Približná cena zariadenia 3-izbového bytu

Dobrý deň, vedeli by ste mi povedať koľko cca môže stáť zariadenie do 3 izb.bytu? spravená je kúpeľňa s kuchyňou, takže jedná sa o nábytok, elektrospotrebiče atď. do spálne, obývačky a detskej izby. Ďakujem vopred za odpoveď
Odpovedať
Daj si Ikeu a vkladaj si veci do nákupného košíka. Budeš vedieť približnú cenu :-)
Odpovedať
Záleží na okolnostiach...Musíš vedieť či chceš nábytok na mieru a vpasovať do nich spotrebiče, alebo ti stačí nábytok z obchodu, ďalej záleží či chceš investovať do kvalitných materiálov alebo ti stačí "stredná trieda"...Keď budeš vedieť odpoveď na tieto otázky nasleduje realizácia poznámky od btus, prípadné oslovenie firiem a budeš vedieť na čom si..
Odpovedať
Na nábytok počítaj 1000eur/izba(20m2, čisto štand. sektorový drevotrieskový nábytok v zľave) + matrace, prikrývky, vankúše, garniže, záclony, obrazy a dekorácie, koberce, elektro, osvetlenie ... zariadiť byt vrátane kuchyne a elektrospotrebičov cca 10tis
Odpovedať
@roman_x aj ja som tak tipoval, ale ako som uviedol záleží aj od iných faktorov...
Odpovedať
Profilova fotka
@papier123 podla toho ako sa budete rozhadzovat a ci budete kupovat drahy nabytok alebo lacny. Vsetko zavisi od vas!!
Odpovedať
Tiez si mylsim, ze niekde okolo 10.000 sa dostanete, ak uz je hotova kuchyna.
Odpovedať
Asi je naozaj pravda ze ludia zacinaju dementniet. Mobily, internet, fckbuk -vec pre narcistickych psychopatov, idiotske programy v televizii, propaganda, "politici" a uz sme dospeli do stadia idiotizmu, Kolko stoji zariadenie do bytu??? Akoze aj moja macka by to asi zvladla zistit. Kto ma vediet co hcces? Nevies sa prejst po obchode a pozrt kolko tco stoji? si z marsu? @compra 10k? Ked chce dostane sa kludne do 3k aj do 2k. @papier123 na internete vyhladat nabytok asi zvladnes, ak chces nazivo chod k sokolovni hore mas byvale geko teraz je tam kondela vyber si, alebo na sever, hore nac cinou je RBW alebo decodom, ak vies trafit do ZA chod do merkury alebo sconta. Ak chces kvalitnesjie hladaj inde.
Odpovedať
@sysell Asi skoda reagovat na tvoj komentar. Ale neda mi... Zadavatelka sa nepytala na zariadenie najlacnejsieho studentskeho byvania, ale zariadenie 3 izb bytu so spotrebicmi. Tych zariadovacich predmetov je strasne vela a pokial ich nechce so zivotnostou tak do konca zaruky, niekde okolo 10.000 sa to hybat naozaj bude. A to tie veci nebudu ziaden luxus, ale normalny priemer.
Odpovedať
@compra a? skoda komentovat? sak to moze stat 3k - 30 000 000€ co je to za otazka? ja som ti len povedal ze za kolko sa da , ty si povedla ze napr 10, co je relevantnejsi udaj? ze za kolko minimalne sa da a viac, alebo len dale cislo len tak z brucha? Ako ty vies co je studentske? 80% slovenska kupuje tieto lacne polsko cisnke shity.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za reakcie a komentáre.
Odpovedať
@papier123 bude ti najlepsie, ked si v nejakom eshope priblizne pohadzes do kosika a urobis si trosku realnejsiu predstavu o tom. Lebo zalezi aj od kvality, aj od akcii od mnohych veci :-)
Odpovedať
Ťažko povedať, keďže človek nevie, či pôjdeš nakupovať do merkury alebo niekam do značkového obchodu.Rátal by som však min 10 tis ak mieniš zariaďovať celý byt
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dedkos To su len take hrube odhady, najidealnejsie je spisat si co vsetko chce, co potrebuje a priebezne si pozriet ponuky obchodov ;-)
Odpovedať
@tad8 presne to som aj chcela napísať :) Isto máš nejaké kúsky povyberané, tak si ich treba spísať a pomaly spočítať :D
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 Len tiez je fajn aj ceny popozerat, lebo jedna vec moze stat niekde nejaku sumu a inde menej alebo viac ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?