Šatník v dome

Ahoj, budem si robiť v dome šatník. Bude to priestor, do ktorého sa bude dať vstúpiť. Zatiaľ mám naplánované len police, tyče na vešanie a jednu komodu v ňom. Máte prosím rady a typy, čo napríklad používaním Vášho šatníka postrádate alebo je nepraktické/praktické? Ďakujem veľmi pekne za každý typ a návrh.
Odpovedať
Profilova fotka
Rada č.1 : GOOOOOOOOOOOGLI. Na webe je všetko. Či akože očakávaš, že Ti tu ideme dávať linky....?
Odpovedať
Profilova fotka
cely satnik je neprakticky... Veci sa v nom zaprašia, nikdy viac by som satnik nechcela.. Jedine taky, v ktorom budu normalne uzatvaratelne skrine , ale naco stavat v dome izbu skriniam, ze ano... ...... su tu o tom temy... pradlo v satniku tiez nikdy tak nevonia, ako ked je v skrini, neprudi tam tam proste vzduch, ako by mal, ale najviac vadi vela ludom ten prach.. ved zistis sama casom... :) Vivat klasicke skrine.
Odpovedať
ja vacsinu veci vesiam, komoda je na spodne pradlo ponozky pyzama. police nepouziva iba uplne hore na krabice. mne naopak nevonia pradlo zo skrin ci komod. prach neriesim je to rovnake ako v skrini. mam prach aj v skrinkach s tipon zatvaranim aj v posuvnych.
Odpovedať
Mame satnik 3x4 a uz by som nechcel klasicku skrinu.Police na mieru odrezane stolarom komplet 200e poskladanie nula.Prasi sa ked nezatvaras dvere , alebo ked nevysavas ....Mam okno , prudenie vzduchu je zabezpecene.....Vivat zbavit sa klasickych skrin a moznost si dat ostatny nabytok kde chcem.
Odpovedať
ja by som šatník nemenila, vyhovuje na 100%, neviem sa nabažiť toho, že nemám skrine, prach nejako moc neregistrujem, Prádlo vonia pekne aj po dlhšej dobe nenosenia. Mám šatník s dverami a oknom. Tiež máme na mieru vyrobené police, niečo na spôsob ako "kollega", len hore máme jednu dhú veľkú policu po celej stene na kufre atď.
Odpovedať
Profilova fotka
satnik je dobry, rataj s prachom. my veci ktore nenosime pravidelne sme ulozili do ikea krabic s deklom. tak sme aj prisposobili vysku polic. v satniku mame okno, takisto je tam odvod vzduchu cez rekuperaciu.
Odpovedať
Profilova fotka
lepsi napad su potom asi tie krabice
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?