Nakupovanie cez internetový obchod rastub.sk ?

Profilova fotka
Chcem sa opýtať nemá niekto skúsenosť s nakupovaním cez int. obchod rastub.sk?
Odpovedať
1
2
Ak mas na mysli rasub.sk, tak moja mama si odtial objednavala vodovodnu bateriu a nebol s tym ziadny problem.
Odpovedať
Profilova fotka
ano rasub.sk lebo chceme odtial vaňu, umývadla, batérie
Odpovedať
ja som od nich 1x kupovala dlazbu a vsetko v pohode, teraz mam u nich objednany obklad do kupelne a cakam na dodanie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Chcete počuť názor na firmu RAŠUB???? Tak ja vám ho teda napíšem, ale neviem či dokážem byť vo svojich vyjadreniach slušná. Ja som si od nich objednala obklady do kúplne cca 47 m2, obklady zn. Cersanit, seria Arvena, je to veľmi pekná dlažba. Dlažbu mi dodali v lehote ako uvádzajú na nete, ale problém nastal, ked sme začali dlažbu kontrolovať.......otvorili sme prvé balenie a chybné.....všetký 12 ks v kartone boli vadné od výroby, pod glazúrou akoby zatečené a ešte na niektorých aj žlté pruhy cez obklad......no proste hrôza......celkom mi dodali 17 balíkov chybnej dlažby, ktorá je nepoužiteľná, lebo to by len slepý nemohol vidieť aká je kazová glazúra. Kládla som dôraz pri objednávaní na 1. triedu, jedna šarža a napriek tomu mi poslali takýto odpad a hodnota znehodnotenej dlažby je 700 €. Hned ráno som napísala reklamáciu, podala som poštou aj mailom, samozrejme ako dôkaz som im poslala fotky......Okamžite to začali riešiť a že to sa im ešte nestalo, aby toľko zlej dlažby zákaznik dostal a že videl tie fotky majiteľ RAŠUB-u a zúri a ide volať do Cersanitu. Poslali mi zástupcu fy Cersanit, aby sa prišiel pozrieť na dlažbu, ten prišiel, pozrel, vzal si 3 ks obkladov a šiel s tým do výroby do Poľska.....K ničomu sa mi nechcel vyjadriť, že on nie je oprávnený...(tak na čo potom prišiel????)......po 20 dňoch od podania reklamácie sa mi RAŠUB ozvali mailom, že reklamáciu mi zamietajú. Neuviedli mi ani dôvod prečo, pričom som ich o to žiadala, sú ticho ako vši. Takže môj postup je asi taký, že podávam na nich žalobu, nemám sa čoho báť, že neuspejem, pretože je to jasná výrobná vada........ A ďalšia perlička je asi to, že som si spolu s kúpelnovým obkladom objednávala aj 47 m2 dlažby do kuchyne, obývky a chodby. Neboli schopní mi túto dlažbu dodať ani po mesiaci a mne robotníci stoja a nemôže robiť, protože taká profesionálna firma ako je RAŠUB sa o to postarala........Zrušiala som okamžite aj túto dlažbu, nakoľko som stratila všetkú dôveru voči tejto firme. Nechápem ako môžu vôbec ešte fungovať. A ešte mi zástupca fy Cersanit (ten reklamačný tech.) povedal, ked prišiel pozrieť tú dlažbu, že on by si cez internetový obchod nikdy neobjednával dlažbu.... Tak dúfam, že Vám tento názor stačí.
Odpovedať
uha.... ja som chcela od nich kupovat, ale teraz mam obavy...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka211 my sme odtial brali obklad Pilch. Chceli sme k tomu dekor zo serie, ktoru na Slovensku nikto nepredava. V Siku mali problem to objednat a dodat - tam nam to pani zistovala (inak velmi ochotna bola) a vravela, ze to vyrabaju exkluzivne pre nejakeho polskeho predajcu. Tak som hladala, kto este tento obklad predava, nasli sme Rasub a prave mali tento nas obklad v akcii. Tak sme tam volali a dokonca nam doobjednali z Polska aj ten dekor co maju len v Polsku a spolu nam to vsetko pekne doviezli. Trvalo to trochu dlhsie (par tyzdnov) ale to pripisujem tomu, ze to bola spcialna objednavka nepredavaneho tovaru a museli pre to ficat do Polska, ked isli pre nove zasoby tovaru. My sme boli s firmou Rasub spokojni.
