Poraďte program na vizualizáciu interiéru a exteriéru

Profilova fotka
Poradte fakt dobry program na vizualizaciu interieru a exterieru.. sama si chcem nieco navrhnut!!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ceruzka HB, farbičky alebo fixy a biely papier the best soft :-) alebo skús - Arcon, ikea ma nejake planovace, revit, sketchup od googlu je celkom fajn, 3ds max, Architectural Desktop, Allplan Nemetschek, ArchiCAD, Spirit, Acron, Speedikon ..... atd :-) na programy potrebujes dobry komp a nejaké tie skusenosti s tvorbou ja by som skor siel do tej ceruzky a farbiciek
Odpovedať
Profilova fotka
ved prave , vsetko je take komplikovane..xi
Odpovedať
Profilova fotka
@anusik2 ked si chces nieco navrhnut sama.. zacni s tymi volne dostupnymi na nete.. IKEA, ALNO a pod. smejdy.. potom budes mat aku taku predstavu ako sa to robi. No a potom idu programi hore spominane... popripade nieco ako Cinema 4D a pod... no na toto ako zaciatocnik nema nikto ;)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm.. ,,podobne smejdy,, xi. Ja zacinam ako je hore spominane ceruzka, papier, predstava.. xi. dakujem za nazor!
Odpovedať
Profilova fotka
@anusik2 skús navrhinterieru.sk
Odpovedať
Profilova fotka
dikes!
Odpovedať
@kukino83 ten vyzera jednoducho....je bezplatny?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirim ano.mne to stacilo,nakolko nie som macher na programy:)
Odpovedať
Profilova fotka
prave ho študujem.. xi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja by som radila sketchup - da sa stiahnut zadarmo a je celkom jednoduchy. Ja sa snim prave ucim robit a taktiez si navrhujem interier domceka. Som zaciatocnik taze vela veci neviem, ale tie sa daju naucit na youtube kde su kratke instruktazne videa. V tomto programe nemusis pouzivat nic preddefinovane, sama si nakreslis co chces, pripadne ak chces nejake detaily, komponenty sa daju stiahnut na nete a iba si ich umiestnis vo svojom navrhu. Je to celkom zabava, ale aj pozierac casu :-D Niekedy by sa hodila pomoc niekoho, kto s tym vie pracovat, ale snazim sa aspon nejak jednoducho to dat dokopy 8-)
Odpovedať
tiez odporucam sketchup... na zaklade videi sa s tym da naucit robit za jeden vecer, je to jednoduche, rychle a na nete je (google 3d warehouse) je k dispozicii plno komponentov (nabytok, spotrebice, sanita, baterie, ...) ja som si v tom navrhoval kupelnu, momentalne pracujem na kuchyni... a ak sa k nemu prida nejaky profesionalny renderer (napr Vray - na prvych 30 dni zadara) tak sa z toho daju spravit aj pekne fotorealisticke vizualizacie. Skusim pridat do fotoblogu tie moje navrhy kupelne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
http://zoom.egger.com/cz-csy/zoom-zoo... dá sa meniť farba stien, podlahy, nábytku, kuch. prac. dosky....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nevedel by niekto poradiť program na návrh záhrady? Ďakujem.
Odpovedať
@lubipav A načo ti bude?
Odpovedať
Chcela by som si navrhnúť vlastnú záhradu. Predstava by bola aj rastliny už mám vybrané, ale potrebovala by som vedieť, ako to všetko spolu bude hrať a ladiť.
Odpovedať
Hmmm, zelené so zelený ladí. :-)
Odpovedať
Da sa prosim vas v niektorom z tychto programov nastavit aj sikma stena? Chcel by som nieco kde si viem zariadit interier podkrovneho bytu, teda aj so skosom stien, tam je zariadovanie totiz troska obmedzene a chcel by som vediet ako by to vyzeralo Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Viete mi niekto poradit, kde by som v marazzi planovaci kupelni nasla umyvadla so skrinkami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Da sa v nejakom tom ci onom planovaci konkretizovat aj nejaky druh obkladu.? Mame nejake vybrate a chceme si to pozriet vo vizualizacii pre aspon aku taku predstavu. Napr Paradyz to ma, ale len pre svoje obklady.
Odpovedať
Najlepšie vizualizácie sú v predajni s nábytkom.
Odpovedať
Profilova fotka
No a prave taky soft by sa pridal.... alebo z kupelnoveho studia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Prosim Vás neviete niekto poradit, chcela by som si sama navrhnúť kúpelňu ale niem aký program na to treba, dakujem za radu
Odpovedať
@radka159 : milimetrový papier - primitíve ale účinné
Odpovedať
Profilova fotka
KUPELNE- http://www.siko-koupelny.cz/konfigura...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Nevíte kde se dá stáhnout nějaká knihovna s nábytkem pro vizualizace? Ve všech programech co jsem zkušela je výběr omezený.Nejsou tam třeba ani závěsy,poličky a různé druhy nábytku. Díky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubipav ahoj našla si nejaký program na záhradu? Tiež si ch chcem sama navrhnúť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Predtým, než začneš vôbec robiť v nejakom programe, mala by si mať jasnú víziu o tom, ako to vlastné celé "funguje"..Odporúčam ti čítať napr. môjdom, alebo rôzne internetové blogy.:) Myslím, že pokiaľ pochopíš podstatu, program budeš mať v hlave :)
Odpovedať
Najlepší program na začiatok je papier, ceruzka a fantázia, lebo žiadny program nevie, čo naozaj chceš dosiahnuť a lepšie je mať hneď predstavu než sa potom nechať obmedziť nejakým už navrhnutým riešením. To je dobré pre inšpiráciu, ale každý interiér aj exteriér ma iné špecifiká. Teraz je vôbec veľmi rozšírení trend obracať sa na firmy ktoré riešia pri návrhoch dizajn na profesionálnejšej úrovni a potom ho aj zavedú, než navrhnúť jedným človekom, urobiť dizajn druhým a nechať si zhotoviť tretím, z čoho ma potom vždy prekvapí, keď sa ľudia stážujú, že to chceli inak.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?