Náradie ku krbu

Profilova fotka
Predpokladam ze vacsina z vas (nas) ma vo svojom dome krb... Zaujimalo by ma co treba ku krbu, co mate a kde ste to kupili... Tiez ma zaujima co naozaj pouzivate a co vam len tak zavadzia pri krbe a je to uplne zbytocne... Dakujem za typy, rady, myslienky...
Odpovedať
Najlepsie sa osvedcila obycajna mala metlicka a klasicky plechova lopatka.Take, ake sa bezne pouzivaju v domacnosti. Su ucelne,aj ked nie na ozdobu,ale su skryte v kosiku pri krbe,vytiahnem, pouzijem a schovam... Vsetky tie krasne vecicky ku krbu su skor na okrasu. U nas skoncili na povale,aby nezavadzali. Naposledy som kupila krasny rucne robeny tepany kos na drevo. Tiez je odlozeny,medzi tymi kraskami na dlhej pekne rucke, lebo je tazky jak cert ;-( Mne sa najviac pri krbe pacia prutene kosiky.Ale tie dlho nevydrzia. takze posledne roky to riesim tak, ze mam jeden krasny, romanticky polozeny pri krbe.V obycajnom plast. vedre prinesieme drevo,ktore iba prelozime do toho kosika... ;-)
Odpovedať
My sme doteraz naradie ku krbu nekupili, lebo nejak nas nic neoslovilo a zistili sme ze ani kupovat nebudeme lebo by nam to bolo uplne zbytocne. Ako pise @majki555 pouzivame malu metlicku a lopatku a to uplne staci. Druha vec je ze by to urcite lakalo deti a mohlo by sa to vo chvilke nepozornosti premenit na zbran :) :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
metlicka, lopatka, kutac a ohnovzdorna rukavica :)
Odpovedať
Suhlas s mgx plus kos na drevo
Odpovedať
ako sme kupili krbovy vysavac, tak jedine naradie, co este potrebujeme je kutac, nic ine netreba. Metlicka a lopatka boli potrebne, ale uz su zbytocne, iba je z ich prach. takze ja odporucam investovat do vysavaca.. A na drevo mame kosik - ale v tom su len male spaliky na rozkladanie, inak tiez nosime drevo v plastovych vedrach. Kosiky na drevo su neprakticke, je z toho bordel..
Odpovedať
@akvi do kosika staci usit len taku vystielku aby ked tam das drevo neprepadavali spinky cez kosik ale aby padali na vnutro kosika. ked to das na gumicku da sa to raz za cas vybrat vyprasis a operies napr. alebo len vyprasis :-)
Odpovedať
kutac, vysavac a plastovy kos JYSK s usami, zapalovac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?