Odpovedať
no samozrejme, že ste boli spokojní, keď vám prišli obklady v poriadku.......ale čo som sa dočítala, tak ľudia, ktorí reklamovali, mali u nich problém.......mne advokát povedla, že to je jasný odrb čo so mnou urobili a že takto to zvyknú firmy robiť......že to je podnikanie na slovenský spôsob......čiže zlodejina.......na takýchto podnikateľov treba poslať SOI a prejde ich sranda, spraviť im dobrú reklame cez media a hned budú v smútku
Odpovedať
ono obklady treba zasadne kupovat systemom, ze navezu ich na predajnu , tam si ich pridem osobne skontrolovat a ked sa mi pacia, tak ich kupim. ved zas netreba byt uz tak uplne pohodlny, ze vsetko objednavat cez net, nie? btw.silvinka.ja, vseobecne poliaci maju reklamacie na haku, beru slovensko ako odpadnu krajinu...cize ten rasub sa moze aj na hlavu postavit ked mu to cersanit neuzna. zas ale pre dobre meno, mohli vam to zobrat naspat vymenou za iny tovar, ktory si ale pred odberom skontrolujete fyzicky. tak sa spravaju normalne predajne pri reklamaciach...napr. empiria, soukup...je ich viac.
Odpovedať
@skorecova ano, máš pravdu, že treba objednať normálnym spôsobom a prísť si pre to do obchodu a skontrolovať to tam.......teraz to už viem.......mna hlavne zlákala cena, ktorú mali najniižšiu spomedzi ostatných predajcov v kamenných predajniach......chcela som ušetriť a nakoniec som prerobila...... To si myslím aj ja, že mi to mali zobrať späť, ak sú seriozny predajcovia.....ved prakticky oni mi predali poškodený tovar a vlastne ho ani nekontrolovali, ked im ho tí smradi priviezli, inak by ho ani neprebrali..... Zatial čakám čo s tým bude, lebo zásadne nesúhlasím s ich stanoviskom, že reklamácia sa zamieta.....takže mi z reklamačného skúšajú vybaviť, aby to výrobca vzal späť.......bojujú za každú cenu, aby nemali škodu, lebo jasne, že keby mi to vzali späť, prídu o značnú sumu peňazí, ak im to výrobca nevezme........nuž, ale to je riziko podnikania a ja nebudem predsa doplácať za to, že oni si neskontrolovali tovar, ktorý mi poslali.......takže som zvedavá na záver vyrozumenia, lebo všetky doklady už mám u advokáta, aj list bol už napísaný pre Rašub, ale sa to stoplo, nakoľko sa mi ozvali, že to skúsia s výrobcom nejako uhrať...... A ak nie, tak to začne riešiť advokát, lebo toto je sila, aby konečný spotrebiteľ dostal chybný tovar a výrobca a predajca majú svoje peniažky a sú spokojní a viac ich netrápi nič......
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa môžem sa opýtať aký obklad od pilch s kupovala??? lebo ja zhanam kaleydos grafit, zistila som že v merkury ho predávajú, ale tam som sa pýtala, novinku grafit vôbec nemajú??
Odpovedať
Profilova fotka
@73daniela my sme kupovali tie celofarebne kachlicky zo serie Pilch Zebrano brown odtialto http://www.rasub.sk/obklady-a-dlazby-... a dekor sme brali zo serie Pilch Zebrano green - to je problem u nas kupit a uz ju ani neviem najst na nete, asi to prestali vyrabat uplne. A to sme sa dohodli v Rasube, ze nam ten zeleny dekor doviezli z Polska ked tam sli po zasoby. Tie kachlicky sme nazivo ani nevideli, len na nete, tak sme si nazivo popozerali aspon ine od Pilchu no a ked nam prisli tie nase, tak som s nimi velmi spokojna. Treba pogooglit, urcite niekde najdes aj tie Vase. Napr. aj v tom Rasube maju, ale neviem, ci su to presne tie co hladas: http://www.rasub.sk/obklady-a-dlazby-...
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa no presne vcera som ich tam nasla v sedom prevedeni a za super cenu diky:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Z rasubu som objednavala komplet obklad + dlazbu do celej kupelne a samostatneho wc, vanu, sparovacky, wc kefu so stojanom, kryt na toaletny papier a vesiaciky. Drziak na toaletnu kefu prisiel poskodeny, no boli ochotny mi ho vymenit. Zhruba do tyzdna mi prisiel tovar na vymenu, takze v tomto bola ustretovost. Obklad som objednavala prvej triedy, no je pravda, ze v niektorych krabiciach sa par kuskov naslo druhej, dokonca aj tretej triedy. Nastastie som objednala z kazdeho druhu nieco navyse, takze som nemusela nic doobjednavat.
Odpovedať
@tixi no super a to je ferove? Objednas 1.triedu, za ktoru zaplatis a pribalia ti aj 2. a 3 triedu, za cenu prvej? Ja teda na nich nemam dobre slovo. Od nich by som uz ani kefu na "hajzel" nechcela.
Odpovedať
@73daniela za tymi ich "super cenami" nieco je. Ja som na to tak isto doplatila, takze by som si to dobre premyslela, aby ta to v konecnom dôsledku nevyslo prilis draho, ako mna. Musela som si kupit nove obklady :-(
Odpovedať
@silvinka.ja a ty si myslis, ze v rasube otvorili krabicu aby v nej vymenili par obkladaciek za II. triedu??? Skus sa nas tym zamysliet este raz.... neni to nahodou problem samotneho obkladu- resp vyrobcu obkladu, ze nevedia spravit poriadny obklad? Co sa inac bezne stava hlavne pri obkladoch z talianska napr?
