Teflón nefunguje na indukčnej varnej doske?

Profilova fotka
Chcem sa opytat ci niekto nevie preco nam nefunguje teflonova panvica tescoma indukcna...na indukcnej varnej doske...nema s tym niekto skusenost?
Odpovedať
skus si k teflonke prilozit so spodu nejaký magnet, ak bude pritahovat, tak by malo fungovat, lebo na indukcii funguju len indukcne hrnce, resp. take, ktore su magneticke, aspon mne to bolo takto polopate vysvetlene :-D . tiez mám komplet celo indukčnu platnu, len ja mám zepter hrnce a tie su na indukciu vsetky. ked som si chcela dokupit obycajnu panvicu, tak mi povedali, aby som si vzala do obchodu magnet a tá panvice, ktora ho bude pritahovat, ta mi pojde aj na indukcii.
Odpovedať
niekedy je problem v tom, ze na prilis velku platnu das malu panvicu/hrniec. Aspon mne to vtedy vypise error. Skusala si vsetky 4 platne?
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mam tescoma panvice indukcne .... kazda panvica mi pasuje len na jednu velkost varnej zony ... na ostatnych nefunguje ... mala panvica mi funguje len na najmensej varnej zone a vacsia len na zonach strednej velkosti :-p takze ako pise evikg, skus vyskusat vsetky 4 zony ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravím všetkých. Máme doma aj hrnce, ktoré na indukcii nehrejú. Nepomohla by pod ne podložka z nejakého vhodného (indukčného) materiálu, a tá by zohrievala tieto hrnce? Nieje také niečo aj v predaji v obchode?
Odpovedať
@grafit napisala som do googla "podlozka pod hrnce na indukciu" a vyhodilo mi to par stranok ;-) , napr. http://www.tvproducts.sk/indukcna-pod...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne mam aj lacnu neznackovu a ta funguje na akejkolvek velkosti ohrievacej zony. Mam aj Tefal pre palacinky a tiez funguje na akejkolvek velkosti varnej zony a varna doska Whirpool z IKEA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?