Stropne kolajnice na zaclony a zavesy

Ahoj, chcem pouzit plastove stropne kolajnice, budu sluzit na zavesenie zaclon aj zavesov, len neviem ci je lepsie kupit dvojradovu alebo trojradovu kolajnicu , aby to pekne ukazalo. Dalej by ma zaujimalo o kolko cm ste znizovali podhlad oproti povodnemu stropu a aku sirku vyrezu ste vynechali na umiestnenie na kolajnice napr. dvojradova ma sirku 57 mm , trojradová 94 mm. Dakujem za kazdý nazor.
Odpovedať
Ahoj, akurát riešim tieto veci a chcela by som sa ťa opýtať ako si to nakoniec poriešila a u ktorej firmy. Ďakujem.
Odpovedať
@veonka ahoj, este to nerobime, ale az taak cca o 2 tyzdne, potom budem mudrejsia :-D
Odpovedať
ak zaves aj zaclona odporucam dve jednokolajnice s odstupom aspon 5 cm, mozno aj viac. Ak je zaclona nariasenejsia a aj zaves po odtiahnuti na stranu nariasenejsi alebo z tuhsej latky, tak sa potom dost zamotavaju pri manipulacii. A aj pri vesani sa s nimi lepsie manipuluje, obzvlast ak bezce ostavaju v kolajnici a perie sa len zaclona alebo zaves s ockami
Odpovedať
@zita19 a co tak trojkolajnica s tym ze na prvu kolajnicu dat zaves , druha volna zostane a zaclonu dat na tretiu? to by fungovalo?
Odpovedať
@dadikaj neviem ako daleko su drazky, ale asi by fungovalo
Odpovedať
ja tiež plánujem tú trojkolajnicu, aj keĎ zatiaľ v podstate len záclona+ záves, možno niekedy využijem aj tri, kto vie. A pozerala si niekde konkrétne v obchode? Že kde to je napr. cenovo výhodnejšie.
Odpovedať
myslim, ze cenovo najdostupnejsie su v merkury m, ja potrebujem dost vela
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dadikaj kupovali ste nakoniec tie plastové z Merkury?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?