Nákup vnútorného zariadenia v Poľsku

Pozdravujem, určite je Vás tu veľa, ktorí ste sa "zariaďovali" v Poľsku. Potrebujeme zariadiť prerobený penzión, teda všetko potrebujeme 3x. Niektorí píšu, že v Poľsku sa dá dobre nakúpiť - len ako je to s kvalitou? Totiž potrebovali by sme hlavne firmy - stolárov na výrobu postelí (ktorí by dodali postele aj s roštami a matracmi), ďalej potrebujeme kuchynské linky (aj hotové). Takže by som privítala, keby to všetko bolo na "jednom mieste". Viem, že kuchyne sa predávajú aj na trhoch, ale z toho mám strach, že sa nám to po čase rozpadne. Prosím, budem rada, ak niekto podá recenzie na firmu, obchody, príp. súkromníkov. Jedná sa o okolie Jablonky, príp. Nowy Targ, atď. Nebývame síce blízko, ale ak je to vo väčšom, možno sa oplatí vycestovať.
Odpovedať
No to by som nedporucala a vobec nie z trhu
Odpovedať
Slaba kvalita
Odpovedať
Do penzionu by som nekupovala linku na trhu, lebo ju budes chodit kupovat kazdy rok, vssak pozname ako sa niektori exoti spravaju k cudziemu majetku... Postele ti spravia bez problemov, je tam kopa stolarov. Uz len po ceste do Targu mas kopu domov, kde predavaju nabytok, mnohi ho aj priamo vyrabaju. Kedze potrebujes vsetko 3x, tak aj cenu zjednas. a spravia ti aj kuchynu. A Poliak je ina natura ako bezny slovensky podnikatel. Ked nema sam, tak zozenie len aby zarobil, takze nemusis lietat po okolici jak otrhnuty vagon
Odpovedať
Áno, určite nechcem z trhov, toho sa dosť bojím, myslela som na nejaké normálne predajne nábytku, však aj tam by sa dalo hádam dohodnúť, ak berieme toho viacej, či to platí len u trhovníkov? Budem rada, ak dáte link na nejaké predajne nábytku v okolí Jablonka, Nový Targ.
Odpovedať
pozrite si stolarstvo kondela da vam dobru cenu a kvalita a slovak oravcan
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?