Nábytok na mieru. Poraďte niekoho spoľahlivého.

Ahojte dievčatá a chlapci , tak som sa práve vytočila. Sťahujem sa a nábytok do bytu sme si dali urobiť u jednej nemenovanej firmy, ale tej asi termín nič nehovorí , takže dnes mala byt linka namontovaná a manžel skoro dostal infarkt, lebo v byte ani tuk, tak volal majiteľovi a ten že však teda zajtra a posteľ detom v priebehu týždna , ale vôbec ho netrápi , že termín dal do 31.8.2010max, potom to posunul do 3.9.2010 a ani tento termín nedodržal. mala som tam objednaný aj šatník, ten som hned zrušila a ja ich kašlem - napísala by som aj horšie, mala som v pláne tam dat urobit aj stolík, pracovný stôl . neviem aké máte vy skusenosti s dodržiavaním termínov u firiem ale ja som teda taká naštvaná. Vedeli by ste mi v Trenčianskom kraji poradiť niekoho spoľahlivého ?
Odpovedať
dávali jste zálohu? Vykašlala bych se jim na to úplně! ať si to strčí pan majitel někam
Odpovedať
no dala, aj som to už zaplatila, videla som linku bola už urobená tak ma to nenapadlo že takto budú meškať, deti už chodia v TN do školy a od pondelka budú musiet spať na zemi ešte týždeň a možno aj viac, samozrejme aj s ostatným nábytkom ako vstavané skrine meškajú , takže všetko minimálne v krabiciach .
Odpovedať
no nazdar, nemůžete ho za to pokutovat? určitě máte nějakou smlouvu o dílo, bývá to v ní ošetřeno
Odpovedať
Ahoj, moj manzel robi kuchyne na mieru a podla toho co hovoris by som sa mu fakt na to vykaslala ak si nedala korunky. Aspon vas mal telefonicky upozornit ze meska ze nestiha, a nejak vas pripravit. No a po skusenostiach a co to uz viem od manzela, ake kovania, vysuvy boxy... Takze by som si nasla nejake stolara, kt. to robi doma a ten by sa ti venoval a mala by si vsetko co by sa dalo urobit, vo firme povedia neda sa ked to nerobia, a velka firma ktora robi kvalitne tak tam su ine sumy. Mi ked sme sa brali tak sme kupovali v dekodome - nadavam ako .... mam daku postel co vrzga horsie ako 100 rocna postel v anglicku. No hroza, a skrine ani nehovorm. Slovenska vyroba ale najlacnejsie polsky material (nehovorim ze poliaci maju zle veci) a za cenu slovakov. Teraz mi nabytok robi manzel ( ako ja chcem a presne a kvalitne).
Odpovedať
@maminuska co to je za firmu? rada by som vedela. jedneho stolara poznam. neviem sice kolko ma casu a ako ryclo robi ale myslim ze nabytok vyraba uz aspon 20rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
nam do domu robil vsetok nabytok, skrine dvere, kuch.linku super stolar, fakt!!! pekne vsetko nacenil do deitlu to rozpisal, pripravil zmluvu...kde ak by meskal s dodanim, platil by pokutu!!! on nam....nic nemeskalo, vsetko dopadlo super, a nedame na neho dopustit....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?