Na čo využiť priestor 2 x 2,1m?

Profilova fotka
Ahojte, prosim o nejake rady, na co by bolo dobre vyuzit priestor 1.06, rozmer 2 x 2,1 m. Je to taky kutik, ktory vznikol medzi dvomi nosnymi stenami oproti schodom, bude prepojeny s obyvackou tym hranatym stlpikom sirky 562 mm a otvorom sirky 1538 mm, do ktoreho sa daku nejake drevene policky. Len premyslam, naco ten priestor vyuzijem a velmi mi nenapada jeho vyuzitie. Ak mate nejaky napad, skuste poradit, aby to nebol v dome nejaky zabudnuty kut a kym je to este vo vystavbe, aby sa to mohlo nejako korigovat:) Lepsie rozlisenie: http://i145.photobucket.com/albums/r2...
Odpovedať
prve co ma napadlo je citaren - vstavat tam medzi obvodovy mur a stlp kniznicu od hora az dole a hodit sa na relaxkreslo a citat :-) pripadne ak by ste potrebovali ulozne priestory, zavret to, domurovat po stlpik a vyuzit ako kuticu na veci ci minipracovnu. ale ta citaren sa mi paci viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@cililink Citaren a kniznica napadla aj mna, preto tam je skrina a kreslo:) Minipracovnu netreba, pracovna je 1.03. Len stale mi to pripada taky zabudnuty kutik, ktory bude dost malo vyuzivany. Lahnut a citat sa da aj v obyvacke na gauci:))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?