Nákup v Poľsku - ceny a porovnanie

Aké pekné rozdiely, umývadlo do kuchyne za necelých 60EUR a na Slovensku pod 120 EUR nekúpite (to isté:) https://www.castorama.pl/produkty/urz... alebo vata 15cm, 1m2 za 2,7eur. U nas: 4,6eur cez internetovy predaj (cize v stavebninach este viac) https://www.castorama.pl/produkty/urz...
Odpovedať
len poznamka... v stavebninach mi zatial vzdy dali na material daleko lepsiu cenu ako som nasiel na internete... btw vatu s lambdou 0,38 najdes urcite lacnejsie ako 4,6e... aj na internete.
Odpovedať
@radoslavc potvrdzujem, ceny v stavebninach mozu byt lepsie nez internetove stavebniny o ktorych si vsetci myslia ake su "lacne". Vcera som bol v MM a pri niektorych vyrobkoch a ich kvalite sa mi rozum zastavoval, ako to moze niekto kupit. Ale zase dlazba i rektifikovana za 11E/m2 ma milo prekvapila.
Odpovedať
@rkorba tak ci tak vacsina veci ide cez polsko, len ludia v ramci Nemeckom dobre platenej propagandy su zmanipulovani...toto umyvalo je uplne to iste ako kupit u nas...a co sa tyka tych stavebnin tak ceny mozu byt aj o 40% vyssie ako su na internete....takze asi tak:)
Odpovedať
@radoslavc ja sa nehadam, tovar sa ku nam vozi od vsadial, takze treba mat prehlad a nie len bezhlavo kupovat a mysliet si ako som dobre kupil, po prvu navstevu stavebnin, alebo prijati CP. Tiez som siel do PL s velkymi ocami a odisiel som sklamany.
Odpovedať
@rkorba ano tiez vediet aj nakupovat v tom PL:) takisto aj ako na Slovensku:)
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc daj link kolko stoji ten drez na sk
Odpovedať
20tku vatu cez 3e kupis
Odpovedať
teraz som si spomenul, ze ked som kupoval za vacsi obnos penazi, alebo drahsiu vec, ktora nebola v akcii, tak som si zavolal v MM polskeho managera a ten mi po krvopotnych vypoctoch v kancelarii prisiel oznamit predajnu cenu po zlave. Len to bolo pred 10r, ked som zariadoval byt, normalne som na to zabudol, ale snad i teraz by to bolo mozne.
Odpovedať
Tak dnes som vystihol v Merline podlahovku, 8mm. za 30zl/1m2, co je okolo 7,5Eur/m2 pri kurze 4,27. Taktiez su tam dobre akcie na led ziarovky, obrovsky vyber lamp (podstatne lacnejsie ako u nas). Treba si cez net pozriet co a ake su akcie, ten akciovy tovar sa tam vzdy oplati...
Odpovedať
Vcera som si kupul v OBI vypredaji dlazbu a vobec by so mi koli tomu neoplatilo ist 300km do PL a spat. Treba sledovat akcie i u nas, lebo v zivote by som nepovedal ze v Obi tak dobre kupim ;-)
Odpovedať
@rkorba no ukaz aku:) ja som takuto u nas pod 13e nenasiel...
Odpovedať
https://www.obi.sk/dlazba/dlazba-port... Z 12,99 na 3,29/m2 co mi pri rozmere 45x45 pripada ako priazniva cena ;-) Do zahradneho domceku bude dobra 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rkorba dik za tip:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
takze v Polsku sa upravoval zakony a obchody v nedelu su otvorene len prvu a poslednu nedelu do 20:00. Takze ak chcete ist do castoramy alebo merlin leroy...pozrite v google ci je otvorene:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?