Sklene zabradlie v interieri odporucate?

Ahojte Velmi sa mi paci sklenene zabradlie, zaujimali by ma vase nazory, skusenosti a bezpecnost kedze planujeme mat deti. Urcite pocitam s tym ze pri malych detoch sa to bude packat jedna radost. Tiez budeme potrebovat namontovat bezpecnostne branicky kvoli detom. Rozmer 150cm a 90cm ako je to na tej fotke, to sa mi paci zatial najviac. Diskusiu o tom som tu na modrej streche citala no je uz niekolko rokov stara. Prosim piste vdaka.
Odpovedať
@martin118 ja odporúčam, manželka nie :-) aj keď sa dajú zohnať sklá s úpravou proti otlačkom, len dúfam že to nebude ako s úpravou clearcalk(aspoň myslím, že tak nejak sa volá), ktorá zabraňuje usadzaniu vodného kameňa a kvapiek v sprche, ale fungovalo to tak pol roka - kdesi sa stala chyba :-) Bezpečnosti sa báť nemusíš, len použi lepené sklá, tie sa nerozsypu, kalené áno, aj keď je na to potrebná poriadna sila ak ho chceš rozbiť v ploche.
Odpovedať
Tiez som dal sklo (lepene) / nerez (bruseny). Chcel som sklo koli bezpecnosti, teda ziadne stlpiky a priecky aby ich nemotivovalo sa splhat a dvihat. Je pravda ze sklo je zacapkane, v hornej casti.
Odpovedať
Aj ked to vyzera pekne,vzdusne a moderne, urcite by som si to nedavala kvoli udrzbe.Hlavne,kde su male deti,bude to otrocina udrziavat ;-) Radsej uprednostni nieco, co sa jednoducho udrzuje,aby ste neboli otrokmi lestenia a cistenia
Odpovedať
My mame taktiez sklenené,rozhodli sme sa to kvoli detom...to ze je to narocnejsie na udrzbu,to je jasne,ale poloz si otazku...radsej castejsie zotries capky alebo neustriehnes sekundu a dieta si po klasickom antikorovom zabradli vylezie jak po rebriku a sup,bude neskoro...a deti nebudu vecne male, a isto to vyzera lepsie...alebo potom daj antikorove zabradlie so zvislymi tyckami,po tych nevylezu,ale nevyzera to pekne :-\
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?