Textilne rolety na fixne okna- uchytenie

Ahojte.potrebovala by som poradit ohladom uchytenia roliet den noc na fixne neotvarace okna,ale vrtat do ramu nechcem.nemozem nikde najst nejake poriadne info o tom. Taktiez potrebujem vyriesit textilne roletky na fix svetlik dlhy 3,5m a vysoky 0,70m.napada vas nejaky sposob riesenia takychto okien? Vdaka za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nechcete vŕtať do okenného rámu, tak zvolte uchytenie do nadokenného prekladu. Svetlík je horizontálny, šikmý alebo vertikálny? Ovládanie má byť manuálne, motorové, prípadne pôjde len o sezónne ovládanie (na jar zatienite a na jeseň odtienite)?
Odpovedať
Podstropne okno je horizontalne.ovladanie by mi vyhovovalo manualne formou roliet den noc. Prichytenie tesne na sklo bez vrtaniavteda nie je mozne?
Odpovedať
@manasko niekde som uz videla aj nalepovacie. kvazi ako obojstranna lep. paska. staci chvilu googlit, firiem co robia rolety a zaluzie je dost. taktiez rozmyslam ci vrtat ci lepit.
Odpovedať
@manilla no mne sa moc nechce rozrtavat okna a paci sa to prave ked je vidiet ram a roletka je len na skle.len sa bojim tej odolnosti.ci to bude drzat. Googlila som dost ale nikde som sa nedocitala o nalepovacich na neotvarave okna.viem o nalepovacich na otvarave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?