Podlaha Krono original

Ahojte! Aké máte skúsenosti s laminátovou podlahou značky Krono original? Ďakujem
Odpovedať
@lub_ica ja v dome na poschodi cca 100m2 maximalne spokojny. 4 roky a vyzeraju rovnako dobre
Odpovedať
@gkrivanek to ste ma potešili 🙂 ďakujem za skúsenosť. Kdesi som čítala,že zvyknú vrzgat, nezaznamenali ste niečo obdobné?
Odpovedať
@lub_ica ale ano obcas na jednom mieste ,zrejme bude nieco pod tym neviem. Inak nie
Odpovedať
Profilova fotka
Keď myslím, že vŕzgať ti môže čokoľvek, veľmi záleží čo je dobre podlaha položená. Ale ako Krono je v pohode, aj v normálnej cene aj kvalita OK.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte,vyberáme podlahu,cenovo a kvalitovo sa nám páči Krono Original h2o floor 8.0. Mali sme vybratú podlozku pena+folia za cca 2,2€/m2. Dali sme si nacenit inde a pán nám povedal,že pod to môžeme dať len "profi nemecká podložka Kronoflooring Add2 PUR 2.0 na podlah. vykurovanie (1bal=7,5m2) - tepelný odpor len 0,01 m2K/W" v cene 5€/m2... že keby sa náhodou robila záruka na mechanické poškodenie,tak by nám to neuznali bez tej originalnej. Čo vy na to? Rozdiel 270€
Odpovedať
@budix na podložku sa vykašli, rieš podlahu Mám Krono originál na každej jednej lamele vyrazené Made in Germany. A je to úplne rovnaký šunt ako keby mala aj Made in Poland. Jediné pozitívum, je že je krásna na pohlaď. Problém, čo máme my teda, povrch je neskutočne mäkký, poškriabe ho ročná dcéra cvokom na dupačkách. A to nemám na mysli povrchoví škrabanček, nejakú vlásočnicu ale riadny hrubý zárez. 4 ročnému v izbe padne autíčko, nedajbože kovové na zem tak je tam rovno diera. Jednoducho katastrofa. Znova by som ju nedal ani zadarmo.
Odpovedať
@palo18 Máte rovnakú? Medzinárodná norma odolnosti AC5 by mala vydržať aj v obchodných priestoroch. Skúste reklamovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@palo18 tak vieš ako, ani ten nápis ti úplne nezaručí, že to ozaj bolo vyrobené v Nemecku. Keď sme ako fagani boli na brigádach v UK, tak sme len prebalovali zubné pasty z jedného obalu do druhého a dávali tam nálepky, že je to vyrobené tam, hoc nebolo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od palo18:

@budix na podložku sa vykašli, rieš podlahu Mám K…
@palo18 Nechal som sa ukecať aj od známých,asi sa na tu podlahu nepozerajú alebo neviem.... "Krono Original - H2O Floor 8.0, dekor 1538 Dub Toronto, spoj 1clic2go pure, záťaž: AC5 / 33, formát: 1285 x 192 x 8 mm (1bal=2,22m2) Made in Germany" Montáž na original krono podložku, sytém 1clic2go fajn,ale chce to kladivo, drievko a aj tak to niekde nesadlo presne. Špáry na dizajn OK,ale prvých 6 mesiacov sa tam dostávala špina a pukala ako sa chodilo. Teraz sa už asi úplne špáry zaniesli bordelom a je to "OK". "AC5" je úplný podvod na zákazníkov,ako píše @palo18 , po roku preliačeniny,odštiepeniny a hlavne veľa škrabancov. Pritom nič ostré domá nemáme,aj keď len detskú stoliču malý šúcha,tak sú všade mikroškrabance - slnko pekne všetko ukáže. Otrasná kvalita, prepokladám, že do 5-10r mením,ak sa na to vydržíme pozerať. Švagrina má quickstep po 8r a 2 malých deťom tam nie je nič vidieť... Podlaha je normálne na faktúru, skúšal to niekto reklamovať?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?