Skusenosti so zabradliami od Umakov, Josef Steiner

Ahojte, mate niekto skusenosti so "skladackami" zabradliami ako su napr. Umakov, Josef Steiner a pod.? Zhanam zabradlie na balkony bud nerez alebo nerez + sklo a taketo nieco od nich sa mi celkom pozdava. Nemam ale ziadne skusenosti ani referencie na kvalitu.
Odpovedať
@winternight do minuleho domu, asi 5-6 rokov dozadu som od inch bral skladacku na schodiste, bolo to dobre spracovane montaz jednoducha. Maju vsetko co potrebujes vratane vratkov a zavitnikov, lepidla. Neviem ake potrebujes rozmery, ale mavaju aj koplet stavebnice na konretne dlzky napr. balkonove 3m, za dobre ceny.
Odpovedať
úplne v poho, ale v interiéri, s ext. skúsenosť nemám.
Odpovedať
@slavoslav dik aj tak, kazda skusenost dobra. Vnutorne zabradlia budem tiez coskoro riesit.
Odpovedať
@hop377 tiez sa mi celkom pozdava, ze maju v podstate vsetko, co k tomu potrebujes. Nieko ma upozornoval, ze co ked sa to rozhega, ze to to nebude take pevne, ako ked je to napr. zvarany nerez. Ale tak ja sa neplanujem po tom zabradli splhat, tak nechapem, preco a ako by sa to malo rozhegat. Dik za info.
Odpovedať
@winternight to netusim ci sa rozhega po 4 rokoch som predal dom a dovtedy nic nehrkalo, ak mas obavu tak mozes u nich kupit aj lepidlo a kazdu skrutku zalepis.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?