UPC TV+Internet 27,80 eur mesačne

Z dôvodu sťahovania postúpim službu UPC TV+Internet za 27,80 eur mesačne. Viazanosť do 02/2017. Aktuálne od 08/2016. Služba obsahuje: Služby digitálnej TV = 11,04 eur Fiber Power 25 = 10,96 eur UPC Telefón Basic = 1 eur Nájomné za CA modul = 2,90 eur Nájomné za WiFi modem = 1,90 eur Spolu = 27,80 eur Prispejem sumou 2,50 eur mesačne.
Odpovedať
@zuzkraj no, niekto si mozno za 2.50 necha aj do kolena vrtat, ale nevidim to moc nadejne :)
Odpovedať
@gashtaan určite sa niekto nájde. Pretože ľudia sú rôzni. Berú ponuky ktoré sú len na oko výhodné a potom si hlávku buchajú :-)
Odpovedať
@zuzkraj s tým príspevkom musíš ísť oveľa vyššie. Cenníkové ceny sú nižšie: digitálna TV 8,60 € Fiber Power 25 8,00 € Telefón Basic 0,00€ HD box k TV 1,90€ Wifi modem 1,90 € Spolu = 20,40 € A to sú cenníkové ceny, s individuálnou ponukou by my dali ešte pár EUR mesačne dole, prípadne za tú sumu služby navyše, alebo vyššie služby. V telekomunikačných a bankových službách si treba dohadovať vlastné ceny, tie cenníky sú iba pre lenivých. :-D
Odpovedať
Bohuzial dostaneme pokutu 250 eur, nakolko tam kde sa stahujeme UPC neposkytuje sluzby. Tak skusam aspon tymto sposobom nieco zachranit :-)
Odpovedať
Este opravujem, je to aktualne od 09/2016.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkraj Ked mas viazanost do 02/2017 to mas 6 mesiacov po 27,80. To je 166,8 Eur. Nerus, nechaj to tak, vyjde ta to lacnejsie ako pokuta 250 Eur. A zrusit to mozes pri uplynuti viazanosti.
Odpovedať
No medzicasom sme zistili, ze to mame do 04/2017, kedze prvu fakturu vystavili az v aprili. Sice to vychadza stale menej ako 250 eur pokuta (tiez sme uvazovali tymto spôsobom), ale myslim si, ze UPC by zacala riesit, preco sme zrazu odpojeni. V zmluvných podmienkach maju aj uvedene, ze uzivatel nesmie prerusit nijakym spôsobom poskytovanie sluzieb zo strany dodavatela.
Odpovedať
@zuzkraj a A to ich vôbec netankuje že sa sťahuješ a tam kam ideš neposkytujú oni službu za ktorú by si tam možno chcela aj platiť? To je ich chyba a oni ti zato naparia pokutu? Skúsila si ich kontaktovať a vysvetliť im problém? Skús do toho rýpať keď tak možno sa ti to podarí vykecať bez pokuty. Toto je na lampáreň aj keď sú možno podľa zmluvy v práve, ale je to choré...
Odpovedať
@kajo873 Tak ja si zase myslim, ze je to takto spravne a maju to takto osetrene vsetci operatori. V zmluve je to normalne uvedene a nikto ta nenuti podpisovat ju. Podla teba, keby som sa prestahoval do Iraku, tak je to ich problem, ze tam neposkytuju sluzby? Ak sa casto stahujes, nepodpisuj sluzbu s viazanostou. Ak chces lepsiu cenu tak sa holt na oplatku musis zaviazat na urcite obdodbie. Je to jednoduche. Verim, ze sme este ako narod dostatnocne gramotni aby sme to vedeli zvazit. Vykecat sa jej z toho urcite nepodari.
Odpovedať
@danculd Možno sa musí sťahovať z nejakého dôvodu ktorý pri podpise zmluvy nečakala. Zasa som to nemyslel až tak že sú povinní zabezpečiť dostupnosť všade. Proste sťahujem sa na nové miesto, prídem za operátorom, zistím si priamo u neho že či je tam dostupná jeho služba, keď nie, aké navrhuje riešenie. Keď pokutu, tak by som skúsil vyjednávať lebo z môjho hladiska to je neuspokojujúce riešenie a postavené nahlavu..... 250€ je dosť vela.
