Parny cistic na okna

Dobry den vsetkym, mohli by ste mi prosim poradit , mate niekto skusenost s parnym cisticom na okna, ? Mame velke terasove dvere a uvazujem nad takymto pomocnikom, lebo len s handrou a okenou to asi nedam :) POtrebujem aby to bolo bez smuch... Ak mate niekto skusenosti, napiste mi pls ktory cistic .... Dakujem vopred za radu
Odpovedať
1
2
http://www.modrastrecha.sk/forum/sear...
Odpovedať
Dobry den, potrebujem len cistic na okna, aby nerobil cmuhy...nepotrebujem na podlahy.... Hore uvedene prispevky su stare, z roku 2012.. POtrebujem nieco aktualne. Za 5 rokov sa tie veci trochu pomenili.. Dakujem :)
Odpovedať
@sisigriec pozri karcher wv 50 plus, nieje parny, ale okna sa nim umyvaju paradne..
Odpovedať
Profilova fotka
@sisigriec Pozri karcher, ten co ti aj @marek_norway napisal. Ja som ho kupil polovicke. Tento rok uz s nim dvakrat umyvala okna a pochvaluje si ho. Smuhy neostavaju a fajn sa zotiera. Co je rada, ze nemusi novinami lestit a neviem co jak to robila kedysi.
Odpovedať
super, dakujem pekne chlapi :) pozriem sa na to :)
Odpovedať
@sisigriec Mne to pridu vyhodene peniaze. Treba sa naucit robit so stierkou na okna. Profici co cistia denne okna pouzivaju len to. Treba kupit taku kde sa dam menit guma.
Odpovedať
@jurajm17 v podstate aj ten karcher je stierka, akurat aj vysava vodu a tak ti to nesteka na parapet a dolu stenou...
Odpovedať
Aj ja som zvedava. Tiez budem nieco take potrebovat, v novom byte bude 29 okien! (Pocitam kazdu tabulu zvlast- a vacsina francuzskych... :-x ) . Pri kupe som si toto vobec neuvedomila, az svokra hladi ze kto to bude umyvat...
Odpovedať
Aj tento si velmi chvalia na nete: https://stierky-na-sklo.heureka.sk/vi...
Odpovedať
A neviete tie Hoboty, stoja za tie prachy? Lebo nevyzera to zle, tak ci Jeziskovi nenapisat... Len kto mi umyje ramy to netusim. @slavo_11 Ahoj, a skusali ste uz aj ten predlzovaci nastavec-tyc? Da sa s tym tiez pohodlne cistit? Lebo ja budem musiet aj nieco take pouzit ak nechcem stale vyskakovat na stolicky. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 neviem, tiež som pozerala tie Hoboty, len tie ceny sa mi moc nepozdávali, preto som z toho úplne popustila a radšej hľadala lacnejšie varianty. Mne osobne to za tie peniaze nestojí, ak je niečo čo rovnako plní účel a je to lacnejšie, tak prečo to nevyužiť.
Odpovedať
@nora7 ved ta cena... Prave pozeram videa a navody a ten Karcher je vlastne len stierka, najskor treba umyt a potom stierkovat. Takze nic pre mna. Ja som si uz davno zjednodusila robotu a (teda najskor umyjem samozrejme ram) nastriekam Cif a potom len utieram- umyvam suchou svedskou utierkou a mam to umyte a aj vylestene, ide to super. Takze ziadne stierky ani noviny. Len miniem dost utierok naraz, na kazde okno treba suchu. Obcas zostane nejaka smuha, nic dramaticke ale rovnako ked som sa trapila so stierkou abo novinami, len 3x dlhsi cas. Moje deti mi okna rychlo "vyriesia", staci ze huci sanitka a je vybavene...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@maminecka2 @nora7 Niekedy je ženy lepšie si priplatiť za niečo kvalitnejšie čo vám aj vydrží a aj poriadne vyčistí okná. My ho napríklad doma máme a je fajn. Vôbec neľutujem tie peniaze, ktoré som do neho investovala. Vidíš sama že ten karcher je len stierka takže dvojitá práca. Ja ho len zapnem a on už sám umýva okná
Odpovedať
@janina744 Ahoj, myslis ten Hobot? Ja nad nim budem uvazovat, len neviem kedy sa dostane na rad v rozpocte :-. Ten Karcher je pre mna 0 bodov, to uz si to prejdem rovno svedskou utierkou na jedenkrat. Ktory presne mas? Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 Ahoj, tyc sme my este nepouzivali, nebolo treba, len casom myslim, ze ked uz budeme vo vlastnom, tak to bude potrebne aby sa polovicka vela nenarobila. Ale takto, ked ho vezmem do ruky bez tej tyce je to fajn, s tycou teda este neviem, ale mozeme vyskusat cez vikend ak budeme mat kedy a by som ti dal vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam teraz pozicany karcher od svagriny, vyskusam ako sa s tym bude robit, a potom si mozno kupim bud karcher, alebo tu viledu
Odpovedať
@slavo_11 Dakujem :-)
Odpovedať
Kvôli tým financiám ešte stále umývam okná tak, že zoberiem handru a ide sa. Jednoducho sú príliš drahé tieto produkty a nie každí na ne má. Ale zase neumývame ženy každý týždeň okná a raz za čas sa to dá prežiť. Len iné je ako ty píšeš, že máš veľmi veľké okno. Ale karcher nevime, moja sestra s ním moc stotožnená. Zanecháva jej šmuhy
Odpovedať
@struknica kup si z Lidla za 20e a vyborne sa s tym robi ani smuhy nezanechava spokojnost.
