Poraďte kvalitné batérie za prijateľnú cenu

Poradte nejake kvalitne baterie za cenu tak do cca 50 eur
Odpovedať
Profilova fotka
pozri aj http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
prosim aj inu znacku ako sagitarius :-) (ak sa vobec da nieco za taku cenu kupit)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli kúpiť batérie v rakúsku - kúpili sme groehe za necelých 50 a sú supre ... u nás stoja myslím raz tak ...
Odpovedať
Profilova fotka
my jsme meli tuhle radu v celym dome http://www.m-k.cz/?id=2139&mode=modeK...
Odpovedať
skus operu, je super
Odpovedať
grohe a hansi vraj maju teraz akcie na baterie
Odpovedať
Profilova fotka
grohe no ja neviem bateria na drez v akcii 14 000 ...
Odpovedať
takitak a kde v rakusku - lebo v BA sa kupelnove grohe blizia tak k 250-300 :-|
Odpovedať
Koukněte sem na aukro, mám ji odtud, ve skutečnosti je hezčí než na obrázku, jsme s ní spokojeni http://www.aukro.cz/item745845486_lux...
Odpovedať
Platí tenhle odkaz: http://www.aukro.cz/item754950138_lux...
Odpovedať
vojteška, ja keďže moc nerozumiem takémuto druhu predaja, prosím o ťa o informáciu, asi koľko stojí dovoz do SR. Potom by ma zaujímal ten materiál, či sa to nejako neolúpe, priznám sa, zdá sa mi to podozrivo lacné.To je nová batéria?
Odpovedať
Profilova fotka
dank1 na aukrach funguje isty druh spatnej vazby. ked ta niekto okasle - napr ti preda smejd - das mu blbe hodnotenie a ludia si od neho uz nic nekupia. jedna sa vacsinou o kvalitny tovar akurat moze byt trebars z velkoskladov ze su to modely r 2007 /to uz taky amik alebo talian nekupi/ alebo z vystav a tak
Odpovedať
Článok sa načítava...
My koupili do kuchyně Paffoni a spokojenost, máme je v bytě už několik let a bez problémů, takže pokračujeme na stejné vlně.
Odpovedať
dank1, na Aukru jednak prodávají soukromé osoby i obchodníci. Je tam zboží buď nové anebo použité, vždy je to tam napsané. V tomto případě se jedná o polského prodejce, který vlastní firmu a prodává kvalitní zboží. Hlavně se u něho nakupují za krásnou cenu sprchové boxy. U vás na Slovensku máte určitě Aukro taky, tak tam tohoto prodejce určitě najdeš a zjistíš i cenu poštovného na Slovensko. Je to spolehlivý prodejce, bez obav můžeš jeho zboží koupit. Tyto moderní typy, ale od značkových výrobců jsou v obchodech hodně drahé.
Odpovedať
Profilova fotka
Takitak - ta fakt za polovicnu cenu v Rakusku? Si si ista ze to bola presne ta ista bateria? Ked je neviem aka akcia tak mozno, ale priznam sa moc sa mi to nechce verit. Sami sme si to skusili, dokonca v Nemecku. Dala som si nacenit do celeho domu (3 kupelne) baterie Grohe s prislusenstvom na Slovensku (kupelnove studio) a v Nemecku (obchod typu Hornbach, prave mali 20% zlavu na vsetko). Rozdiel bol zanedbatelny, mozno nejakych 30 EUR, neoplatilo by sa nam to vozit z Nemecka a aj so zarukou by to bolo komplikovane.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
nooo kvalitne baterie do 50eur sa kupit daju, len netreba ocakavat nejake zazraky.... este stale plati, ze radsej si kupit nejaku lepsiu Grohe, Hansu (Hansy su uz od 38euro) a mate super bateriu aj so setriacou kartusou (50percentna uspora vody)
Odpovedať
Profilova fotka
http://koupelny.pontte.eu/drezove-bat... Co taková, tu mám já a jsem spokojená:-)
Odpovedať
scared - Dnes v 11:08 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte už někdo zkušenosti s užíváním baterií GEOS. Hrozně by se mi líbily, ale zjistila jsem, že výrobce je čínský a to mě trochu děsí... Budu ráda za každou informaci dííky! ......... scared - Dnes ve 12:54 Případně kdybyste měl někdo tip na levnější hranaté baterie, sem s ním! ........
Odpovedať
Ahoj, já teda mám taky hranatou baterii v kuchyni a spokojená jsem tak na 50%, baterie nemá sítko, takže když dáte menší proud vody, teče vám po boku baterie a dost slouho ta voda z baterie "dotéká", ale zase vypadá pěkně :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lenisek - taku bateriu mam aj ja v kuchyni, ale mne strasne prska voda vsade naokolo ak pod prud vody strcim co i len prst :-S neviem cim to moze byt, robi to aj pri slabom prude vody, pri silnejsom mam mokru celu linku, viete mi nekto poradit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Chcel by som sa spýtať na baterie značky Novaservis a Ideal Standard čo poviete na kvalitu akú máte s nimi skúsenosť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Máte niekto skúsenosti s batériami Jika?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?