Stačí 70 cm široká chodbička v šatníku?

Ahojte.prosim viete si skusenosti poradit ci 70 cm siroka chodbicka je dost miesta medzi dvoma skrinami v satniku?Planujeme na oboch stranach 65 cm hlbike skrine a medzi nam vyjde 70cm medzera.Samoztejme,ze ak je to malo,tak jedna strana sa da zuzit.len ma zaujima nazor z praxe.
Odpovedať
v satniku na saty je 70 cm malo, aj keby si neratal, ze sa tam budes obliekat. 70 cm je ok, akurat tak na nejaky skladovy priestor, kam ides parkrat za rok po vianocne ozdoby, lyze, naradie, ci podobne, nie casto pouzivane veci. ideal v satniku je aspon 100 cm, ale ak sa tam chces aj obliekat tak je dobre mat este viac priestoru. v tvojom pripade odporucam dat na jednu stranu skrinu s hlbkou cca 35 cm. to ti uplne postaci na skladane veci typu svetre, tricka, prip. na sufliky so spodnym pradlom a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Bude to podľa mňa málo. Neviem, kde sa teda budete obliekať, no ak by si sa chcel v ňom, asi by to bolo celkom nepohodlné. Ak by sa dalo, tak aspoň nejaký ten meter by si to isto pýtalo
Odpovedať
@andrea505 obliekanie urcite tam nie.bude to ozaj ako.keby len skrina do ktorej sa da vojst
Odpovedať
@kkl82 dik za nazor.ako som uz aj andreee505 pisal,tak to bude vyuzivane ako skrina do ktorej sa da vojst si vziat oblecenie.nie ako miesto na obliekanie.len si to takto neviem predatavit ten priestor.
Odpovedať
@marcel714 ale budes tam chodit denne, aj viackrat za den, rovnako ako tam tvoja polovicka (predpokladam), bude kluckovat s vypratymi vyzehlenymi vecami v nejakom kosi na pradlo. uz len fakt, ze ak tam budu sufliky ci nejake vysuvne riesenia na nohavice a pod., budes potrebovat manipulacny priestor. nieze otvoris suflik a nemas sa kde k nemu postavit. fakt by stalo za zvazenie dat na jednu stranu skrinu s mensou hlbkou. rovnako ako aj ta druha skrina sa da upravit, pretoze 65 cm je sice standard, ale na zavesenie veci na vesiakoch az tolko v reale netreba a nejakych 60 cm bohato postaci. tych 65 je dobre davat, len ak planujes pouzivat do satnika aj ulozne krabice na odkladanie mimosezonnych siat. lenze v tom pripade maju tie krabice tiez hlbku okolo 60-62 cm a pri 70-tke chodbicke manipulacia s nimi viac nez obtiazna. ak si das robit skrine na mieru a idealne aj bez dvierok, sirky si mozes vybrat pod a potreby. ak ides do hotovych skrinovych zostav, tak odporucam ikea pax satnikove skrine. na jednu stranu hlbku 60 a na druhu 35cm.
Odpovedať
@kkl82 dik za radu.ikea asi nie.montovat si budem sam
Odpovedať
Profilova fotka
70 je velmi malo. Aspon 100
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 ak je to miestnost a nebudu na satniku posuvne dvere staci ti hlbka 50cm nakolko ked das 65 aj tak tych 10cm nevyuzijes lebo veci skoro kazdy sklada sposobom ze 50cm staci a ze na vesanie treba 60cm nevadi tyc namontujes 30cm od chrbatu skrine a bude vesiak trcat zo skrine co nevadi lebo ide aj o material co dacas a 50cm raster vychadza ekonomickejsie. Bezne takto robim satnikove miestnosti a klienti si pochvalujuju ulozny priestor a aj pohyb medzi regalmi
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 70 cm je malo a zase 65 na hlbku skrine mi pride neefektivne
Odpovedať
@marcel714 zmeraj si sirku ramien a pochopis ci to je dost. Dopredu ti hovorim bude to malo.
Odpovedať
@wolodymyr netreba to zatvarat ako klasicke posuvne skrine?nepada na oblecenie prach?
Odpovedať
@marcel714 Na kieho boha máš ten šatník, keď do neho ideš dávať ešte skrine? Buď mám vstavané skrine a na to mi netreba šatník, alebo mám šatník a potom nepotrebujem skrine.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ruren :-D :-D :-D Pobavil si tvojou spontannou reakciou. Podla mna je to, ale tiez zbytocne, zbytocne vyhodene peniaze a zbytocne to zaberie miesto, ktore by sa dalo vyuzit lepsie, neviem si predstavit mat priestor 70cm, to by som ani satnik mat radsej nemusel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba Šírku ramien? Žena má väčšinou väčšiu riť, ako ramená nie? :-D :-D :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My mame hlbku polic v satniku 35cm, vrchne police a vesiaky 60cm. Chodbicka ma 70cm. Mne osobne to staci, chodbu pouzivam na to aby som len presla k veciam. V satniku sa neobliekam a zatial nemam 150kg aby som sa tam nevedela otocit :) ale menej ako tych 70cm na chodbicku by uz nebolo ok. Zial, my sme na to nemali miesto.
Odpovedať
@one_ize ,, Žiaľ, my sme na to nemali miesto." Keď si robila rekonštrukciu, tak to beriem, ale keď to je novostavba, tak to je poriadná debilina.
Odpovedať
@ruren preco by bola? Kupili sme hotovy postaveny projekt. Sirka chodbicky v satniku nas neodradila :D a je to naozaj v pohode, sluzi ucelu.
Odpovedať
@one_ize Keď si kúpila už hotovku, tak to už neovplývniš, ale keby ste stavali sami čo v tvojom prípade neplatí, to by bolo fakt na zamyslenie. A to nehovorím o tom, čo to projektoval. To musí byť poriadni idiot aj s developérom. Na druhej strane, keď bude dosť takých S... ako ty, čo kupujú také nepodarky, tak prečo by si z toho mali robiť ťažkú hlavu.
Odpovedať
@ruren ja som s projektom a developerom spokojna, preto som si to vybrala. nechapem, preco mas potrebu to osocovat. Ale vsimam si, ze na modrej streche je vela takych diskuterov, co radi vyvolavaju konflikty. Len som napisala, ze ak satnik ma sluzit na uskladnenie oblecenia, tak 70cm ulicka na prejdenie a otocenie staci. Samozrejme, ak niekto ma na to, aby investoval do vacsieho, tak do toho.
Odpovedať
@one_ize Keď si spokojná prečo potom to ,,Žiaľ, my sme na to nemali miesto." Proste napíšem ja mám 70cm a nelamentujem.
Odpovedať
Minimum 60 cm,tak by som moc neplakal....je to satnik na obcasny pristup,tak nelamentovat ,je to minimum,ale postacuje..
Odpovedať
akú výhodu má šatník oproti vstavaným skriniam na mieru?tá zaberie minimum priestoru na uloženie a slúži i ako tepelná izolácia, nepotrebuje zvlášť chodbičku, zvlášť mám len špajzu , tam sa nevykuruje a nevyužitý priestor je len necelý štvorcový m na plochu všade dookola police dvere len 60-ky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?