Nábytok na mieru

Dobrý deň, poprosím Vás viete mi odporučiť niekoho kto robí nábytok na mieru / postele, šatníky, obývačkové steny/ v BA a okolí. Prípadne s kým máte aj osobnú skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja :-)
Odpovedať
@zulka797 Nábytok na mieru by som dal len vstavanú skriňu a posteľ, pokiaľ má neštandardné rozmery. Prečo chceš nábytok na mieru? A čo konkrétne? Vstavané skrine ti urobí ktorákoľvek firma, čo robí vstavané skrine. My máme predĺžené postele a máme ich od firmy https://postele-spalne.sk/.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám robil nábytok na mieru,kuchyňu,jedálenský stol, vstavané skrine,do detských izieb komplet nábytok aj s posteľami p. Mišovič z Olpet interier https://olpet.webnode.sk/ my sme boli veľmi spokojný od návrhov ,až po realizáciu. Máme od nich nábytok v celom dome ,okrem obyvačkovej zostavy. Tú sme mali ešte z bytu.
Odpovedať
@chrobak7 ktorákoľvek firma áno, ale potom tu budem vyplakávať na servis, záruku atd....a áno chcem vstavaný nábytok, keď ho tam raz dám nepodlieham módnym trendom....npr. posteľ potrebujeme atyp, do obývačky chcem zakomponovať akvárium atď. proste chcem to v jednom celku, len firma kt. nám robila kuchyňu ma so svojim servisom sklamala a už reklamácie riešime cez 8 týždňov, tak chcem ísť inam....na základe skúseností....
Odpovedať
@zulka797 idem ti napísať internú poštu a v nej ti poradím šikovných chalanov, ktorý robia nábytok na mieru.
Odpovedať
Ďakujem za rady :)
Odpovedať
@zulka797 stolarov je vela, len si davaj pozor aby robili precizne svoju robotu. Lebo uz som mala stastie aj na takych, ktory si svoju pracu uplne odfusovali a potom som ju musela davat opravovat inym.
Odpovedať
@dasena82 ja viem, preto idem cez osobné skúsenosti a ver že kuchyňu mi robila známa stolárska spoločnosť v BA a už by som s ňou ďalej nespolupracovala....preto hľadám a dopytujem sa na skúsenosti....a s kým si bola spokojná môžeš aj IP....na cene nezaleží, ale na kvalite a výsledkoch áno :/
Odpovedať
Ak si ešte nenašla dobrého stolára, tak Ti môžem posunúť kontakt na jedného, čo nám robil v dome skoro všetko a sme veľmi spokojní. Je z Chorvátskeho Grobu. ;-)
Odpovedať
@ajka1610 Budem rada :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?