Oplatí sa investovať do interiérového dizajnéra?

ahojte,sťahujeme sa do nového štvorizbového bytu a uvažujem na profi robotou interiéroveho dizajnéra,malá prerábka,zariadzovanie je na pláne?Má niekto skúsenosti?oplatí sa investovať?a ak áno,tak aké sú pribľižne ceny na východe za túto službu? ďakujem :-)
Odpovedať
znami stavaju dom, zacinaju spolupracovat uz aj s interierovou dizajnerkou na vyber podlah, obkladov a zariadenia... berie od nich 50€ za miestnost.. momentalne je na materskej... zatial im robila len navrh kupelni s tym, ze obklady si vybrali sami.. a nebolo to nic zazracne teda... ktovie ako to bude pokracovat s inymi miestnostami... musis natrafit fakt na dobreho, s dobrymi referenciami a ked dizajnera, tak poriadneho... priemer si dokazes zabezpecit aj sama s nejakou kamoskou ak mas len trochu zmyslu pre estetiku a trochu casu poklikat po nete... a ked peniaze nie su velky problem a v byte mienite zotrvat na dlho alebo na stalo, tak by som do toho urcite sla... niektori dizajneri su fakt machri..
Odpovedať
Profilova fotka
ak neviete co chcete. ja vnimam zariadenie interieru ako vonkajsi prejav vnutorneho citenia. moj nazor. ;-)
Odpovedať
Poznám viacej architektov. Hlavné je, aby medzi vami existovala komunikácia, hlavne aby ste sa dohodli ako si to predstavujete vy a nie architekt, lebo architekt si často niečo vymyslí a nechce od toho odstúpiť :) Našťastie ja mám s nimi len dobré skúsenosti... Inak záleží na tom ako veľmi si veríte pri zariaďovaní bytu a či máte nejaké zbytočné eurá navyše :-)
Odpovedať
Ceny su individualne, nie kazdemu sa vsetko paci, pozri si nejake jeho prace a podla toho vyberaj. Kazdy ochka na casakmi-pracou dizajnerov, ale navonok kazdy nadava systemom-Ved to si viem urobit sam!!! Je to praca ako kazda ina, vedia zladit farby,materialy, dodrzuju linie, aspon sa tu nebudes vypytovat aku farbu tapety zvolit k obkladovemu kamenu sivemu, oranzovej sedacke, nabytku slivka a podlahe bieleny dub.......a ci bude lepsi cierny alebo biely stolik.
Odpovedať
Dizajn ci interierovy ci iny sa studuje na vyske 6 rokov. Myslim ze dizajner musi prihliadat na potreby uzivatela a vhodne mu poradit a nie je to len o farbach je tam toho ovela viac. Pozor vsak po svete chodi vela pseudodizajnerov, ktory si spravili jeden kurz popripade sa rozhodli ze to vedia. Samozrejme su aj dobry bez skoly aj takych som stretla. Takze ja hovorim pred tym ako sa niekomu zverite dobre si ho preklepnite. Ja sama mam diplom z dizajnu a robim v studiu interier na mieru, ale tie typy co mi tam chodia a prehlasuju o sebe ze su dizajneri su rozne niekedy sa len pousmejem.
Odpovedať
@clus ďakujem za Váš názor a hlbokú myšlienku,ale pýtala som na iné...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?