Velke zrkadlo s ramom vyrobene doma?

Ahoj, zostalo mi na byte zrkadlo 90*160 cm. Nemam ho uz ako zaniest k sklenarovi a potrebujem ho trochu orezat, dat mu nejaky ram a zavesit do chodby. Existuje nejaky sklenar co vsetko toto urobi u mna doma? Ked pozeream ceny velkych zrkadiel v ikei a pod, kde sa hybu ceny tak okolo 50-100eur, pravdepodobne bude lasnejsie sa tohto zrkadla zbavit a kupit hotove, co poviete? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@yoboi choď sa pozrieť k nejakému sklenárovi do dieľne. A pochopíš.
Odpovedať
@poliacik321 cize odpoved znie, ze ziadny sklenar nepride do bytu lebo maju roboty nad hlavu?
Odpovedať
Profilova fotka
Vyber si podla rozmeru nejaky ram hotovy, ci polotovar n nejakom hoby obchode, pripadne vyrobu rámu priamo u sklara a uvidis +/- cenu. Nemyslim ze by bol problem so sklenarom dohodnúť montaz a upravu priamo v byte. Iste ale ziadneho uz do vianoc nezozenies. A cena? Je na tebe co dokazes akceptovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@yoboi nie...vybavenie dielne.
Odpovedať
Profilova fotka
Zrkadlo ti zreze aj u teba popripade na aute ale ram ten vyrobi iba v dielni a este jedna vec sklo starne tak sa moze stat ze praskne mimo rezu 90x160das aj do osobaku ked sklopis sedadla
Odpovedať
A hlavne stoji par eur
Odpovedať
@yoboi zrkadlo je myslim len sklo s naterom, sice asi tenke ale malo by sa dat rezat nkrmalne rezakom na sklo, skus ak znicis vyhod, ak sa bojis odvez autom 160cm zmestis do kazdeho. Ram si daj spravit v obchode s rammi zrkadlo tam vlep.
Odpovedať
Doma asi tazko, ono to nie je len tak ako sa to moze na prvy pohlad dzat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
No mozno by si nejakeho nahovoril aby ti to prisiel zrezat domov ale ram ti vyrobia jedine v dielni. Aj tak si ale myslim, ze by si ho v pohode dostal do auta a bolo by to pre vsetkych jednoduchsie..
Odpovedať
@yoboi osobne si myslim, ze to bude lepsie riesenie sa ho zbavit a zakupit nove. Ram na zrkadlo vyjde viacej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?