Odpovedať
@kajo873 Ake riesenie ti ma navrhnut operator, ked sa prestahujes tam, kde on nema ziadne pokrytie? Viazanost je o tom, ze sa im zaviazes, ze im budes pocas 24 mesiacov posielat 30€. To je 720€ s ktorymi oni automaticky pocitaju vo financnych planoch. Preto je tam ta pokuta. Nechapem, podpises zmluvu v ktorej suhlasis s pokutou nejakej vysky a ked pride na lamanie chleba, tak zacnes vyjednavat o znizeni. Kua, tak taku zmluvu nepodpisuj! Dufam, ze si si nebral hypotekarny uver lebo sa ti panenky zatocia z toho ake potencionalne pokuty su tam.
Odpovedať
@danculd Bohu žial hypotéku som si musel brať, a už som aj platil dodatočné poplatky kvoli úpravám zmluvy a panenky sa mi točili... Poplatky tam majú za všetko. Ale porovnávať hypo a toto si myslím že nie je šťastné. Je mi jasné že tá pokuta tam je čierna na bielom. Ale za opýtanie priamo u operátora nič nedá a myslím si že vec by sa dala riešiť aj idividuálne, ako bývajú podpultovky keď hrozíš že odídeš od operátora a tak... Ako vravím, za skúšku nič nedá a tu na fore sa môže len dohadovať. A ja si osobne sa viazanosti vyhýbam a radšej si zaplatím aj viacej. Aj s hypotékov som sa zmieroval vyše roka ale inak to nešlo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danculd ja som mal na starom byte od telekomu net aj tv a ked som sa stahoval, dal som im poziadavku na prenos sluzby na novu adresu. Odpisali mi, ze z technickych dovodov na ich strane nieje mozny presun sluzby na mnou zadanu adresu /nemali tam pokrytie/. Nasledne som s nimi bez akejkolvek pokuty ukoncil zmluvu po roku, ktora mala viazanost roky dva. Ja som chcel ich sluzbu nadalej vyuzivat, ale oni mi ju nevedeli zabezpecit, cize to bol ich problem, nie moj. Dokonca sami mi navrhli predcasne zrusenie zmluvy bezodplatne. Vratil som zariadenia /okrem taniera a LNB/, podpisal ukoncenie zmluvy a bolo.
Odpovedať
@megdesign Ano, telekom tieto ziadosti posudzuje individualne (a velmi casto kladne, pripadne za mensi poplatok) ale tu sa bavime o UPC a tam toto nehrozi! Avsak ak by ti to telekom zamietol, tak by si s tym neurobil nic ani ty. Pretoze si sa zaviazal, ze budes sluzbu vyuzivat na konkretnom mieste a stahovanim vyvovalvas zmenu ty.
Odpovedať
@danculd Je pravda že UPC sú hajzlíci, kolegovia mali s nimi problémy... A tam ide o individuálnom posúdení a skúsiť sa dohovoriť.. Nevravel som že sú povinní ti nedať pokutu. Len treba diskutovať, to je problém dnešnej doby...
Odpovedať
@zuzkraj no takze navod (z minulosti ako sa to robi v UPC, treba dosledne precitat drobne podmienky ci sa to este da) , zmluva je na clovek 1 na ktoreho je viazana a su tam aj pokuty za skoncenie z dovodu "vynimocnej ceny" Ide sa na pobocku a prepise sa na cloveka c. 2, hoci aj na manzelku a ten uz nechce super ponuku a berie aj za 50e mesacne nasledne den dva potom pride na pobocku a da vypoved s obycajnou vypovednou lehotou ( ked som toto absolvovala bola 1mesiac) a je vymalovano :-D my sme prepisali z mamy na mna 25teho a ja som 28prisla hned vypovedat, cize sme zaplatili 1 drahy mesiac a boli sme pa paaaa ( pred 5rokmi) kamoska takto prepisala zo seba na muza, a takisto im to preslo ( pred 2,5r)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?