Rolety na strešné okná Velux. Poraďte niečo lancnejšie

Dobrý deň, chcem sa spýtať máte niekto vnútorné zatemňujúce manuálne rolety na strešné okná Velux? pozerala som na net stránku velux.sk a presne podľa typu okná som si našla roletu. Len, jedna by vyšla okolo 100,-€ to sa mi zdá veľa.Neviete niekto o niečom za menej penazí? Typ okna máme GGU M06. Ďakujem
Odpovedať
anabel, super casovanie na otvorenie tejto temy. Akurat som to cez vikend rozoberala. Som zvedava na ohlasy. Pozerala som stranku velux ale nenasla som tam odtien ako by som potrebovala. Bude nejaky kompromis. 100€ je dost ale za tu tmu by mi to stalo. ;-)
Odpovedať
bavila som sa s vyrobcami roliet a nakoniec som sa rozhodla kupit priamo od Veluxu. Uz je objednana. Zatial jednu do spalne a casom dokupime aj druhu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mate niekto skusenost aj s vonkajsou markizou na stresne okna Velux? Je to taka cierna sietka ktora sa na jar stiahne a na jesen vytiahne, nemala by brat svetlo ale iba odrazat teplo. Rozhodujeme sa ze si take kupime, pripada nam to ako dobre riesenie (vnutorne rolety nechceme, okna su tazko pristupne). Uvitam kazdu skusenost, dakujem!
Odpovedať
my prave cakame na dodanie vnutornych zatemnujucich roliet... kazdym dnom by uz mali prist... ;-) inak tie ceny su v porovnani s cenou celeho okna naozaj vysoke... :-|
Odpovedať
My máme tiež úplne zatemňujúce rolety na strešných oknách Velux. Dve máme v kúpelni a dve máme v spálni a jednu v detskej izbe. Zatiaľ si chválime aj keď tá cena je nehorázne vysoká. Ale zasa na druhej strane podľa mňa kvality zodpovedá cene v tomto prípade. Zormýšľali sme aj o žalúziach na strešné okná ale poradili nám tieto rolety a chvala bohu že ich máme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
za tie peniaze to stoji... nenajdes na svete lepsiu znacku. zarucena kvalita, vyikajuci servis...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
a z ktorej stránky ste objednávali tie velux vnútorné roletky? Potrebujem dve tiež
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ozivujem temu, uvazujem nad velux zatemnujucimi roletami, plisovanymi roletkami a vonkajsou markizou, pridajte prosim skusenosti. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iukas Ak máte okná na slnečnú stranu, určite odporúčam vonkajšie Velux markízy. Inštalácia je jednoduchá a účinnosť značná. Ako tieniaci materiál je použitý materiál Soltis 86 od francúzskej firmy Serge Ferarri, ktorý zachytá viac ako 80% slnečného žiarenia. Do značnej miery funguje aj v noci ak máte v blízkosti napr. pouličné osvetlenie, ktoré môže byť rušivé.
Odpovedať
@mikenda_present mate skusenost aj s vonkajsou markizou na elektricky ovladanom okne? dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@iukas Základný model Velux markízy je ovládaný manuálne.Ide v podstate o roletu s pružinou. Látku vytiahnete za spodný profil a zaistíte na háčiky inštalované na spodnom ráme okna. Keď okno pootvoríte a je jedno či manuálne alebo elektricky, pružina navinie látku, ktorá teda ostane stále napnutá. Markíza navyše tlmí aj pri silnom daždi alebo krupobití.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
na našom eshope nájdete cenovo dostupné vnútorné tieniace, zatemňovacie rolety, žalúzie, ako aj vonkajšie markízy a rolety...Sú kompatibilné na okná zn. Velux, Fakro, Dakea, Dakstra, Solstro a iné...Nie sú to originál Velux výrobky, ale ich kvalita je porovnateľná a ceny o 30-40% nižšie (a to preto, že vyrábame len najpopulárnejšie typy a farby roliet)
Odpovedať
@stresneoknaeshop Rolety dodávate aj s postrannými vodiacimi lištami?
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulka722 áno, zatemňovacie rolety majú aj postranné vodiace lišty z hliníka.
Odpovedať
@stresneoknaeshop Takže sa dá povedat, že sú velmi podobné alebo rovnaké ako Velux? Strešné okno mám umiestnené dost vysoko. Ako sa dá ovládat roleta ked nedočiahnem na horné madlo Veluxu a otváram ho pomocnou tyčou?
Odpovedať
Profilova fotka
áno, sú podobné...bohužiaľ ak je vysoko nedá sa ovládať pomocou tyče...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?