Oplatí sa mať doma vírivku alebo je to luxus?

Ahojte, chcem sa vás opýtať. Manželka na mňa celkom tlači, že by chcela aby sme si "pod stromček" kúpili vírivku... nie je to ale trošku luxus? Celkom sa bojím, že to bude len sklad na vodu a nikto to po čase nepoužije. Aké sú vaše skúsenosti?
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
@radoslav_kratky ja som tiez vymyslal, ale priatelia ma odhovorili koli hygiene.
Odpovedať
Profilova fotka
ak myslis vnutornu sťaby luxusnejsiu vanu, tak isto nie. Udrzba je tragedia. Ak myslis tu na vonka tak to je ine cafe ak penazenka dovoli... :-)
Odpovedať
Výborný nápad!! My sme si chceli dať dole do suterénu, ale akosi po sťahovaní sa suterén zapratal všetkkým možným a zrazu tam nie je pomaly miesto ani na bycikel, takže ďalšie leto sa asi dáme na veľké upratovanie a potom možno ďalší ježiško donesie nejakú tú výrivku a mslím že v zime keď bude nasnežené, tak to bude stáť zato :P
Odpovedať
nasi tak kupili saunu... tento rok tam tusim neboli este ani raz :-D
Odpovedať
@radoslav_kratky moja kamoška ju má vonku,zakrytú,majú spravenú takú drevenú konštrukciu a na nej panlux ,napojenú ju majú na solárny ohrev, je v prevádzke tak od 5 do 9 mesiaca,chodíme k nej tak v lete,nastaví na cca 35 °C,ak máš na ňu a radi sa kúpete neni o čom,paráda. 8-)
Odpovedať
Chodite do viriviek vo welnesoch, Ak ano, nieje o com, hlavne v zime je to parada. Ci je to luxus? Pre kazdeho to slovo znamena nieco ine.
Odpovedať
My ju máme na dvore na takom či je to luxus to asi naozaj záleží od uhla pohľadu a od ceny za akú kúpiš ale my sme kupovali od albixonu na odporučenie kamaráta a cenu mali v pohode....nepamatam si presne ale mozem sa pozriet a poslem ti do spravy aj ak chces este nejake dalsie info....pokusim sa najst aj aku presne mame ... hlavne to ale zavisi na velkosti penazenky :)
Odpovedať
Profilova fotka
nasi si tiez tak dali virivku minuly rok, ze mama ju chcela na narodeniny, ale nasi ju pravidelne vyuzivaju a najma v zime, ked nasnezi.. Mama si celkom pochvaluje, ze nemusia chodit do ziadnych wellness hotelov, centier a minat kopec penazi za kazdu navstevu.
Odpovedať
Profilova fotka
wellness je predsa o niecom uplne inom ako o virivke ... chodim do wellnessu par krat rocne (Grand Hotel Permon) - asi naj wellness na Slovensku - a virivka je to posledne co tam hladam :)
Odpovedať
@dulius Máj 2015 Permon,len tá cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 zlavomat, naozaj sa oplatí, teraz ideme do Pierisu, to patrí k Permonu
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 aby som bol konkretny - https://www.zlavomat.sk/zlava/567029-... Pieris je nadherny zrekonstruovany hotel, co patri k Permonu ... medzi nimi ide aj vlacik zdarma, taxik zdarma hore dole premava, je to na 10min max
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dulius To nemyslíš vážne ! Ubytovanie v jednoposteľovej izbe , po rozložení postele možnosť prespanie dvoch :-DDDD a po donesení karimatky je možné vedľa postele, aby prespali ešte dve až štyri deti . Pripomína mi to našu prvú dovolenku v taliansku pred 10 rokmi - štvorposteľová vilka + rozkladací gauč ( prespali sme tam tri rodinky po 4 ks, dvaja dospelí a dve deti 7 nocí ! ) proste sme hooovädsky ušetrili :-))) Držím palce v tomto luxuse.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirooslav asi si viac narocny ... s manzelkou sme spali v presne rovnakej izbe, krasnej posteli: https://zlavomat.sgcdn.cz/images/t/66... male deti spali v roztahovacom gauci, tomto: https://zlavomat.sgcdn.cz/images/t/66... tie izby su naozaj pekne, moderne, drevom doplnene, vsetko kompletne nove, po rekonstrukcii kupelka tiez velmi pekna, sleduj: http://i.imgur.com/6rhJovQ.png resp. http://i.imgur.com/KjTjIBW.png
Odpovedať
@dulius ubytovanie v Pierise fajn, teda aspon v 2 post.izbe, ale Permon jednoznacne Nr.1 - wellness, hned by som isla:-) Wellness v Pierise nic moc.
