Plavajuca podlaha oprava

Vie mi niekto prosim poradit ci je ina moznost opravy ako rozobrat podlahu?
Odpovedať
@margaretkaoliver Nemusíš ju rozoberať stačí si kúpiť taký zahnutý nástroj na podlahy, z jednej strany podlahu zafixovať kolíkmi o stenu a z druhej strany doklepávať. Pôjde to na 100% bez opravy a rozoberania. Posielam aj obrázky. http://urobsisam.zoznam.sk/buxus/imag... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/im...
Odpovedať
@margaretkaoliver No a teraz som si všimol ako ste to / prípadne ako Vám to naprd / pokladali, pretože pri pokladke má byť min. 20cm vzdialenosť medzi spojmi. Tak radšej to rozoberte a urobte na novo.
Odpovedať
@blackomt vdaka za info. dufala som ze je aj ina moznost 🙈. My sme nedavali ale sme kupili dom a po 6rokoch sa to takto krasne rozliezlo.
Odpovedať
@margaretkaoliver Najvyšší čas po toľkých rokoch vymeniť plávačku a rovno aj skontrolovať čo máte pod ňou . Plábačka už nie je taká drahá a dá sa kúpiť aj za 6€za m2 aj kvalitná. 1, Všetko vyhádzať / aj to čo je pod plávačkou/ 2, Kúpiť kvalitnejšiu izoláciu pod plávajúcu ak tam nemáte podlahové kúrenie / npr. v OBI predávajú a je hneď aj s parozábranou / 3, Pekne znova všetko nahodiť a nechať presahy min 20cm , položíte to pol na pol ako je to štandardne alebo nepravidelne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?