Ulozne boxy do police v kniznici

Ahojte, v byte mame velku kniznicu, v jej spodnej casti nemame knihy nakolko to nie je velmi prakticke kvoli prachu. Ja by som tuto jej cast rada vyuzila na skladovanie hraciek a to v boxoch na to urcenych. V podstate nieco ako zasuvky akurat tie sa tam uz v tomto stadiu asi nedaju dorobit. Problem je ze neviem take boxy najst nakolko kniznica ma nestandardnu hlbku tj 27cm. Idealne by sa mi pacilo keby boli z dreva ale ok by boli aj take pevnejsie potiahnute latkou. Neviete mi poradit kde taketo nieco zohnat resp dat si vyrobit na mieru? Dakujem (nizsie foto krabic z Benlemi, tae daco by sa mi celkom pacilo hoci asi skor v inej fsrbe, no hlavny problem su rozmery)
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine čo som našla v detskej dekorácií a látkový. Taký rozmer. Už asi naozaj potom len na mieru
Odpovedať
A keby si len materiál kúpite a sami si to porobíte doma? Tým pádom by si aj ušetrila na tom, než keby si to dávaš niekomu vyrobiť. Materiál ti vedia vo väčšine marketov aj narezať na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
Drevené v takomto rozmere som nevidel, väčšinou tá hĺbka ozaj býva väčšia. Skús sa nejakého stolár opýtať, či by ti to nevedel nejako urobiť a budeš mať vyriešené a hlavne ti to tam sadne. Lebo sú také tie ako aj vyššie zaznelo, také látkové, textilné, ale podľa mňa to vyzerá tak prvoplánovo alebo akoby som to nazval.
Odpovedať
ale toto nie je drahe my sme take tusim v ikei kupili.
Odpovedať
drevené pri troche šikovnosti si viete spraviť aj doma alebo dať si ich vyrobiť na mieru, no to už potom asi lacný špás moc nebude. no inak sa dajú napríklad aj v jysku rôzne takéto koše kúpiť, no neviem, či aj v takom rozmere, aký potrebujete. treba popozerať
Odpovedať
Mna napada skus prebehnut etsy, ci niekto nieco podobne nerobi, a u tych sa spytaj ci ti nespravia na mieru.
Odpovedať
Nie je podľa mňa na škodu sa nejakého stolára vo vašom okolí opýtať a možno budete aj prekvapení, že to až taká pálka nakoniec ani nebude
Odpovedať
@anavy89 ano presne toto som aj ja nasla, googlila som to fakt ze niekolko hodin, mam pocit ze som kazdu stranku co take daco ponuka videla viackrat, preto som sa aj rozhodla napisat sem. zial tieto by tam vobec nehodili..
Odpovedať
@metele popozeram, pozerala som len sashe kvoli postovnemu ktore na etsy vychadza na teaketo veci casto velmi vysoke, ale asi to este raz pozriem..
Odpovedať
a co teda ako si sa rozhodla pre nieco? 🙂 hadam by bolo aj zbytocne to dat niekomu robit na mieru ci?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?