Odpovedať
@cubicomp a cital si niekde, ze som napisala, ze niekto v rasube otvara krabice a zamiena obklad???? Ja som mala na mysli to, ze za tie super ceny posiela super nekvalitny tovar. Samozrejme, ze je to chyba u vyrobcu. Alevked podasvreklamaciu, je svtym bohovsky problem. Prave tuto situaciu riesim.
Odpovedať
@silvinka.ja citujem: Objednas 1.triedu, za ktoru zaplatis a pribalia ti aj 2. a 3 triedu, za cenu prvej?
Odpovedať
@cubicomp jo, a kde som napisala, ze rasub? Taky detail.
Odpovedať
@cubicomp pozri si moj album, co mi prislo akoze 1. trieda. 130 ks dekorov a kazdy vadny a to je nahodicka.
Odpovedať
@silvinka.ja pise sa v tomto vlakne o inom obchode este? Ja tu nazov ineho obchodu nevidim..... Tvoj prvy prispevok: Chcete počuť názor na firmu RAŠUB Tvoja reakcia na tixi, ktora objednala z rasubu: Objednas 1.triedu, za ktoru zaplatis a pribalia ti aj 2. a 3 triedu, za cenu prvej? Ja teda na nich nemam dobre slovo. Este stale si nemyslela rasub? :-D :-D Este sa ideme hrat na nieco?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@silvinka.ja RASUB NIKDY VIAC!!!
Odpovedať
My sme objednali obklady len na kuchynsku zastenu a vsetko bolo ok, ale uprimne povedane, po tychto rcenziach uz inde nez v siku nekupim. Clovek vie cez net usetrit, ale pokial to nevidi na vlastne oci, tak bude v strese, az kym nedojdu.
Odpovedať
@pinkcheesecake ja som si tovar bola fyzicky pozriet na predajni, ale nie v rasube, ale to nie je podstatne....islo o ten isty druh obkladu, len som to potom objednala cez net v rasube. Lutujem velmi, ze som to hned do 7 prac.dni neposlala spät a spoliehala som sa, ze sa to cez reklamaciu vybavi, ale len ma zavadzali, aby som presvihla tu lehotu na vratenie tovaru a potom mi spokojne zamietli reklamaciu......su to obycajne svine a najsmradlavejsi hajzli.....prajem im len tolko, aby coskoro zavreli ten svoj kram s odpadom a sli radsej ovce past.....
Odpovedať
@silvinka.ja Ved to :-| Ja som si pozerala obklady v aleastudio eu, ale nakoniec som sa rozhodla, ze neobjednam, radsej to kuknem v Siku a tam to aj kupim. Citala som tu totiz, ze jednej pani poslali namiesto tmavohnedej striebornu (Rako defile). A to sa presne mne stalo v Aleastudio eu, ze som si objednala sedu a dosla mi odporne strieborna. Vtedy som to nereklamovala, lebo som si myslela, ze to tak ma byt, ale nabuduce radsej kupim v kamennom obchode. Na Slovensku je totiz s reklamaciami niekedy velky problem a niektori predajcovia sa spravaju k zakaznikom neskutocne. Vid tvoj pripad :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@pinkcheesecake ja som si pozrela obklad v siku..a kupila cez net a usetrila som dost penazí..kupovala som cez tasinterier.sk :)
Odpovedať
@zdenulkam no ved áno, nehovorím že cez net nekupovať nič......ale záleží od akej firmy......ty si natrafila na serioznu firmu a ja zase na šuflikantov :-(
Odpovedať
@zdenulkam Aj ja som tak chcela, ale bojim sa to uz risknut. Ta pani si objednala presne tu istu seriu a hovorim, prislo uplne nieco ine. Teraz mali a mozno este aj maju v Siku zlavy okrem ineho aj na obklady, tusim 20%. Stale to vychadza trochu drahsie nez cez net, na tu kupelnu, co som chcela asi o 100 E, ale zase by som netrpla, ze co mi dojde. No ked je seriozny obchod, tak by sa to malo dat vratit do 7 dni, pokial sa nemylim aj bez udania dovodu. Horsie je, ked uz ma clovek objednanych obkladacov...
Odpovedať
Profilova fotka
@pinkcheesecake ja som tiež vela veci pokupovala zo sika cez zlavy ale obklad nie..ja ale zvacsa vsetko kupujem cez internet/ a nielen co sa tyka prerabky / cez overenych predajcov..zatial som spokojná :-)
Odpovedať
@zdenulkam Ved aj ja, teda hlavne elektroniku, nemala som ziadne problemy, len raz mi zo shoppie sk poslali pouzity digestor, ale reklamacia prebehla ako po masle, nemozem sa stazovat. Aj obklady som tak objednavala a pri tej dlazbe som sa moc nepotesila. Som si ista, ze vacsina e-obchodov su seriozne firmy, len obcas sa clovek aj popali.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?