Usporiadanie obývačky a kuchyne - návrh

Riešime s manželkou rozloženie obývačky a kuchyne. Kreslím to ako amatér v programe Sweet Home 3D takže farby a možno nábytky nie sú v tvare akom by mali byť :) Môžte mi poradiť ako a čo by som mal zmeniť. Ďakujeme. Pridávam aj fotky z programu.
Odpovedať
@mpfnordy aká je šírka oproti skrinkam v kuchyni? Máme 1,3 m a menšia šírka by už bola taká na hrane... Aj tie gaucovky sú dosť blízko TV...
Odpovedať
@adidasko1 Tak 2450mm je celková šírka kuchyne myslíš, že to je málo ? ulička by mala ostať okolo 1250mm to skôr myslíš hej ?Gaučouky sú na rozmer 2100mm pričom šírka obývačky je 5400mm možno by sa to dalo posunúť ešte prípadne menšie dať.
Odpovedať
@mpfnordy áno tú uličku som mal na mysli tak to je v pohode taký priestor 1250 mm. Naša obývačka má tiez šírku 5,5 m ale s tým, že gaucovka je na jednej strane a TV na druhej. Akurát tam potom už treba väčší TV :-)
Odpovedať
@mpfnordy Na to, že ako amatér tak veľmi dobré urobený návrh :) Ja si osobne myslím, že to je takto okej :)
Odpovedať
ja by som dala gauc oproti telke. Ak na nu nebudu pozerat len dva kusy leziacich divakov, kazdy na svojom gauci tak je to z dlhodobého vplyvu na krcnu chrbticu dost nepohodlne riesenie
Odpovedať
@mpfnordy vcelku fajn, myslim, ze moc vela na vyber nemate a jedine by som ten gauc iny zvolila. skor asi L-kovy aby si tam viacej ludi posadalo a mohlo pozerat telku. ale inak v pohodicke rozmiestnenie :-)
Odpovedať
@zita19 no skor som uvazoval aby ked pride navsteva ludia pozerali na seba a nebol stredobod pozornosti TV. Inak ten postreh ked lezime dvaja kazdy na jednej strane v tejto polohe je to nepohodlne pozerat.
Odpovedať
@mpfnordy ked pride navsteva tak nezapnes telku ;-)
Odpovedať
v tom nie je problem, jednoducho telu nezapnes. my to tak tiez robime, bo potom sa ani nerozpravame a len am sedime a kukame do tej bedne... to priam neznasam
Odpovedať
@zita19 @doritt a osvetlenie by ste ako riesili? Neviem ci dat vedla TV svetla potom na strop jedno pripadne urobit kaslik a z toho bodovky chcem aby to posobilo prijemne. Myslim ze osvetlenie je dost dolezite pre pohodlie v obyvacke. @prvosienka5
Odpovedať
normalne centralne nad konferencny stolik alebo ak by sa ti to zdalo byt malo, tak za telku len nejaky led pas. ako teraz si kupis v pohode led lampy na ovladac a intenzitu svetla si tak vies sam korigovat. je to celkom fajn vecicka
Odpovedať
Profilova fotka
@mpfnordy pride mi to velmi natisnute na seba :( ziadny odbronik vam nerobil este vizualizaciu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@normicka este nie nedavali sme zatial. Je tam este ta dlha stena co ma so vstupom na terasu 5700mm na ktorej mal byt krb ale nieje. Prvotny plan bol dat tv na nu lenze nechcem velmi aby mi slnko svietilo do TV ked ju budem pozerat. Mozno by sa to dalo riesit inak len musi prist lepsi napad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mpfnordy a co tak to otocit ci ani to nie?
Odpovedať
@normicka otocit na ktoru stenu ? Mozem skusit v programe to ide lahsie ako ked by bolo uz vsetko nakupene. :-)
Odpovedať
@zita19 @normicka Skúsil som to troška upraviť a urobiť viac priestoru medzi kreslami. Dával som aj rohovú sedačku, ale nesedelo mi to tam. Zmenil som aj troška farby možno to lepšie ukáže. :-) Kvalita fotiek nieje taka dobrá počítač nezvládal nahrať lepšiu kvalitu a trvá mu to dlho :) Do kuchyni som pridal len osvetlenie.
Odpovedať
@mpfnordy pohľad od kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
@mpfnordy ahoj no teraz to vyzera dost dobre :) stol je sice dost natisnuty na gauc ale asi sa to neda nikam posunut, tie dve kresla tam chcete mat ?
Odpovedať
@normicka No uvidíme potom v realite aké sa podari kúpiť, ale budeme sa snažiť to spraviť tak aby ten stôl bol troška viac od gauča :-) No kresla zrejme ano uvidíme potom teraz sedeli pekne na foto ;-) Ide fakt len o rozloženie obyvačky a takto to necháme a podľa toho zariadim osvetlenie, naťahanie káblov a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mpfnordy Nakoniec v reale to moze vypalit uplne inak jak si teraz predstavujes, predsa len ponuka obchodov je rozna, mozno zozeniete o takych rozmeroch ze vam to vsetko ukazkovo sadne :-)
Odpovedať
@martin107 verim tomu :-) ale este daleko do toho ale chceli sme vediet ako to asi bude a dat si urobit dizajn a dat 20€ za m2 je myslim dost ale vela ludi si to dava ked su na to financie :-)
Odpovedať
tak teraz v tomto druhom navrhu to podla mna vyzera omnoho lepsie a hlavne tam vzniklo tak povediac viac miesta. no aj tak uvidis, ked budete mat uz nakupeny nabytok, mozno to poukladate vsetko inak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?