Preco???

Navstevujem modru strechu presne od momentu kedy sme kupili rod.dom :-) Nezvyknem diskutovat ani komentovat na 99% sa snazim len inspirovat, ale uz dlhsiu dobu sa mi "podari" natrafit na temy typu "co najlacnejsie, co poviete na polsky navytok...." nejdem nikoho urazat ani odsudzovat ale ked sa clovek rozhodne kupit/investovat cas, peniaze do rodinneho domu PRECO ho "dogabe" (uplne nevkusne zariadi) vselijakymi pofidernymi najlacnejsimi kuskami nabytku z okolitych krajin resp.z tej jednej :-D mala som cest byt v dome s celym zariadenim z PL, ale ja teda neviem... Najviac sa mi paci, ze ludia vrazia peniazky do stavby a v diskusiach sa hemzia len otazky typu "lacna PL kuchyna, sedacka z PL".... to je presne to comu som sa ja snazila vyvarovat
1
2
@ivkazec skor sa spytaj samej seba preco Ta to tak irituje?ved nech si robi kazdy ako sa mu zaraci,je to kazdeho vec!!!len tak mimochodom nemam v dome nic z pl alebo si to naivne aspon myslim,snazil som sa tym vyrobkom vyhnut...prosim Ta zavri tuto temu,je uplne zbytocna!
@ivkazec To je slovenska klasika. Kupit co najlacnejsie (a predat co najdrahsie). Tiez zasnem ako ludia tu kupuju uplne lacne smejdy niekde z merkury marketu alebo baumaxu. Pripadne sa rozculuju, ze aki si tu robotnici a remeselnici drahi a najlepsie keby im obkladac robil za 3 eura na meter stvorcovy. PS. Ale nie vsetko co je z Polska je nekvalitne. Je to velky trh, takze je tam aj kvalita a aj nekvalite. Ale zalezi od ceny, ale bezny slovacik pozera hlavne na cenu, takze na Slovensku su potom v povedomi hlavne tie nekvalitne polske veci co by si poliak dal mozno tak do pivnice :-D . Ja mam napriklad fakt kvalitnu kozenu sedacku z Polska a neviem si ju vynachvalit. Ale stala ma po zlave 2100 eur, takze lacna nebola.
A kde si dospela k tomu, že napríklad kuchyne z Poľska sú šmejd? Mne zasa prídeš ako rozmaznaná panička čo považuje za kvalitné len všetko čo je drahé a u nás všetko super a všetko Poľské je šmejd. U nás všetko poctivý kresťania a v Poľku samá šmelina. Neviem na čo bol tento tvoj príspevok dobrý a komu tvoje fórum pomôže. Prišlo ma to ako niečo, keď sa už neviem vysrať tak niečo aspoň napíšem na modrú strechu.
@ivkazec Ja si myslím,že nie všetci,ale niektorí sú radi ked im zostane,respektíve naškrábu aj na linku aj z poľska ,no každý nemôže mať linku ala Ojsejová
@rasto7764 hlavna vec ze komentujes :-D preto ma to "irituje" lebo ako som pisala hladala som inspiracie kt.sa velmi tazko hladaju je tu len same co najlacnejsie.... a ak je to pre Teba nepodstatna tema- skoda tvojho komentu
@ivkazec ale podľa mňa nie každý je ochotný dať foto de luxe/bezpečnosť,obozretnosť,závisť,či?
Je to zlatokopka čo prišla s holou riťou a profituje z peňazí niekoho ktorému vo vhodnej chvíli otrčila. Zatiaľ čo správne ženy teraz domu pečú na vianoce, ona sedí pri PC a čaká kto jej bude pritakávať. A pečenie vybaví nákupom v obchodnom reťazci.
Profilova fotka
@newhouse potrebovala sa len odreagovať - predpokladám, že doma má pár vecí z Poľska a ani o tom nevie :-D :-D :-D alebo ju manžel podvádza s nejakou Poľkou? ktovie :-D :-D :-D
Profilova fotka
Ďaľšia zbytočná téma.
@dulius Stále nechápem na čo to tu písala. Asi čakala, že sa tu bude vyvíjať opačným smerom. Normál ma vytočila:) Je tu na modrej streche kopa pekných inteligentných žien čo má krásne a lacno zariadený dom a aj nábytkom z Poľka.
