Práčka Slim

Poradte niekto nejaku dobru pracku z predu plnenu a najlepsie SLIM nakoko mame maly priestor. dakujem
Odpovedať
@bambulka489 my sme po dlhom rozhodovani kupili AEG LS 72840. Doporucila som ju aj kamoske a tiez je spokojna. Vyberali sme hlavne, aby bola aj na viac ako 4,5kg. Je na 6 kg pradla. Rozhodovali sme sa medzi LG a AEG. Vacsinou vsade nam doporucovali AEG a aj recenzie su dobre na tuto znacku. :-)
Odpovedať
my máme Zanussi ZWS7108, je na 6kg, je uzka, ma 44cm, som celkom spokojná, aj cena bola viac než prijateľná
Odpovedať
my mame Bosch, tiez slim, spokojna som..aj ked vacsie deky a prehozy neoperie az tak dobre. Predsalen ten bubon je trochu mensi, ako pri klasike. My sme slimku potrebovali v malom byte, teraz by som brala este jednu pracku k tejto, taku vacsiu.. Ale inak som spokojna, lebo som sa naucila triedit pradlo nielen na biele a tmave, ale aj podla materialu, alebo znecistenia, lebo ta nasa pracka ma vela skvelych programov a velmi sa tym aj usetri voda a elektrina a pradlo sa tak neopotrebuva..
Odpovedať
Aj ja mám AEG LS72840, síce zatiaľ iba 3 mesiace, ale musím si zaklopať! Predtým som mala Zanussi a vydržala mi 11 rokov - ale tá bola plnená zhora. Kamoš v elektre mi povedal, že skoro všetko sa už robí v Číne, takže kvalita ide bokom. Keď kvalitu, tak Mielle - ale to je už zasa ina cenová kategória.
Odpovedať
my sme kupili Bosch WLM 20460BY ako perie este neviem, ale vyberala som tiez podla recenzii :-D ale kebytze mam vacsiu kupelku, urcite beriem standardnu 60-ku.
Odpovedať
Ja sa rozhodujem medzi Lg a AEG.. ... :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte.. Ma niekto prosim skusenost s danou prackou?? Siemens WS12M461BY - http://pracky.heureka.sk/siemens-ws12... Alebo by ste odporucili inu znacku, pripadne model, ktory by bol v niecom lepsi?? Dakujem za vsetky rady..
Odpovedať
Ja mám electrolux na 5 kg prádla a som spokojná,na moje prekvapenie sa tam toho veľa zmestí
Odpovedať
Profilova fotka
@danulkaja a konkretny typ ak sa smiem spytat?? nie ze by mi neslo o mnozstvo pradla na jedno opratie, ale tak celkovo ci je ten typ dobry, alebo je nieco nedostatocne.. dakujem.
Odpovedať
@barbarosa Je to Electrolux EWS 105416 A.Pôvodne som chcela väčšiu,ale moji "šikovní "majstri mi namontovali naopak dvere na sprcháč a tak som kvôli otváraniu musela kúpiť menšiu.Ale musím povedať,že som nakoniec spokojná,práčku som kupovala cez internet za super cenu,vmestí sa do nej na počudovanie veľa prádla,je stabilná....Mám Electrolux aj umývačku a takisto spokojnosť.Umývam na krátkom 30min.programe s tabletami z Lidla a všetko krásne čisté...
Odpovedať
Profilova fotka
@danulkaja dakujem za rady :-)
Odpovedať
@barbarosa ja som s tou mojou vyssie uvedenou Boschkou max spokojna. Myslim ze su aj s tou tvojou vybranou Siemenskou podobne. Len nastavim typ pradla a ostatne si nastavi sama. Po roku a pol zatial ziaden problem s nicim. A veru staci co sa objemu tyka. Bala som sa ze bude mala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@manilla dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?