Technicka miestnost +wc

Dobry deň Prosim porade. Na obrazku kde su dvere vedla seba je technicka miestnost ( pračka sušička a kotol) a wc. Chcel som aby to bolo oddelene ale ked vidim ze ako to bude vyzerat v skutočnosti tak neviem ci to bude esteticke a aj prakticke. Čo vy na to ? Ako by som to mohol zmenit. Dakujem Vam
Odpovedať
na tom obrazku je hovno vidiet, ale nevadi. ja som to mal mat podobne a nakoniec som to spojil a usetril 200E na dverach a xy evro na oblozeni samostatneho zachodu. Ten zachod by bol strasne maly a zmensil by i technicku, takto mam velky zachod vo "velkej" technickej.
Odpovedať
Myslim konkretne tuto časť. A ako si odelil technicku miestnost od wc. Si tam dal zastenu alebo ako ?
Odpovedať
@mateu a co by riesila zastena, treba mat upratane a wc moze byt pre navstevy i v technickej
Odpovedať
my budeme mat technicku na poschodi s prackou, vedla samostatne wc. kedze sa jedna o tretie wc v dome, tak som ho zrusila a zvacsila si technicku miestnost. usetrim peniaze a hlavne miesto wc budem mat snury na pradlo, z pracky hned zavesim a ziadne roznasanie. kolko kupelni/wc mate naplanovanych? je tam nejaka mini kupelna pre navstevu?
Odpovedať
To už čo sú za debilný projektanti, keď už nevedia ani normálny hajzel naprojektovať?
Odpovedať
Toto dobré teda nevyzerá, keby boli takto dvere vedľa seba, to mne po chuti teda moc neni. Nemohol by si pridať celý pôdorys, že ako to máte vyriešené?
Odpovedať
No povodnom projekte je to spolu ako kupelka a wc spolu. Ale kedže nastali zmeny tam som presunul technicku miestnost tam kde je a chcel som mat wc oddelene. Aby navšteva zbytocne nevidela plynovy kotol a pračku
Odpovedať
@ruren Toto projektant nenaprojektoval toto je naša zmena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?