Potrebujem dvere na skrinky v šatníku?

ahojte, chystam sa zariadit satnik... je to samostatna miestnost, do ktorej sa vchadza zo spalne, je tam okno aj radiator... a neviem ako si to tam mam zariadit... ide mi o to, ze mi tam pasuju otvorene skrinky, tyce na vesanie atd... ze ked tam vojdem, nech to mam vsetko pekne ako na dlani... ale nebude sa mi tam moc prasit, ked to bude stale otvorene? ked to nezavriem nejakymi posuvnymi dverami... takisto zo zadu od steny sa mi ziada dat skrinovu stenu, ale potom si poviem naco ved cely satnik je akoby jedna velka skrina... ako to mate vy? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mame samostatnou mistnost, skrine na obou stranach a mame vzdy 2/3 s dvermi a 1/3 bez dveri - tam jsou veci denni potreby do uzavrene casti nechodim kazdy den... Jo a prasi se strasne, rozdil mezi otevrenou a uzavrenou casti je obrovsky
Odpovedať
@svenka Prasi sa, najprv som nechcela zatvarat, nakoniec som uzavrela - mam aj foto v albume. A ked tam mas okno a radiator, bude to rovnako zle... Mozno je to u mna horsie preto, ze nemam do satnika dvere, len volny prechod zo spalne - eliminujem zbytocne pohyby :-)
Odpovedať
Takze si mozem dat do satnika urobit vstavane skrine... som kvoli tomu nemusela ani robit satnik- izbu :-D :-|
Odpovedať
@svenka Myslim, ze aj tak je satnik rozumny napad. Nemusis si davat robit kraaasne skrine s lacobelom a drahymi dekormi. Stacia tie najlacnejsi biele - pozri na moj satnik v albume. A izby bez skrin vyzeraju ovela krajsie, odlahcenejsie... Ja som vyburala vsetky steny v byte a stavala nanovo - hlavny dovod bol samostatny satnik :-). Takze ak mas moznost, priestranny satnik je super vec!
Odpovedať
Prasi sa aj do skrin-posuvne dvere. Do satnika je skoda davat aj skrine,uplne staci tycovy system. Preto ho mam aby som vosla vybrala veci,obliekla vysla, este aj otvarat zatvarat tam skrine je zbytocne. Je to vlastne akoked vojdes do skrine. Okno tam vela otvarat nebudes.
Odpovedať
@svenka prasit sa prasi, ale urcite nie az o tolko viac, ako v skrini s posuvnymi dverami.. Veci, co nosis casto, tak tym je to uplne jedno, veci prilezitostne a sezonne mame v plastovych boxoch a obaloch. Kupili sme najlacnejsie skrine a vobec o dverach neuvazujem.. my mame aj okno a je to veru dobra vec, vetram casto. Dlazku vytieram asi raz za tyzden a prachu je najviac v spodnych policiach, kde mam plastove boxy, takze mi je to sumafuk, box vytiahnem pretrem a je vybavene.. Pre mna najlepsia vec v dome je prave satnik, nemenila by som..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?