@ivkazec ak saTi tu tazko hladaju inspiracie mozno by si mala uvazovat nad inym forom,lebo vies tu to je sama chudoba!odporucam Ti mtv relaciu Cribs-na tom si zgustnes! :-D :-D :-D
Profilova fotka
@ivkazec nie kazdy stavia dom preto, aby ho mal draho postaveny a uz vobec nie draho zariadeny.. Niekto voli postavenie domu len preto, aby si mohol uzivat zahradu a komfort domu a zariadenie je druhorade.. Kazdy sme iny a tak je to OK... Zbytocne plytvas svojou energiou, ked sa tym zaoberas... nesud inych, budes stastnejsia :)
Článok sa načítava...
polsko je druhy najvacsi vyrobca nabytku na svete, cina je prvy tak si vyber :D
Nevkusny moze byt aj interier za 200.000€ a naopak vkusny za 20.000€. nejde vzdy o peniaze. Nemam najlacnejsi dom,ale nabytok decka maju IKEA a Cilek aj tak je to na par,rokov,postele kovove JYSK - take chceli obe decka tak ich maju. Je to ich interier,vobec mi to nevadi. V staniku mam stare skrine a komody,pekne, funkcne akurat ceresna uz nieje uplne IN-kaslem nato,nik mi tam nechodi iby my. Mna irituje ako pise @dwight888 kazdy nadava na ceny prac, lebo on pracuje asi zadara. Ved vsetko je ponuka-dopyt, chces nechces. Ked ti vadi cena obkladaca, najdi lacnejsieho,alebo urob sam.
@ivkazec Úprimne si pozri dom a zariadenie roni1704, má tam linku a nábytok z Poľka a skutočne od dogabeného to má ďaleko na míle. Mlčať je fakt zlato a v tvojom prípade to platí dvojnásobne.
@atlaska Neviem ci si pochopila co som pisal? Praveze som pisal, ze kazdy nadava na ceny prac a najradsej by chceli aby im robili zadarmo :-D
@ivkazec no veď pridaj foto tvojho domčeka, nech sa môžeme inšpirovať aj my ostatní, a treba sa držať zásady, že ak sa ti niečo nepáči, tak sa na to nepozeraj, nebude ťa aspoň bolieť srdiečko ;-)
Ja tu skor vidim opacny problem. Spravit hrubu stavbu za co najmenej, a potom to zariadit za fakt nechutne prachy. Hrubu stavbu zbuchat za ja neviem 15k ("nech to ako-tak stoji"), setrit uplne na vsetkom, a potom sa vyburit na zariadeni (50k+). Dokonca su tu preteky, kto dokaze kolko usetrit na hrubej stavbe. Ludia akosi zabudaju, ze ked bude chyba v hrubej stavbe, tak to nie je ako vymenit pojazdy na suflkikoch. Alebo ludia spravia najlacnejsi bungalov, lebo ved treba setrit a nic vacsie si nemozu dovolit. Pritom mozno keby sa na zariadeni ukratili o 10%, mohli by mat priestrannejsi "normalny" dom. A samozrejme, dozor je zbytocny luxus a staci iba taky proforma.
hovoris mi zo srdca,aspon niekto ma odvahu povedat to na plnu hubu,az na par vynimiek su tu interiery strasne nevkusne a dogabane
@maria123 Myslim, ze ona hovorila o polskom nabytku automaticky ako o nevkusnom a dogabanom interiery...co je blbost. Nevkusny interier moze byt aj zo znackoveho nabytku a vybavenia, s tym nema nic spolocna krajina povodu :-D
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dulius ale kazdemu zela stastne a vesele a viac TOLERANCIE...zvlastne! :-o
Profilova fotka
@rasto7764 poniektori stali v blbom rade ked ju rozdavali :)
Profilova fotka
Teeeda ja som túto otázku Prečo? rozklikla,lebo ,že niekto potrebuje pomoc pri stavbe a niečo sa nezadarilo a tu sa rieši taká somarina. My sme náš prvý byt ,mali zariadený nábytkom že ,,kto čo podaroval,, a žili sme .Boli sme radi že bývame.Tešila som sa aj zo stareho kredenca ,panelakovej linky lebo bola naša a mohla som si dať do nej naše taniere.
Tema uplne od veci. Ak sa mi nieco paci inspirujem sa, ak nie nekomentujem a viac ma ti nezaujima. Kazdeho vec co kto ma.
Profilova fotka
@ivkazec a ved preco vlastne nedas ty fotky tvojho domu, nech sa druhí pokochaju, ako ma vyzerat dobre zariadeny dom ...alebo nestoji za zverejnenie na MS?? mas prazdny fotoblog, sama nic nezverejnis, ale hodnotis inych.. asi nechces, aby rovnako hodnotili teba :-)
Profilova fotka
Téma zbytočná ako aj stále viac sa opakujúcich fotoalbumov, pomaly ale isto to začína pripomínať nejakú doménu modrej všehochuti nič čo by malo niečo spoločné zo stavbou.
@dwight888 ja viem, asi som sa zle vyjadrila, mne sa paci tvoj koment, irituje ma to co teba, kazdy nadava chce vsetko zadara akokeby aj on v praci robil bez mzdy. Ludia nedokazu ocenit dobreho remeselnika.
STASTNE A VESELE sviatky prajem vsetkym.
Profilova fotka
@sysell aj Poliakom? :-D
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?