Stropné reproduktory JBL v kuchyni/na terase

Ahojte Mate niekto tieto, ale odporúčate iné stropné prisadene reproduktory v kuchyni? Nechcem mat radio ani nič položené na linke. Pripadne dával niekto aj na terasu??? Vďaka
Odpovedať
1
2
Hrať to bude - na hovno.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Ahojte Mate niekto tieto, ale odporúčate iné stro…
@morenitka zbytocnost, nahodou sa to pokazi a budes rozbijat pol domu. Radia mozes mat vselijake dokona su aj take "podskrinkove" aby si nic nemala na pracovnej doske. Alebo niekde spravis malu policu a tam das radio. Ak si kupis smartclock ci jak sa to vola, mozes ho ovladat aj s rukami od cesta ustnymi povelmi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@morenitka zbytocnost, nahodou sa to pokazi a bud…
@sousedekovci89 ajaj pol domu... Vytiahne zo sadrosa pokazeny a zalozi funkcny... Dvojlinka co ide k repraku sa nepokazi
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@sousedekovci89 ajaj pol domu... Vytiahne zo sadr…
@minoo mala to byt (zjavne nepochopena) samozrejme hyperbola. Chcel som poukazat na to, ze pri pokazeni to moze byt trochu pracnejsie nemusi sa pokazit len repracik. A hlavne ze su aj ine moznosti nez len radio na kuchynskej linke. Inak by som sa tiez bal toho co pisal @starysomar ze to bude hrat natrt lebo vlastnosti SDK.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@minoo mala to byt (zjavne nepochopena) samozrejm…
@sousedekovci89 ja by som to nezatracoval koli pokazitelnosti, vobec by som nad tym neuvazoval ako nad parametrom... Je to len zosik s displejom a repraky, akurat kable k nim nie su na zemi ale v stene... Z pohladu modrostresneho kutila tam nie je rozdiel... A je to kuchyna, hrat to bude lepsie ako kuchynske chrastitko, ak by pouzila zatvorene repro, tak urcite lepsie. Akurat cloveku nesmie vadit supermarketovy pocit "zvuku zhora"...
Odpovedať

@sousedekovci89 ja by som to nezatracoval koli po…
@minoo ... aj v električkách, autobusoch, vlakoch je zvuk z hora" 😁 Ináč, pri zvuku z hora je problém s vnímaním nízkych tónov. Ale ako vravíš, stále to bude lepšie než kuchynské chrastitko.
Odpovedať
Mne to príde ako vcelku drahá náhrada za kuchynské rádio. manželke tiež nikde na linke a v blízkom okolí nevyhovovalo. Vyriešil som to kúpou soundbaru s FM tunerom a máme ho hore na skrinkách pod stropom. Nestálo ani stovku, už tam je večnosť a zvuk je fajn, za tú cenu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Mne to príde ako vcelku drahá náhrada za kuchynsk…
@kejsix tiez mam na skrini 2.1, ale z jej prispevkov mam pocit, ze cena nie je podstatna... Keby sa pytala, ci to stoji za tie prachy, tak jasne, ze nie... Predpokladam, ze bude mat skrinky po strop...
Odpovedať

@kejsix tiez mam na skrini 2.1, ale z jej prispev…
@minoo cena neni podstatna a preto obrazok z allegra? 🫣 Možno sa dozvieme.
Odpovedať

@kejsix ake prosím vas? A pošlete foto, ako to vyzerá?
Odpovedať

@kejsix ake prosím vas? A pošlete foto, ako to vyzerá?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

@kejsix ake prosím vas? A pošlete foto, ako to vy…
@morenitka Ak sa nemýlim, tak z tej sady sú iba tie 4 repro JBL (v cene cca 40€/kus), tá "skrinka" sa dá kúpiť aj na Ali. Tie "skrinky" sú na Ali rôzne, v cenách od nejakých 40€.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@morenitka Ak sa nemýlim, tak z tej sady sú iba …
@frantisekca mate skúsenosť?
Odpovedať
Obávam sa, že prisadené stropné reproduktory sa vzhľadom na ich hrúbku moc nevyrábajú. Takže buď viasiace, vsadené, alebo nejaké podlinkové rádio. Tie sa vyrábajú aj v pekných moderných dizajnoch s vydržateľným zvukom.
Odpovedať
Tak či onak - z princípu šírenia zvuku to nemá šancu vydávať zvuk, ktorý by časom nenasieral. Ale kto chce kam...
Odpovedať
Ahoj @morenitka ja mam zabudovane 2x35w stereo v sadrokartonovom strope, jeden v obyvackovej casti, druhy v kuchynskej casti (open plan) a nemozem si to vynachvalit. Cele som si to planoval uz pred rekonstrukciou, mam jak na kabel (audio krabicka zabudovana za tv stolikom) tak aj na bluetooth (vies napojit aj TV). TV inak ani nepozerame len so zvukom cez to, a bluetooth je super ked si robime diskoteky ;) napis sukromnu ak chces vediet viac :)
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od matkop:

