Návrh technickej miestnosti - fotky na inšpiráciu

Dobrý deň, viete mi poslať pre inšpiráciu fotografiu Vašej technickej miestnosti? S manželkou chceme, aby aj nejako vyzerala :)
Odpovedať
@mato1983 Toto je moje kráľovstvo (oproti mame dvere von, mraznicku, kotol a ďalšie technické záležitosti 🙂). A na tejto strane ešte veľký regál.
Odpovedať
Hm, také niečo podobné chceme, avšak my tam musíme dostať ešte regál na zaváraniny, umývadlo + wc :D
Odpovedať
@mato1983 ake mate rozmery?
Odpovedať
hm... to je dobre ten rozvadzac v tom vlhkom prostredi?
Odpovedať
@marekjahoda Myslíš u nás? Prečo vlhké prostredie? Mame tam rovnaku vlhkosť vzduchu ako v iných miestnostiach.
Odpovedať
@marekjahoda ake vlhke prostredie? Ci myslis, ze naparovacia zehlicka narobi tolko pary, ze by sa rosil rozvadzac?
Odpovedať
@mato1983 Umývadlo mame oproti, WC tam nemáme a ani si ho tam neviem predstaviť. Je super mat celku technickú, my mame dokonca spálňu menšiu 🙂
Odpovedať
@pallacinka no mne bolo povedane ze akakolvek vlhkost - pracka, kotol, wc, susicka atd. @zita19 ja ti nevim karle... ja som kvoli tomu presuval rozvadzac z technickej do garaze (dobre som urobil ale to je zase iny pribeh :-D )
Odpovedať
@marekjahoda A nie je to tak, že práve sušička vlhkosť znižuje? Ani práčka som si nevšimla, že by ju zvyšovala, či myslíš, že za tu chvíľku čo prehodím veci z pracky do sušičky? Žehličku už takmer nepoužívam a ak áno, tak bez naparovania, to mám pokazené. WC tam nemáme, kotol netuším, či ma na to vplyv.
Odpovedať
@marekjahoda A ináč práveže v garáži mame vlhkejšie, keď tam parkuje auto, napr. teraz ked je sneh alebo keď prší. Nedáva mi to akosi zmysel, ale hlavne, že sme ty aj ja spokojní 🙂
Odpovedať
@pallacinka ved toto :-D kazdy to svoje... mozno ma elektrikar ojekabatil, ale tak zase ako vravim, dobre som spravil lebo by som to do technickej nepomestil vsetko
Odpovedať
@mato1983 wc a regal na zavariny v jednej miestnosti? to snad nie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
máte niekto vstavanú skriňu v technickej miestnosti? nepáči sa mi, keď sú veci na otvorenom regáli, chcela by som skôr skrinku čo všetky veci schová( čistiace prostriedky a tiež vysávač, mop...) stolár vravel, že vstavanú skriňu do technickej ešte nerobil. je to blbosť podľa vás?
Odpovedať
@majka5151 vobec to nie je blbost. Ja tiez nad takou uvazujem aj ked nie priamo v technickej ale v pračovni. Mam rada ked veci maju svoje miesto. Inspiracie hladam tu https://pin.it/4C5EnIv
Odpovedať
@wivik ďakujem, aby som bola presná tá naša skrinka bude v takom stiesnenom priestore a keď som rozmýšľala čo by sa tam dalo vymyslieť tak jedine rolldor kedže to bude vedľa wc. Tak on sa skôr nad tým čudoval.bol by to taký mini rolldor cca 1 meter široký.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?