Technická miestnosť a špajza spolu???

Ahojte, len by ma zaujímalo, máte niekto v dome technickú miestnosť so špajzou spolu? Myslím ako jednu miestnosť. Viem, že to nie je ideálne, ale inak nám to nevychádza. V kuchyni budeme mať potravinovú skrinku a z kuchyne je rovno vchod do technickej. Plánujeme tam vnútornú jednotku TČ, práčku a nejakú skrinku na čistiace prostriedky. Miestnosť je malá, má cca 2,5 x 2 metre, je tam okno. Mysleli sme, že do rohu na stenu susediacu s kuchyňou by sme dali regál na nejaké zaváraniny, olej a podobne, veci ktorým vadí vlhkosť by sme mali v kuchyni v potravinovej skrini. Máte to niekto tak, či je to blbosť?
Odpovedať
Myslim si ze zavaraniny konzervy,olej... vobec nevadia, ale take ako cukor muka a pod by som tam nedavala ak tam budete aj prat.moj nazor nakolko to su uz potraviny ktore nasiakavaju vlhkost a pach.
Odpovedať
my máme tech a špajzu spolu.Ale máme tam len plynový kotol a vodárničku. A regály na zaváraniny, potraviny, smetné koše, boxy na granuly,stany, spacáky, karimatky.....lezecký materiál. Taká miestnost na všetko. Nemáme tam práčku,ani umývadlo. Veľkosť 2,7x1,6. Nám to tak vyhovuje a stačí.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež to tak budeme mať. V TM plynový kotol, pračku a plánujem tam rovnako aj regál na veci ako olej, konzervy, zaváraniny + "bordel" ako hovorí btus. Myslím, že je to bežné a v pohode riešnie 🙂
Odpovedať
Ešte si si tam daj aj pneumatiky, zemiaky, motyky rýle. 🙂
Odpovedať
@ivkaivka9 mam to tak. Super vec ak sa vsetko spravne ulozi ale ako bolo pisane mame len zavaraniny a podobne veci tam. Cukor atd. Je v linke. Kondenzacny kotol susicka regal na zavareniny rekuperacia rozvadzac 😄
Odpovedať
Koľko má plynový KK tepelnú stratu sálaním? či neotepľuje moc špajzu....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?