Ahoj @morenitka ja mam zabudovane 2x35w stereo v …
@matkop 2 x 35 W sínus?
Odpovedať
A v dvoch miestnostiach?
Odpovedať
Podstropne repro mam 2ks v kupelke nech nespievam bez doprovodu :-) 4ks Dolby Atmos v kine 2ks na hlavnej terase 1ks na terase pred vchodovymi dverami 1ks v garazi + 3 rozne bluetooth keby nahodou :-) Za mna dobre riesenie na dotvorenie atmosfery alebo ako podmaz. Na seriozne pocuvanie to je samozrejme blbost, ale o tom sa tu nebavime...
Odpovedať

@minoo cena neni podstatna a preto obrazok z alle…
@kejsix a co je zle na alegre ? alegro skupuje eshopy, aj taky hej.sk napr. najprv ked clovek isiel na hej.sk tak to bolo pod hlavickou alegra, teraz to uz uplne preslo pod ... alegro, zato ze je pl, neznamena ze predava pl vecy ... i ked aj v pl maju fajn vecy ... len u nas ked napr nieco z pl predavaju tak je to kvoli cene ... to najlacnejsie ked si clovek spravne vyberie a jedinym kriteriom nieje cena ... funguje ako amazon, akurat poslal adresa majitela :D skor ked by clovek chcel takyto system, preco siahat po takomto jbl, to uz fakt radsej bezdratovt lepsi reprak lebo ked tomuto za par rokov skonci podpora alebo pod a clovek si tam telefon nepripoji ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@matkop 2 x 35 W sínus?
@petersd 70W RMS master repro
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@kejsix a co je zle na alegre ? alegro skupuje es…
@shadowmilan Na reproduktoroch sa nemá čo pokaziť ak ich človek neodpáli. A ak odíde zosilňovač (tá krabička s displejom) vymení sa to za druhé.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

@shadowmilan Na reproduktoroch sa nemá čo pokaziť…
@ralf364 ... len či bude mať za čo vymeniť.... A nie každý je radioamaterom, že tomu rozumie a natlačí si tam nejakú inú náhradu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@kejsix a co je zle na alegre ? alegro skupuje es…
@shadowmilan Tiež by som radšej išiel do bezdrôtového riešenia, ale drôt je drôt !
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@ralf364 ... len či bude mať za čo vymeniť.... A …
@petersd nie je co riesit, vsetky cinske krabicky su na jedno kopito. Zaklad je mat hlboku krabicu najlepsie inu ako EU standardu (najmenej priestoru) a vymeni sa kus za kus i po 10 rokoch s novymi standardami konektivity...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matkop:

Ahoj @morenitka ja mam zabudovane 2x35w stereo v …
@matkop ano prosím ta, chcem vedieť viac 🙂 ako môžeš, aj fotky potešia ako to vyzerá. Ja som chcela v kuchyni, obývačke a na terase Len neviem ze co a ako...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Obávam sa, že prisadené stropné reproduktory sa v…
@ralf364 mas aj typ na podlinkove radio?
Odpovedať
Ahoj my to máme Bowers&Wilkins tiež 4 kusy a zabudované v stene . Sťažovať sa nemôžme , hra to dobre ale máme hudbu 7.1 Dolby Atmos . My sme už sádrokartón dávali robiť s tým že tam pôjdu repraky . Joko výplň a medené káble . Ale my máme v hudbe len okolo 3000€ .
Odpovedať
"hra to dobre" - hmmm...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

"hra to dobre" - hmmm...
@starysomar Samozrejme nemáme len 4 repraky z hora . B&W subwoofer . 2 samostatne repraky z predu , Monitor audio Bronze . kvalitný zosilovac zvuku, centrál - Monitor Audio Bronze . Do budúcna si mozme dodať dva voľno stojace ešte z bokov a ešte jeden subwoofer . Ako len samostatne 4 repraky v stene hrajú isto nie dobre . Ale pani nepotrebuje možno mať extra milión veci k tomu a stačí jej len hudba jednoducho .
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?