Riešenie špajze pod schodiskom

Máme takúto mini špajzu, siaha dozadu a doprava úplne pod schody. Široká 90cm. Ako máte vyriešené usporiadanie, aby to bolo efektívne? Pre inšpiráciu. Díky
Odpovedať
Idealne na luxusnu vinnu pivničku, 🙂)
Odpovedať
@yimi na zadnej stene mám 3 police široké 30cm, nie všetky sú na celú šírku "špajze". V pláne sú ešte vešiaky na nižšej bočnej stene (v strede schodiska) a ďalšie užšie poličky (15-20cm) na druhú bočnú stranu.
Odpovedať
@yimi idealne budu nejake uzsie policky a za ten roh by som asi len nejaky odkladaci priestor na alkohol a zeleninu mozno dal.
Odpovedať
@yimi je to fakt mini priestor ale vidím, že za dvere by sa vám zmestil nejaký užší regál, kde by si si mohla odkladať zaváraniny a podobné veci. Za roh by som možno nejakú menšiu skrinku alebo len police. Inak sa to riešiť asi ani nedá.
Odpovedať
Profilova fotka
Na prietor za rohom by som sa vykaslal ... dozadu policovu skrinku a na bok max 25cm hlbolu policovu inak sa tam nevlezes a s plnymi rukami nevylezes 😀
Odpovedať
@yimi tam uplne vzadu vpravo by som to zabednil aby tam nebol prach, resp. sa odtial nesiril bordel.
Odpovedať
Mame tiez taku spajzu, ale zatial sme sa nenastahovali. Na pintereste je vela rieseni takejto spajze, niektore su velmi inspirujuce.
Odpovedať
@sadell pls po anglicky to ma nejaky speci vyraz?
Odpovedať
Understairs pantry lander storage ideas, nasla som
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?