Vchodové dvere, je to ok?

Dobrý deň toto sa nám spravilo na vstupných dverách myslíte že to je ok alebo ich máme reklamovat? Bývame pol roka.
Odpovedať
@daniela87sk A čo sa tam vlastne stalo. Ja nič nevidím.
Odpovedať
Profilova fotka
Roztopili sa? 😄
Odpovedať
@chrobak7 zvlnený je ten povrch
Odpovedať
@daniela87sk materiál dverí? orientácia dverí?
Odpovedať
@daniela87sk Presne, ako začal @sneko, málo info si dala. Z čoho sú tie dvere? Drevo? Plast? Hliník? Je to nalepená fólia? Odlepila sa tá fólia? Zvlnil sa materiál pod fóliou? Čo je to za materiál? Je to na priamom slnku? Prší na to? My vidíme len to, že je to zvlnené. Sú to vôbec dvere určené do exteriéru? Kto je výrobca?
Odpovedať
@chrobak7 je to plas, orientácia severozápad
Odpovedať
@daniela87sk A to na plaste je nalepená fólia? Tá fólia sa odlepila od podkladu, alebo ten plast sa zdeformoval? Uvedom si, že ty to vieš chytiť a vieš o dverách všetko. My to len vidíme na fotke a nevieme o tých dverách nič. Takže ak nám nič nenapíšeš, nič ti nevieme poradiť.
Odpovedať
@daniela87sk ak su to exterierove dvere tak bezohladu ci sa skrutil plast, zatiekli a oduli sa, alebo sa zvlnila folia od slnka je to na reklamaciu. Chod tam kde si kupila a reklamuj.
Odpovedať
@daniela87sk mame hlinikove dvere (antracit na severozapad) 1metrove madlo je chromovane a tieto horuce dni malo taku teplotu, ze som ho nevedel udrzat 5 sekund v dlani. Verim tomu, ze slnko by roztopilo a zvlnilo tmavy plast aj s foliou.
Odpovedať
@chrobak7 plastové dvere Salamander, nič nie je odlepene je to zvlnené zrejme ten plast pod tým alebo čo, dvere sú na severozápad, nás dverami máme striešku. Nepecie tam nejak moc slnko
Odpovedať
@daniela87sk A boli určené do exteriéru? Sú to dvere na mieru, alebo si ich kupovala niekde hotové? To vyzerá byť na povrchovú úpravu fóliou a tá sa buď odlepila od základu, alebo zdeformovala. V každom prípade treba skúsiť reklamovať u výrobcu či predajcu.
Odpovedať
@sucky1 myslíš že v aute s čiernou strechou je tak vysoká teplota že všetko živé zahynie a pod bielou nie?i tam je teplota i nad70st.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@chrobak7 áno určené do exteriéru, neboli na mieru
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?