Nepravidelný obklad.

Nevie niekto, čo je to za ,,nepravidelný obklad" , alebo z čoho by šlo také niečo spraviť ? Ďakujem
Odpovedať
Je to len vizualizacia.
Odpovedať
@trevor15 to je len mramor.
Odpovedať
@trevor15 ten nepravidelny obklad je mozne urobiť aj so SDK a efekt mramoru s grassello di calce alebo stucco veneziano...obidva sú známe pod jednym menom BENÀTSKY ŠTUK
Odpovedať
@trevor15 jj ako pisu, to je mramor ale dnes uz ti vyrobia aj takuto tapetu a nemusis mat ani obklad, aj ked to vyzera o dost lepsie, ale na druhu stranu kvalitna tapeta vyzera tiez brutalne :)
Odpovedať
Profilova fotka
S SDK si to tiez viem predstavit. Mne sa to tiez velmi paci, len to musi byt cely dom v takomto style ladeny, aby to spolu jak sa hovori hralo. A asi je aj podstatne aby to urobil niekto kto ma s niecim podobnym skusenost, aby to dobre ukazalo ;-)
Odpovedať
dobri výrobcovia obkladov maju dobre imitacie kamenov, su aj taki, kde sa jeden vzor nezopakuje aj v niekolkych krabiciach z tej istej sarze. Toto nemusi byt ani mramor, moze to byt aj zula, aj kadeco ine Ak chces nozaj kamen, tak ist do dobrého kamenarstva a nechat si poradit. Ak moze byt imitacia, tak hladaj medzi talianskym, spanielskymi obkladmi. Este W&B by mohol mat Okrem toho podobny efekt sa da dosiahnut denatskym stukom, aj cenentovy&mi stierkami. A najlacnejsia moznost tapeta Ak sa teda bavime o tom obklade na stene. Medzipodesta je masivny kamen, podlaha bud lesteny kamen alebo nejaky velkoformatovy obklad
Odpovedať
Profilova fotka
@trevor15 Je to druh kameňa mramor alebo žula, takýto efekt sa dá vyrobiť aj z lacnejších materiálov alebo ako písala huliana aj tapetov :)
Odpovedať
Ďakujem za odpovede, tiež som rozmýšľal nad SDK . Tapetu nie , lebo by som tam chcel zakomponovať svetla.
Odpovedať
@trevor15 tak si sa mal vystavit, ze chces tvarovo podobny obklad, nie materialovo podobny. Zo sadrosa sa to da, je len na tebe aku das na neho povrchovu upravu.
Odpovedať
@trevor15 tak tato druhá fotka je už iná rozpravka. Rozhodne SDK a povrchová úprava,navrhol by som material marmo antico cize imitacia travertina a už patina po voli. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@trevor15 lapac prachu a dost pravidelne. Keby davas vzdy iba vrchbu prekrytu cez spodnu tiez by to nemuselo vyzerat zle. Ale tak nepravidelne ako na hornom obrazku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?