Rohož, koberec do predsiene

Profilova fotka
Ahojte, prosim poradte... Do predsiene sa vchadza rovno z dvora, cize ide o to co dat na podlahu pekne aby ked vojde navsteva v topankach a chcem to potom spratat ten bordel... Nejaky koberec,dlhsiu rohoz, nieco konkretne ale poprosim... Cca na dlzku asi 1,5m popripade ako vyriesit tento problem. Momentalne mam na podlahe tkany koberec ktory kazdy vecer vom oprasim ale v zime je to hrozne vkuse mokre 😢 dakujem za rady, tipy, foto z vlastnej skusenost
Odpovedať
@smelka_ivanelka ja som kupil za 5eur /vyradenu z firmy/ takuto rohoz. Spodok je gumeny. Viem ze s tym robia firmy ako CWS alebo Salesianer Mietex.
Odpovedať
@smelka_ivanelka my davame na zimu taku tu co sa kupuje na metre, maju ju v merkury markete, cenovo to vychadza dobre..Co je ale nevyhoda, tak ona sa nici na podlahovke, ta guma, co je na spodku, tak sprhne a zacne sa mrvit.. Cize po zime ju vyhadzujem.. Uz som tiez premyslala, ze kupim taku lepsiu, ale kedze tiez potrebujem vacsi rozmer, tak 25-30 ecok sa mi zda hodne vyvalit za rohoz..
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi podla mna sa lepsiu neoplati, aspon teda ja by som za to tie peniaze nevyhadzoval. My kazdy rok na zimu kupujeme novu, taku lacnejsiu, podstatne je ze ucel pocas zimnych mesiacov splni ;-) Potom putuje do kosa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som niekde videla aj taku gumennu rohozku na ktorej boli ale take dlhsie a hrubsie stetiny takze to malo taky zvlastny moderny efekt a to kedze je gumenne ti nenasiakne od vody. len vyprasit a ked bude mokro tak niecim poutierat, nebude to uplne bez roboty ale aspon to nebude tak smrdiet ako zvykne mokry koberec, ktory nemoze uschnut
Odpovedať
Co sa tyka zimy, tak nedavam nic. Najjednoduchsie je momentalne pre mna dlazbu len zotret, ked sa pride v mokrych topankach alebo nieco. Nemam rada ked nieco nasiakne. Najma nie ked nejaky koberec a spinavym niecim, z toho som na nervy :-D
Odpovedať
@ifik5 no ja tuto verziu nezvladam, lebo pes, lebo chlapi..to beha furt hore dole a rohozka aspon najvacsi humus poberie.. Momentalne fungujem s vyradenym kobercekom z kupelne, este posluzi na tieto ucely a hlavne sa nerozpada na tom podlahovom kureni, v kupelni uz co to odsluzil a je stale ok.. Tak som uz uvazovala ze kupim miesto rohozky, vychadza lacnejsie, aj ked teda vacsi rozmer je problem kupit..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte. Tiez rozmyslam co do vstupu. Ked sa vchodove dvere otvoria, pod ne sa nezmesti ani najtensi koberec. Co tak zabudovanu rohoz? Trosku vacsiu ako na obrazku. Velkost postacujucu na to, aby som vstupila, zatvorila dvere a vyzula sa na kobari. Teraz vchadzame do domu cez garaz, mam tam velky "objektovy koberec" statocne sa drzi cez tri roky. Lenze zadverie bude nieco ine ako garaz, po estetickej stranke, ehm, ale ta prakticka ma viac zaujima. Jedna vonkajsia rohoz nikdy nestaci na mokre topanky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@smelka_ivanelka : vola sa to cistiaca zona. Da sa kupit hotova rohoz, ktora ma po bokoch gumovy obramok,alebo sa kupuje na metraz podla potreby. Cenovo je metraz podla kvality od cca 7eur/m2 po 14eur/m2 . V specializovanych predajniach kobercov to vedia aj obsit. My mame metraz neobsitu (14eurovu verziu) uz 3 roky a nevidno na nej znamky pouzivania. Hlavne na zimu pri 2 detoch a v blizkosti komunikacie, ktora je casto znecistena posypovym materialom je to pre nas super vec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?