Vonkajšie žalúzie antracit

Dobrý deň, prosím vás o radu. Viem že o externých žaluziach tu bolo písané veľa, avšak chcem vás poprosit o radu. Rozhodujeme sa medzi farbami antracit a take sivé (akoby postriebrené)... ti čo máte antracit, dali by ste si ich znova ? Bojím sa hlavne údržby (peľu a prachu). Mame aj čierny plech na streche a antracit by sa hodil, len sa bojím že na nich bude veľmi vidieť špinu. Ďakujem za odpoved a pekný deň prajem 😊
Odpovedať
My sme dávali tie strieborné aj keď okná a parapety máme antracitové a myslím, že to vôbec nevadí. Nás od antracitových odhovoril pán, čo nám robil žalúzie a je fakt, že hlavne na jar keď je veľa peľu to nevyzerá dobre. Určite by som ich dal znova, aj keď zašpinia sa rovnako ako antracitové, ale nie je to na nich vidieť. Pripájam aj foto, je to podľa vzorkovníka https://zaluzie-neva.sk/vonkajsie-zal... farba 140.
Odpovedať
@domca366 vidno tam spinu velmi. zalezi kde zijete, kolko je vonku prachu ale je to dost. Ja by som do toho isiel asi este raz, lebo je to naozaj pekne. Mame fasadu bielu sivu sedu a do toho antracitove okna, zaluzie vypinace svetla - vyzera to pekne. Zalezi aj od toho, ze aku mas fasadu a vonkajsie zariadenie. Hlavne co chces Ty. Obcas treba zobrat hadicu vystriekat ich a utriet handrou.
Odpovedať
@domca366 Ono prach na zaluziach bude ci budu strieborne ci tmave, akurat na tych tmavych to je viac vidiet, takze ich treba castejsie oplachnut vodou. Aj nas odhovarali, ze tmave su neprakticke, ale my sme sa nedali ovplyvnit, kedze mame bielu fasadu, tmavosive okna, branu, branicku, pergolu.... tak si neviem predstavit, zz by zaluzie boli inej farby. Uplne by to zmenilo dom. Neme antracit, ale farbu DB703, proste nam sa to paci a udrzba nam neprekaza.
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za odpovede! 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?