Tvoja mamimka by ta mohla vnimat ako dospelu dceru a nie ako male decko, ktore treba vecne cepovat a myslim, ze by to bolo osozne pre vas obe. Moja mama tiez mala k tomu sklony, ale vekom pochopila, ze vztahy su o inom a velmi nas to vsetkym obohacuje, to mi ver.
Odpovedať
@stolverka presne, moja mama dlho nechapala, ze pred Vianocami a Velkou nocou neumyvam okna - rokmi si zvykla. Ona samozrejme snezi nesnezi okna umyte musia byt inak nebudu Vianoce :-D paviciny pocas babieho leta mavame v dome bezne, ale ved je to normalne. Nechapem tie modly koly navstevam a veta Musim nejak zakryt kuchynu,aby navstevy nevideli bordel! mi otvara nozik vo vrecku - aky bordel? spina do mycky a do kosa a navsteva u nas dostane aj noz a zeleninu do ruky a cisti do salatu na grilovacku..... Ked synom poviem,ze si maju uprata sa spytaju a pride ku nam kralovna Alzbeta?
Odpovedať
@atlaska hovoris mi z duse, mi toto mame s mm v hlave poriadku nastastie, ze neumyvame na vianoce dlazbu za kotlom, co sme mali v pivnici u nasich. Nasi maju velky dom, plus obytna velka pivnica, kazdy vikend manevre a vianoce velka noc upratovacie peklo. My s muzom len kukame jak puci, ze vianocne upratovanie, ked niekto spomina, a zeny - berem dovolenku, idem upratovat na vianoce. A potom mate v januari uz bordel, na ktory kaslete a zijete v spine? Alebo zijete v spine cely rok a upratujete 2x rocne? Moja mama je uchyl na okna, umyva na tom obrovskom dome tusim kazdy druhy mesiac a samozrejme perie zaclony. S prehladom viem, ze ma najcistejsie okna v celom Trencine cely rok. :-D
Odpovedať
baby, samozrejme upratane mame vzdy(teda v ramci moznosti,pri skoro 2r dcere) ale zhodnotila by som, ze cisto mame, podlahy umyte, koberce povysavane, prach ziaden, riad umyty, veci poukladane :-) Akurat, mala ma pasiu vyhadzovat veci zo skrin.... Hracky ponosi po celom byte.... Tak takyto neporiadok mame denne, rezignovala som a uz nemienim upratovat kazdu polhodinu, vediem samozrejme malu k upratovaniu, tak uprace si svojim stylom a ja dokoncievam :-) Ale pred vianocami vzdy robim take velke upratovanie, co sa tyka najmä triedenia veci, vyhadzovania nepotrebnych veci, triedenie satnika, umyvanie okien, tak no, co sa mi pocas roka nechce,alebo na co nemam cas..... Pretriedim satnik, lebo milujem povianočne vypredaje, tak aby som uvolnila miesto novym vecickam :-) Ale dovolenku si na to urcite neberiem, co stihnem, to spravim :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?