Poraďte kvalitnú dosku na žehlenie

Akú dosku na žehlenie by ste mi doporučili kúpiť?
Odpovedať
1
2
@liii kamarátka má tú z jysku a je spokojná ;-)
Odpovedať
ja mam leifheit, som spokojna, ma dobru stabilitu, prisposobitelnu vysku a hlavne je dost siroka . Ja by povedala, cim sirsia doska, tym lepsie.
Odpovedať
@mamalina veď práve ja tiež hľadám čo najširšiu
Odpovedať
@mamalina hľadám ju ale neviem nájsť, môžeš priložiť link?
Odpovedať
@mamalina jéj, už som ju našla, chcem sa ťa spýtať objednala si si ju cez net ?
Odpovedať
Určite sa lepšie žehlí na širšej doske a tak ja som žehliacu dosku vyhodila a žehlím na kuchynskej pracovnej doske:)))A už by som nemenila ...
Odpovedať
@tatiana1978 toto som spravila aj ja pred 10 rokmi, kupila som si dosku a nemohla som si zvyknúť na nej žehliť, ja som žehlila na stole, tak som ju darovala, ale teraz sme kúpili novú kuch.linku aj nový stôl a bojím sa na ňom žehliť tak zase premýšľam nad kúpou žeh.dosky, len neviem či si nanej zvyknem žehliť
Odpovedať
@liii Pre mna, čo žehlím ,,sviatočne,, je to tá najlepšia žehliaca plocha.Ž. doska mi len v byte zavadzala a ja fakt málo žehlím, takže raz o mesiaca- občas raz za tri mesiace a od oktobra do marca žehlím snád 2x :))) mi vobec nechýba a kedže v kuchyni mám 70cm x 150cm volný priestor tak tam sa vyšantím!
Odpovedať
žehlila som na ŽD z dierovaného hlinikoveho? plechu + poťah, i na drevenej drevotriekovej +poťah. Z vlastnej skusenosti odporučam tu drevenu,
Odpovedať
@liii ahoj, nie, ja som to kupovala tusim v Metre alebo v Hornbachu. Ale tato znacka ma dobre vyrobky, myslim, ze budes spokojna s ktoroukolvek od nich :-)
Odpovedať
Vďaka za rady, ale teraz fakt neviem či kúpiť... čo kúpiť...
Odpovedať
@liii No ja si teda neviem predstavit ze by som zehlila na stole, ako volakedy moja mamina. Ved to musi byt trapenie a nie zehlenie. Predpokladam ze je uz standardom naparovacia zehlicka (ja uz som presla na parny generator) a moderne dosky na zehlenie nie su celodrevotrieskove ale maju taku perforovanu plochu aby para prechadzala a nekondenzovala v pradle. Ja mam uz dlho Vileda viva express eco. Ma zehliacu plochu 38 cm na sirku, co je myslim dostatocne. Sestra dostala Leifheit Airboard a tiez je spokojna. Obe dosky su perfektne stabilne, maju zasuvku, predlzovacku, nastavenie vysky a vodiacu antenu na kabel. Volakedy ked sme zariadovali prvy byt sme mali taku obycajnu dosku ale to je neporovnatelne, a tie drevotrieskove lacne su podla mna este aj nebezpecne tym ze nemaju ziadnu stabilitu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@alzbetae opýtam sa ťa, mamina tiež prešla na žehliacu dosku?
Odpovedať
@liii Samozrejme, na stole zehlila naposledy asi pred 20 rokmi.
Odpovedať
@alzbetae kde si ju kupovala? Cez net?
Odpovedať
@liii Kupovala som ju normalne v obchode. Kde uz neviem, je to davno a sestrinu v Kike. Ved to je uplne jedno, teraz je uz taky vyber v obchodoch ze clovek moze kupovat hocikde kde je lepsia cena ak sa mu chce hladat.
Odpovedať
Este prikladam fotky toho perforovaneho spodku.
Odpovedať
@alzbetae dostať ích teraz od 50,99-59,96 tuším si ma presvedčila
Odpovedať
@liii No ved treba popozerat, pripadne pockat si. Na zehliace dosky su velmi casto akcie. Hlavne treba pozriet parametre. Pri Vilede za nazvom + alebo Plus oznacuje extra zehliacu plochu t.j. tych 38 cm a viac. Pri Leifheite v nazve na konci XL.
Odpovedať
@alzbetae ďakujem ti za rady, musím si ju čo najrýchlejšie kúpiť, lebo kopa neožehlených vecí už čaká...
Odpovedať
@alzbetae inak pri každej tejto doske Vileda viva express eco je uvedené 38 cm
Odpovedať
áá veru nie je, sú aj užšie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Dievčence, vie mi niektorá poradiť kvalitnú žehliacu dosku na parný generátor. Nachádzam Viledy s kovovo dierovaným základom a LEIFHEIT AirSteam PREMIUM s umelohmotným dierovaným základom. Máte nejaké skúsenosti.. stabilita, paropriepustnosť? Nie sú najlacnejšie a tak váham. Idem si asi kúpiť Tefal GV 8360 a tež neviem, či je to dobrá voľba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@alzbetae prosim vas, ako sa napaja ta dosla na elektrinu ? treba nejaku predlzovacku ?
Odpovedať
@monciqa Moja a predpokladam ze vsetky tieto dosky maju vstavanu predlzovacku, ktora sa da do elektriky. https://www.sklep.vileda.pl/img/cad45...
Odpovedať
@alzbetae dakujem pekne, dufam ze to je tak..lebo na niektorych strankach,pri specifikacii produktu je pri : predlzovacka napisane - nie. Tak ma to zmietlo, naco tam je potom zasuvka. http://www.hej.sk/zehliaca-doska-vile...
Odpovedať
@monciqa Tak táto asi naozaj nemá predlžovacku vstavanu. Zásuvka je tam na pripojenie zehlicky.
Odpovedať
@alzbetae potom aky je vyznam tej zasuvky ? :D
Odpovedať
@monciqa Ved predsa zehlicka ma kratsiu el. snuru a tiez sa ta snura zehlicky prichytava do tej vodiacej antenky aby nezavadzala pri zehleni. Predlzovacka sa zapoji do elektrickej zasuvky. Zehlicka do zasuvky na zehliacej doske. Kablik od zehlicky sa cvakne do antenky. Pokial to stale nie je jasne na youtube je kopec prezentacnych videi.
Odpovedať
http://youtu.be/by0Nq1AbpBU
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?