Premena starého nábytku

dala som do obývačky spodnú časť zo starej obývačkovej steny, ktorá už bola odsudená na vyradenie. Akú úpravu by ste mi doporučili, aby skrinky dobre v obývačke vyzerali, lebo sú veľmi praktické vojde mi tam veľa vecí.
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si album evikg, ma tam jednu perfektni premenu komody-sice bodkovana by sa ti do obyvky asi nehodila, ale ako inspiracia!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@liii naozaj pozri ako evikg prefarbila ich komodu (z Ikea)...vám by sa hodila nejaká pekná svetlá sivá...bola by elegantná k peknému drevu na podlahe a k bielej stene...
Odpovedať
@pocem už som to pozerala, ale ja mám povrch nábytku lakovaný, tak neviem či by to bolo vhodné premaľovať
Odpovedať
@liii - mne sa ten nabytok paci aj takto. Ja by som ho neprefarbovala, ale trosku zmodernizovala. Dat tomu nozicky, nech sa to odlahci a zmena uchytiek. Ak to nie je nejako zavazne poskodene, tak by som s tym nic zavazne nerobila.
Odpovedať
Profilova fotka
@liii ako povedala evikg, myslím, že by bolo dobré vymeniť úchytky a možno by si mohla skúsiť nejaké samolepiace tapety
Odpovedať
@graceful9 má to dosť takých škrabancov, nepáči sa mi to aj lak je už poškodený, tak že to nutne potrebuje nejako povrchovo upraviť. Počula som že dávajú na staré dvierka také niečo ako dýhu , robí to jedna firma v našom meste .
Odpovedať
Profilova fotka
@liii tak možno by si to mohla skúsiť :) ja mám podobný nábytok, len nie lakovaný, ale klasický, ale ja ho nejdem pretierať, ale dám asi tú tapetu, mne sa to celkom páči a je pomerne široký výber
Odpovedať
prikladám ešte raz foto
Odpovedať
suhlasim s @evikg viem o aky typ nabytku ide, ved asi kazdy z nas ho v minulosti u niekoho videl, pripadne mal doma. myslim, ze by stacila mala renovacia. urcite tomu nabytku neber to jedine pekne co ma - ten dekor a lesk. cize urcite by som to nepretrela inou farbou, resp. nepotiahla foliou. dost sa ten dekor podoba teraz modernym dekorom a la zebrano... myslis ze by sa to dalo obrusit a potom odznova nalakovat? co je to za material? a asi by som odmontovala ten soklik a dala by som tomu jednoduche kovove nozicky - napr v ikea urcite nejake kupis... som zvedava ako to poriesite, potom sa pochval fotkou :-)
Odpovedať
Zdravím , keďže je to vysoký lesk , premaľovanie neodporúčam.Zvolil by som kúpu papierovaj tapety , ktorých je nenormálny výber , lepiť lepidlom duvilax , a potom nastriekať lakom - nie premaľovať štecom , lebo by ste môhli poškodiť tapetu .Laky v sprejoch nie sú drahé , odhadujem celkovú investíciu na cca 15 EUR . To oblepovanie je trochu pipľavá robota , ale efekt je dobrý !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?