Odpovedať
@petka456 a to aký? Majú ho tam aj teraz?
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Čo z Lidla za 20 eur?
Odpovedať
@struknica no teras neviem ja som ho kupila asipred dvoma mesiacmi bol v letaku a byva v akcii dost casto ja ked som kupovala tak ich mali vela a vola sa SIlver crest.ale ked sa opytas tak oni ti povedia a mozno ho tam sete aj maju skus sapopytat a uvidis budes spokojna ma dve nadoby na vodu ale ja pouzivam iba tu velku s vysavacom dam si do kybla riadne okna umyjem s jarou aj rami a potom uz iba vodu povysavams tym stieracom ale ja som spokojna a mozno ze ty vyuzijes aj tu mensiu nadobu tam sa dava voda a su tam take handricky ako na mopale mele a s tymi by si si okna umyla a uz len povisavala.Zhanaj a kupsi to je to dobra vec za tie peniaze.
Odpovedať
@riama276 Ano za necelych 25e.
Odpovedať
@petka456 Prepac tych 25e som preklepla ale anostal necelych 20e bez centa.
Odpovedať
@petka456 no keď tam najbližšie pôjdem, tak sa spýtam. Ďakujem za informácie aj keď som bola úplne proti nejakým takýmto pomocníkom. Ale 20€ nie je veľa a keby mi to uľahčilo prácu, tak to by som uvítala. To každá žena uvíta :-)
Odpovedať
Mne muz kupil karcher ja som spokojna svedske utierky nefungovali robili mi cmuhy. ]-( toto je dobre..mam okrem ineho tri francuzske okna takze preto
Odpovedať
@riama276 VIdis aka som hlupa ale asi to robi ten cas ale ano stal necelych 20e bez centu a tych 25e som preklepla.idem teras na poobednu smenu tak som akasi ospata.
Odpovedať
@janina744 na ten hobot by som sa opytala ak mozem, jednak kolko trva umytie klasickeho jedno okna...a druha vec, normalne ho capnes na spinave okno, zaprasene a ked ho das "dole", je umyte, bez flakov? Alebo musim prehadzovat utierky?
Odpovedať
Inak k otazke: za mna parny cistic nie, mam drevene okna, totalne mi nevyhovuje.. poskodi mi nater. Co sa tyka karcheru (tej stierky s vysavacom), funguje kratko, nasledne prestane ta guma na stierke fungovat, robi flaky a tak ci tak treba okno vydrhnut.. JA som sa teda vratila ku vedru, handre... a to mam 8 francuzkych okien a 15 velkych jedno okien.. Hobot ma velmi zaujal :DDD
Odpovedať
Ja som asi menej narocna na vysledok (ide to s pribudajucim vekom a hlavne poctom deti x-) ), ale mne staci system- ramy a parapety v jarovej vode, potom na suche okno (cez ktore uz nie je vidiet) nastriekam Clin, sucha svedska utierka a vytriem, vacsinou co okno to jedna utierka, bo uz ked je viac mokra, robi smuhy. A som spokojna. Utierky vyzeraju akoby som nimi cistila synove topanky :-) A potom stiahnem zaluzie a hotovo. Inak posledne obdobie mam este lepsi system- parkrat do roka mi pride mama a okna mi umyva ona :-N - ju to bavi a je stastna ze mi pomohla ked uz byva tak daleko a inak sa neda. Vyskusala tiez niekolko sposobov a vysledok je vzdy rovnaky- okna ciste, obcas nejaka smuha, velmi ich nevidno a hlavne ich nikto neriesi. Len zaluzie, to je kapitola sama o sebe. Umyvala som ich po jednej- namokro a hned vytriet, lebo ked vyschla voda boli hrozne smuhy..., neznasam to. Chystam sa na ne (tak poriadne) od narodenia mladsieho syna... Kedze o 2 mesiace sa stahujeme uz ich necham na novych majitelov. x-) A mna bude cakat tych 29 prevazne francuzskych okien, vacsina so zaluziami =-) Neviete kolko stoji cistenie okien a zaluzii firmou v Ba? :-.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?