Odpovedať
Profilova fotka
@somtunova v Pierise je len taky mini wellness ano, ten som pouzil len raz, z Pierisu sa chodi do Permonu, kedze je to v cene :-D :-D :-D
Odpovedať
@123angelika123 To by bolo super :) Skús to pozrieť, aspoň to tak predbežne posnoríme s maželkou a možno nájdeme niečo čo sa oplatí :P @dulius ten Pieris poznám, boli sme tam a je tam naozaj krásne, ale predsa je to iné keď si doma a môžeš tam ísť kedy chceš ako keď máš cestovať a tak ďalej a tiež teda ak idem do welnesu tak prvá cesta sú sauny
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslav_kratky zaciatkom januara som tam znova :-) ... jojo, tie sauny aj mne sa pacia ... v Permone naj ta co je vonku, ta Turecka a v zime, to je pecka,ked vyjdes z hoteloveho objektu von do prirody, ides po snehu a dalsie sauny su tam vonku, ocarilo ma to
Odpovedať
Tak si kupte naskor saunu .-)
Odpovedať
@radoslav_kratky Ked uz virivku tak nech to ma uroven, keby som nevedel co s peniazmi spravim si taky tropicky raj - sklenene steny - nieco ako zimna zahrada, plno rastil, vychod na terasu, dnuka virivna, sauna, sprcha, lehatka mozno taky prechod do bazena ... ale kedze na to namem 100k tak nevymyslam, lebo to neni ono.
Odpovedať
Luxus ani nie, dnes už nič extra, teda ak nekupuješ pre 10 ľudí :) My sme si nedávno kúpili túto http://www.hej.sk/bazen-virivy-s-spa-... Je to až pre 6 osôb a cenovo je ozaj výhodná, žiadna zložitá montáž a doprava zdarma. Ešte vďaka zľavovému kódu z http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ sme čo to ešte ušetrili pri kúpe, za nás spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell vacsinou tie peniaze su problem, to mas pravdu. My teraz ako sme setrili na dom, tak sme si nieco odlozili aj na taketo veci, najskor sme sa rozhodovali ci bazen alebo virivku alebo ako to riesit, ale nakoniec sme sa so zenou zhodli, ze virivka bude pre nas dvoch ideal, tak budem musiet nejake popozerat
Odpovedať
Profilova fotka
@elis1985: to vobec nevyzera zle...dalsi chrobak do hlavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rastislav88 a ako sa pohybujú ceny takých originál víriviek? je to drahá záležitosť?
Odpovedať
Profilova fotka
@tatianna6 zalezi to aku velku a s akym vselijakym prislusenstvom. Pozeral som take pre styri osoby aby ani jeden z nas nebol o nic ukrateny a to vychadza do 6000 euro, len si musim porovnat viacere znacky a prislusenstvo a podobne veci a potom sa rozhodnem
Odpovedať
Profilova fotka
@rastislav88 ale to nie je cena len za skelet hej? to je uz aj s prislusenstvom?
Odpovedať
Profilova fotka
@2monicka22 zalezi od toho aku znacku pozerate, ja co som pozeral tak v tej cene bol uz aj termokryt aj schodiky do virivky. Ale to je individualne od firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
@rastislav88 tak pokial je to takto, ze uz aj so schodikmi a termokrytom tak je to fajn cena. Lebo co som pozerala prislusenstvo k virivke a tak to tiez nie je lacny spas, ale tak urcite to stoji zato :)
Odpovedať
iphone je pre slovaka luxus, aj ked vela ho ma. paradoxne pre rakusana s vyssim platom, aj napriek vyssim vydavkom, avsak s vyssou schopnostou si odlozit 2-3 nasobok toho, co slovak, tak to luxus nie je. to iste plati na akusi virivku :D komik by povedal, ze to nie je luxus, to je hobby.
Odpovedať
Profilova fotka
@2monicka22 urcite bude treba nejake veci dokupit este ja potom to je jasne, sme so synom pozerali ponuky, uz sme si aj jednu firmu vyhliadli, tak sme pozerali ceny a jedno s druhym a ten hned ze do virivky chce mobilny stolik a to sme ju este ani neobjednali
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?